Regisztráció  Belépés
Szíria - Német külügyminiszter: Oroszországnak latba kell vetnie befolyását, hogy ne legyen humanitárius katasz
...
Hangsúlyozta, hogy a Szíria északnyugati részén fekvő tartományban hárommillió civil tartózkodik, így nagy civil áldozatokkal járna egy nagyobb katonai művelet.
Oroszországnak latba kell vetnie befolyását egy ilyen katasztrófa elkerüléséért, és azért is, hogy a szíriai kormányerők ne támadjanak vegyi fegyverrel a tartományra - mondta a német külügyminiszter.
Szerg...
2018-09-14 20:02:28
Sargentini-jelentés - Az MSZP és a Párbeszéd demonstrációt hirdet vasárnapra
...
Karácsony Gergely kérdésre válaszolva közölte: a Demokratikus Koalícióval egyeztetnek, hogy közösen tudjanak kiállni az emberek elé, és ne megosszák, hanem egységesítsék az ellenzéket. Hozzátette: hamarosan közlik majd a tüntetéssel kapcsolatos részleteket.
A Párbeszéd társelnöke úgy vélte: az elmúlt bő nyolc évben a Fidesz-kormány mindent megtett azért, hogy a hatalom f...
2018-09-13 16:22:09
Szíria - Az Idlíb elleni szárazföldi és légitámadások beszüntetését sürgette a török védelmi miniszter
...
Az Anadolu török állami hírügynökség jelentése szerint Akar felszólalásában leszögezte: Törökország számára Idlíbben a tűzszünet fenntartása, a térségben pedig a stabilitás elérése a legfontosabb.
A szíriai kormányerők a felkelők kezén lévő utolsó szíriai tartomány, Idlíb visszafoglalását célzó offenzívára készülnek.
A szíriai mérsékelt ellenzéket támogató török, va...
2018-09-10 20:32:27
Szíria - Nikki Haley: "borzalmas következményei" lesznek egy Idlíb elleni támadásnak
...
Az amerikai diplomata Szíriához és szövetségeseihez, Oroszországhoz és Iránhoz intézett figyelmeztetésében leszögezte: az Egyesült Államok "nagyon egyértelmű álláspontot" fejtett ki Oroszországnak és a nemzetközi közösségnek egyaránt, amikor a szíriai konfliktus "veszélyes eszkalációjának" minősített minden támadást az északnyugati szír tartomány, Idlíb ellen.
Haley han...
2018-09-07 19:44:04
A diktatúrák áldozataira emlékezett Latorcai Csaba
...
Tartozunk a diktatúrák áldozatainak azzal, hogy a kontinens előtt álló morális és biztonsági kihívásokra bátor, ugyanakkor megfontolt cselekvéssel határozott válaszokat adunk - jelentette ki Latorcai Csaba. Hozzátette: az országban számos emlékmű tudatosítja, hogy a kommunizmus és a nácizmus bűnei soha nem felejthetők, és nem évülnek el.
Az emléknap arra is figyelmeztet...
2018-08-22 23:46:50
A román kormánypárt elnöke szerint sikertelen államcsínykísérlet volt az augusztus 10-i tüntetés
...
A román kormány fő erejét képező PSD elnöke egy kedd esti televíziós interjúban nyilatkozott erről. Dragnea élesen bírálta Klaus Iohannis elnököt, aki a tüntetés idején elítélte a csendőrök erőszakos fellépését. Dragnea szerint Iohannis ezáltal erőszakra bujtogatta a tüntetőket. A PSD elnöke felelőtlennek nevezte az ellenzéket, amely a csendőrséget hibáztatja, ugyanis szerint...
2018-08-22 10:31:20
DK: a rendkívüli ülésről távolmaradó kormánypárti képviselők elárulták választóikat
...
Arató Gergely, a DK frakcióvezető-helyettese példa nélkülinek nevezte, hogy a levezető elnökön és a jegyzőn kívül a Fidesz és a KDNP egyetlen képviselője sem volt jelen, és a napirend előtti hozzászólásokra sem válaszolt senki. Ez a magatartás nagyon világosan mutatja, hogy a kormányoldal hogyan tekint a parlamenti demokráciára és az ország polgáraira - fogalmazott.
Az á...
2018-08-18 11:32:47
Szíria - Szeptemberben Genfben konzultációt tartanak az alkotmányozó bizottság megalakításáról
...
De Mistura hétfőn és kedden Szocsiban nem hivatalos megbeszéléseket folytatott három kezes ország magas rangú diplomatáival a szíriai alaptörvényt szövegező testület létrehozásáról. A bizottság felállításáról december 30-án született megállapodás a szíriai nemzeti párbeszéd Szocsiban rendezett fórumán.
A testületnek a megállapodás értelmében 150 tagja lenne, százan közül...
2018-07-31 14:01:39
KKM-államtitkár: diplomáciai rekordhónapon van túl a miniszterelnök
...
Az államtitkár emlékeztetett: Orbán Viktor az elmúlt hetekben találkozott a világ legfontosabb vezetőivel, így a német kancellárral, a kínai és az izraeli miniszterelnökkel, az orosz és a török elnökkel, valamint telefonon beszélt az amerikai elnökkel, akivel a NATO-csúcs keretében néhány mondatot személyesen is váltottak.
"Mindez az jelenti, hogy a világ vezetői odafig...
2018-07-25 14:20:59
Szakértő: Macron jól kontrollálja az ellenzéket, centrális erőteret hozott létre
...
A szakértő szerint Macron elnöksége kezdetén több olyan ügyhöz is hozzányúlt, amelyek már évek óta szerepelnek a napirenden. Ezek között megemlítette, hogy például a 10 százalék körüli munkanélküliség alapvető problémákat okoz a francia társadalomban.
Ezek az ügyek nem tesznek jót a politikus népszerűségének, de taktikai érzékét dicséri, hogy nem elnöksége végén kezdett ...
2018-07-24 08:51:07
1 2 3 ...........................86 87 ..............130 131 .............172 173 174 
Címkék: Nikki Haley, Latorcai Csaba, Szeptemberben Genfben, Karácsony Gergely, Demokratikus Koalícióval, Egyesült Államok, Klaus Iohannis, Arató Gergely, Orbán Viktor, török védelmi, diktatúrák áldozataira, román kormánypárt, augusztus 10-i, rendkívüli ülésről, alkotmányozó bizottság, nagyobb katonai, ilyen katasztrófa, szíriai kormányerők, német külügyminiszter, tüntetéssel kapcsolatos, tűzszünet fenntartása, térségben pedig, stabilitás elérése, felkelők kezén, szíriai mérsékelt, amerikai diplomata, nemzetközi közösségnek, szíriai konfliktus, északnyugati szír, diktatúrák áldozatainak, kontinens előtt, országban számos, nácizmus bűnei, emléknap arra, román kormány, kedd esti, tüntetés idején, csendőrök erőszakos, csendőrséget hibáztatja, levezető elnökön, jegyzőn kívül, napirend előtti, magatartás nagyon, kormányoldal hogyan, parlamenti demokráciára, ország polgáraira, szíriai alaptörvényt, bizottság felállításáról, szíriai nemzeti, megállapodás értelmében, államtitkár emlékeztetett, elmúlt hetekben,
© 2013 TVN.HU Kft.