Regisztráció  Belépés
Ukrán válság - Klicsko nyilvános vitára hívta Janukovics elnököt a kijevi tüntetők elé
...
A Majdonon az összegyűlt - több mint tízezres, az ellenzék becslése szerint mintegy 50 ezres - hatalomváltást követelő tömeg előtt Klicsko a kihívást azzal indokolta, hogy Janukovics így meghallaná, mit gondolnak politikájáról az emberek.
Az Ütés vezére az országban kialakult politikai és gazdasági válságért Viktor Janukovicsot tette felelőssé, és ismételten előrehozott...
2014-02-09 15:23:54
Ukrajnai tüntetések - Timosenko Janukovics elnök javaslatainak elutasítására kérte az ukrán ellenzéki vezetőket
...
A honlapján közzétett üzenetében Timosenko leszögezte: a nép nem azért ment ki a Majdanra (Függetlenség terére) tüntetni, hogy az ellenzék politikai vezetőit kormányzati pozíciókhoz jutassa.
Janukovics a múlt héten ajánlotta fel Arszenyij Jacenyuknak, a bebörtönzött politikus pártjának, a Haza (Batykivscsina) jelenlegi vezetőjének a kormányfői tisztet, Vitalij Klicskóna...
2014-01-27 18:35:08
Figyelmeztető sztrájkot szervez az ukrán ellenzék, tízezrek a kijevi főtéren
...
"Országos munkabeszüntetést szervezünk, hogy a hatalom végre meghalljon bennünket. Egyelőre rövid lesz és figyelmeztető jellegű" - mondta az ellenzéki vezető, aki azt azonban nem árulta el, mikorra tervezik a sztrájkot. Korábban, a tüntetetéssorozat elején az ellenzék már tett közzé sztrájkfelhívást, ami akkor visszhang nélkül maradt, nem állt le a termelés.
Helyszíni b...
2014-01-12 16:23:25
Már rázzák a kolompot gyülekezőre a birkamentess vezérürük!
... kezdeményezést teljesen megalapozatlannak és a magyar demokrácia tekintélyét sértőnek tartják. Szerinte az említett “ismeretlen társaság" ezekkel az állításokkal nincs egyedül, mert ellenzéki baloldali pártok vezetői is azt hangoztatják, hogy választási csalásra készül a kormány, illetve a Fidesz.

A CÖF “a szellemi honvédőkkel együtt" egy, az EBE...
2014-01-10 18:06:32
CÖF: nevezzék meg a 2010 előtti nemzeti vagyonvesztés felelőseit!
... a kezdeményezést teljesen megalapozatlannak és a magyar demokrácia tekintélyét sértőnek tartják. Szerinte az említett "ismeretlen társaság" ezekkel az állításokkal nincs egyedül, mert ellenzéki baloldali pártok vezetői is azt hangoztatják, hogy választási csalásra készül a kormány, illetve a Fidesz.
A CÖF "a szellemi honvédőkkel együtt" egy, az EBESZ főtitkárának írt petícióv...
2014-01-10 13:34:11
Lakatos Pál: Antall és Horn egy gyékényen árult- A „re
... továbbiakban L. P.) Az iménti mondatra visszautalva - hogy vegyék ki a kezüket a zsebünkből - folytatom a gondolatot:nekem az is bajom, hogy azok, akik a nemzeti oldalon, az akkori ellenzéki oldalon mondták, hogy vegyék ki a kezüket a zsebünkből, tulajdonképpen ők is a zsebünkben turkáltak.

K. I.: Itt van az a jogfolytonosság, ami a magyar rendszerváltozás s...
2013-12-12 10:37:30
Nincs értelme forradalmat csinálni Ukrajnában
... a megváltással érne fel, ha a mostani 500 dollár közeli ezer köbméterenkénti ár helyett a Putyin-vazallusoknak kijáró 200 dollár körüli áron vásárolhatná a tüzelőanyagot.
Az ukrán ellenzék nyomorúsága
Sokak számára újjáélednek manapság 2004 telének dicsőséges napjai. Akkor Viktor Juscsenko és Julika Timosenko vezetésével szintén egy nyugatos, nyelveket beszélő, a homo so...
2013-12-10 17:29:57
Nincs értelme forradalmat csinálni Ukrajnában
... megváltással érne fel, ha a mostani 500 dollár közeli ezer köbméterenkénti ár helyett a Putyin-vazallusoknak kijáró 200 dollár körüli áron vásárolhatná a tüzelőanyagot.

Az ukrán ellenzék nyomorúsága

Sokak számára újjáélednek manapság 2004 telének dicsőséges napjai. Akkor Viktor Juscsenko és Julika Timosenko vezetésével szintén egy nyugatos, nyelveket beszélő,...
2013-12-09 22:02:13
Krónika 5.rész (bizalmi vagyonkezelők)
... rendelkezésre a javaslat megvitatására, akkor elképzelhető, hogy több elemét üdvözölni tudnák.
Az, hogy a kormány által választott megoldás működőképes lesz-e, nehéz megítélni - közölte az ellenzéki képviselő, aki szerint jó lenne látni, hogy a kijelölt hivatal számára rendelkezésre állnak-e a végrehajtás feltételei. Megjegyezte: a nyilvántartásokat az előterjesztés teljesen...
2013-12-03 18:05:47
Egy újabb példa arra hogy lehet az embereket forradalomba sz
... szenvedéséhez vezettek." Azt ígérte, hogy a történtekért felelősek meg lesznek büntetve (azt nem írta, hogy a rendőrség lett volna a felelős).
,,Forradalom!"

Az ellenzéki vezetők szerint provokátorok szították a feszültséget a demonstrálók és a rendvédelmi szervek munkatársai között az elnöki hivatalnál.

Vitalij Klicsko arra szólítot...
2013-12-02 09:15:22
1 2 3 ...14 15 16 .21 22 .27 28 29 
Címkék: Timosenko Janukovics, Lakatos Pál, Viktor Janukovicsot, Arszenyij Jacenyuknak, Vitalij Klicskóna, Akkor Viktor Juscsenko, Julika Timosenko, Vitalij Klicsko, kijevi tüntetők, ukrán ellenzéki, ukrán ellenzék, kijevi főtéren, kolompot gyülekezőre, birkamentess vezérürük, 2010 előtti, gyékényen árult-, újabb példa, embereket forradalomba, ellenzék becslése, kihívást azzal, országban kialakult, honlapján közzétett, ellenzék politikai, múlt héten, bebörtönzött politikus, kormányfői tisztet, hatalom végre, ellenzéki vezető, tüntetetéssorozat elején, magyar demokrácia, említett &#8220, állításokkal nincs, szellemi honvédőkkel, kezdeményezést teljesen, iménti mondatra, zsebünkből &#8211, nemzeti oldalon, akkori ellenzéki, zsebünkben turkáltak, magyar rendszerváltozás, megváltással érne, javaslat megvitatására, kormány által, ellenzéki képviselő, kijelölt hivatal, végrehajtás feltételei, előterjesztés teljesen, történtekért felelősek, rendőrség lett, ellenzéki vezetők, rendvédelmi szervek,
© 2013 TVN.HU Kft.