Regisztráció  Belépés
Választás 2018 - Karácsony Gergely: új magyar középosztály kell!
...
Az ellenzéki politikus a Változás 2018 című kampánykörút helyi állomásán arról beszélt, az ellenzéki összefogás által elindított "középosztály-programban" igazságos adó- és nyugdíjrendszer megalkotása, hozzáférhető, magas színvonalú egészségügyi ellátás biztosítása és a minőségi oktatás megteremtése szerepel kiemelt helyen.
"Azért kell jó iskola, mert az új középosztály ...
2018-01-23 19:35:58
Illegális bevándorlás - Fidesz: az emberek a Jobbik valódi bevándorláspolitikájára kíváncsiak
...
A nagyobbik kormánypárt keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt alelnöke budapesti sajtótájékoztatóján bírálta, hogy miközben a kormány azt állítja, a nemzetközi védelemben részesülők 90 százaléka elhagyja az országot, mégis 82,5 millió forint pályázati pénzt szánnak az érintettek lakhatásának támogatására.
A Fid...
2018-01-23 18:34:29
Román kormányalakítás - Az RMDSZ támogatását kérte az új kabinet beiktatásához a Szociáldemokrata Párt
... ismeri a legfontosabb közpolitikákat, tudja, mit akar, és válaszaihoz nem kért segítséget a megbeszélésen jelen lévő Liviu Dragnea pártelnöktől. Az RMDSZ elnöke ezzel arra utalt, hogy az ellenzéki sajtó Dragnea bábjának nevezte a kormányfőjelöltet, akinek egyedüli erénye a pártelnökkel szembeni engedelmessége.
A jelölt várható kisebbségpolitikájáról Kelemen Hunor a magyar köz...
2018-01-23 17:44:41
A Jobbik az integrációs támogatásokra is kíváncsi
...
Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt alelnöke keddi budapesti sajtótájékoztatóján bírálta, hogy miközben a kormány azt állítja, hogy a nemzetközi védelemben részesülők 90 százaléka elhagyja az országot, mégis 82,5 millió forint pályázati pénzt szánnak az érintettek lakhatásának támogatására.
Értékelése szerint a kormány "belefullad a saját hazugságaiba".
Azt kérte, h...
2018-01-23 15:43:15
MSZP: felvételkori árfolyamon forintosítsák a devizahiteleket!
...
Szakács László, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese kedden Budapesten sajtótájékoztatón azt mondta, ha két szomszédos uniós országban, Romániában és Szlovéniában is meg tudták oldani a devizahitelek felvételkori árfolyamon történő forintosítását, akkor Magyarországon "ne Matolcsy nyerészkedjen ezen".
Szerinte a forintosítás fedezete lehetne a Magyar Nemzeti Bank á...
2018-01-23 15:13:22
Cseh kormányalakítás - A kommunisták feltételekkel támogatnák az új Babis-kormány megalakulását
... lemondott. Milos Zeman cseh államfő szerdán fogadja el hivatalosan a Babis-kormány lemondását, s várható, hogy azt az új kabinet megalakulásáig ügyvivői teendőkkel bízza meg.
A szintén ellenzéki Cseh Szociáldemokrata Párt (CSSD) néhány vezetője a napokban úgy nyilatkozott, hogy a párt módosította korábbi álláspontját és hajlandó lenne kormánykoalícióra lépni az ANO mozgalomma...
2018-01-23 14:42:55
Választás 2018 - Fidesz: az ellenzék a "Soros-terv" szolgálatában áll, ezért támadja a "Stop Sorost"
...
Puskás Imre, a nagyobbik kormánypárt szóvivője keddi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: egyetlen ellenzéki párt sem nyilatkozott úgy, hogy szükség van a törvénycsomagra.
Az LMP, a DK, az MSZP és a Jobbik "ugyanazt a nótát fújja": tagadják még azt is, hogy létezik a "Soros-terv", vitatják a "Stop Soros" értelmét, minden másról beszélnek, csak arról nem, hogy elfoga...
2018-01-23 13:52:30
Három jelölt indulhat a hódmezővásárhelyi polgármester-választáson
... szervezet, 2006-ban az MSZP és egy civil szervezet jelöltjeként indult a polgármesteri posztért. Most függetlenként indul.
Márki-Zay Péter közgazdász szintén független jelölt, de az ellenzéki pártok azt kérték szimpatizánsaiktól, hogy őt támogassák a választáson. Márki-Zay Péter a bemutatkozó sajtótájékoztatóján azt mondta, indulásának szigorú feltétele volt, hogy más jelölte...
2018-01-23 09:11:43
Választás 2018 - LMP: a Fidesz a legnagyobb nemzetbiztonsági kockázat
... párt tudta, hogy társelnökük, Hadházy Ákos részt vesz a Magyar Nemzeti Szalon pénteki rendezvényén, ahol többek között Vona Gábor Jobbik-elnök is jelen volt. Megjegyezte: előfordult már ellenzéki politikusokkal, hogy beszélnek egymással; a klub rendezvényére azért ment el politikusuk, mert az egy sajtótermék programja volt. Feltételezték, hogy azon a Magyar Nemzet tulajdonosa, Sim...
2018-01-22 18:54:40
Bírósági ítélet a Navalnij stábját finanszírozó alap felszámolásáról
... történő bejegyzését december 25-én utasította el az orosz Központi Választási Bizottság, a politikus gazdasági bűncselekmény miatt kiszabott, felfüggesztett börtönbüntetésére hivatkozva. Az ellenzéki aktivista ezt követően kampányt hirdetett a választások bojkottálása és azok eredményének elutasítása érdekében.
A politikus követői január 28-ra "választói sztrájkot" hirdettek ...
2018-01-22 16:23:59
1 2 3 ................596 597 ........894 895 .........1192 1193 1194 
Címkék: Karácsony Gergely, Szociáldemokrata Párt, Stop Sorost, Kárpát Dániel, Liviu Dragnea, Kelemen Hunor, Szakács László, Magyar Nemzeti Bank, Milos Zeman, Cseh Szociáldemokrata Párt, Puskás Imre, Stop Soros, Márki-Zay Péter, Hadházy Ákos, Magyar Nemzeti Szalon, Vona Gábor Jobbik-elnök, Magyar Nemzet, Központi Választási Bizottság, integrációs támogatásokra, kommunisták feltételekkel, legnagyobb nemzetbiztonsági, ellenzéki politikus, ellenzéki összefogás, minőségi oktatás, nagyobbik kormánypárt, ellenzéki párt, nemzetközi védelemben, érintettek lakhatásának, legfontosabb közpolitikákat, megbeszélésen jelen, ellenzéki sajtó, pártelnökkel szembeni, jelölt várható, saját hazugságaiba, devizahitelek felvételkori, forintosítás fedezete, szintén ellenzéki, párt módosította, nótát fújja, civil szervezet, polgármesteri posztért, ellenzéki pártok, klub rendezvényére, orosz Központi, politikus gazdasági, ellenzéki aktivista, választások bojkottálása, politikus követői, nemzetbiztonsági, szociáldemokrata,
© 2013 TVN.HU Kft.