Regisztráció  Belépés
MSZP: a kormány hamisított statisztikákkal fedné el a szegénységet
...
Bangóné Borbély Ildikó, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón azt mondta: a korábbi kormányoknak 2014-ig minden év őszén kellett közzétenniük a szegénységi mutatókat, a kabinet azonban 2015 óta nem közöl adatokat a szegénységi helyzetről, a következő évtől pedig már a létminimum-számítást is megszüntették.
Hangsúlyozta, a sz...
2018-09-22 14:05:30
Sargentini-jelentés - LMP: Orbán Viktor alkalmatlanná vált ez európai fellépésre a migráció ügyében
...
Keresztes L. Lóránt, az ellenzéki párt társelnöke szombaton, Budapesten tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, a magyar kormányfő veszélyes utat választott azzal, hogy tagadja a Sargentini-jelentésben szereplő bírálatokat, és azt próbálja elhitetni, hogy csak a migrációval kapcsolatban elfoglalt álláspontja miatt támadják.
Ennek ráadásul tökéletesen ellentmond, hogy...
2018-09-22 13:54:06
A Párbeszéd szigorítaná az európai légszennyezettségi normákat
...
V. Naszály Márta, ez ellenzéki párt fővárosi képviselője szombati budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: Kínában és Indiában is jobb a levegő minősége, mint Magyarországon.
Hangsúlyozta, Magyarországgal szemben tíz éve folyik kötelezettségszegési eljárás a légszenyezettség miatt, amely évente több mint 14 ezer ember idő előtti haláláért felelős.
A Párbeszéd szer...
2018-09-22 12:53:39
Jobbik: Magyarország csatlakozzon az európai ügyészséghez!
...
Bana Tibor, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője szombati budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, Magyarország már jövőre komoly pénzmegvonásokkal szembesülhet, a következő költségvetési ciklusban pedig a jogállamisági mechanizmus bevezetésével újabb nagy összegű uniós forrásoktól eshet el az ország.
Ennek a magyar kis- és középvállalkozások mellett az oktatás, ...
2018-09-22 12:33:34
Gyurcsány: csak a nép segíthet megdönteni Orbán rendszerét
... rendszerét, akkor ezek itt fognak ülni a nyakunkon, a jó isten tudja, hogy meddig".
A szegedi Klauzál téren mintegy kétszázötven fős hallgatósága előtt a pártelnök úgy fogalmazott, hogy az ellenzéki képviselők, politikusok önmagukban nem fogják tudni "gyorsan, kevés áldozattal, egy jobb jövő építésének szándékával ezt a kormányt a történelem poklára juttatni".
A politiku...
2018-09-21 19:49:48
Illegális bevándorlás - Cseh politikusok szíriai árvák befogadásáról vitatkoznak
... határozottan ellenezte az elképzelést, és az októberi részleges szenátusi választások előtti politikai kampánynak minősítette. Hasonló álláspontra helyezkedett Milos Zeman államfő is. Több ellenzéki politikus, valamint a parlamenti felsőház szenátorainak több mint fele viszont arra szólította fel Babist, hogy Csehország fogadja be a szíriai árvákat.
Andrej Babis most Jan Hamá...
2018-09-21 19:29:53
Sargentini-jelentés - Fidesz: A DK folytatja a nyomásgyakorlást
...
A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte pénteken az MTI-vel, hogy Arató Gergely, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese sajtótájékoztatóján azt mondta, a párt határozati javaslatként tárgyalna az Országgyűlésben a Sargentini-jelentés szövegéről.
A Fidesz erre reagálva azt írta, a DK képviselői az Európai Parlamentben is részt vettek a Magyarország elleni tá...
2018-09-21 16:59:07
Sargentini-jelentés - DK: határozati javaslatként tárgyalnák a dokumentumot
...
Az ellenzéki politikus ismertette, hogy az ősz folyamán milyen további indítványokat készítenek. Ezek között van egy, a szociális biztonságról szóló csomag, ami az otthonápolási díj, a minimálbér és a családi pótlék emelését is javasolja. Indítványozzák, hogy a kisgyermekes családokat ne lehessen kitenni a lakásukból, ha nem gondoskodnak a megfelelő elhelyezésükről - közölte....
2018-09-21 14:18:19
Bűnvádi eljárás indult a román csendőrség vezetői ellen az augusztus 10-i kormányellenes tüntetés ügyében
... erőszakos megváltoztatására irányuló kísérlet, illetve az államhatalom gyakorlásának a nemzetbiztonságot veszélyeztető akadályozása miatt, szintén az augusztus 10-i tüntetések ügyében. Az ellenzéki média szerint ezzel azt akarják elérni, hogy a DIICOT indítson vizsgálatot, s így az akta kerüljön át ehhez a vádhatósághoz, amelynek élére nemrég neveztek ki új főügyészt a jelenlegi i...
2018-09-21 13:39:44
Párbeszéd: tavasszal európai aláírásgyűjtés indulhat az alapjövedelemért
... Európai Bizottságnak. Ezt követően legalább hét uniós országban kell egymillió támogató aláírást összegyűjteni, hogy a testület napirendre vegye a kérdést - ismertette a részleteket az ellenzéki politikus.
Tordai Bence hangsúlyozta, az alanyi jogon járó alapjövedelem olyan alkotmányos és szociális jog, ami mindenki számára garantálja az alapvető létfeltételeket. A Párbeszéd l...
2018-09-21 12:47:36
1 2 3 .............1308 1309 ......1962 1963 .......2615 2616 2617 
Címkék: Orbán Viktor, Bangóné Borbély Ildikó, Keresztes, Naszály Márta, Bana Tibor, Milos Zeman, Andrej Babis, Arató Gergely, Európai Parlamentben, Európai Bizottságnak, Tordai Bence, kormány hamisított, migráció ügyében, európai ügyészséghez, román csendőrség, augusztus 10-i, ellenzéki párt, korábbi kormányoknak, szegénységi mutatókat, kabinet azonban, szegénységi helyzetről, következő évtől, magyar kormányfő, migrációval kapcsolatban, levegő minősége, légszenyezettség miatt, következő költségvetési, jogállamisági mechanizmus, magyar kis-, szegedi Klauzál, ellenzéki képviselők, jobb jövő, történelem poklára, októberi részleges, parlamenti felsőház, szíriai árvákat, nagyobbik kormánypárt, párt határozati, ellenzéki politikus, szociális biztonságról, családi pótlék, kisgyermekes családokat, megfelelő elhelyezésükről, államhatalom gyakorlásának, nemzetbiztonságot veszélyeztető, ellenzéki média, akta kerüljön, testület napirendre, alanyi jogon, alapvető létfeltételeket, alapjövedelemért, nyomásgyakorlást,
© 2013 TVN.HU Kft.