Regisztráció  Belépés
János Evangéliuma - Elemzés
... szellemi légszomjának kórokozója - a hazugság. Évek teltek el, míg újragondoltam az evangélium jézusi szavait, és szükségesnek, elengedhetetlennek tartottam a vers első része feletti elmélkedést is, hiszen itt félreérthetetlenül nevesítve van e fojtó légkör előidézője - az ördögi szellem!
Ezért most, a szöveg eredeti sorrendjét szeretném követni.

Ha egy v...
2017-06-27 21:09:26
Ferenc pápa: A misszió nem turistáskodás!
Június 25-én a délben a Szentatya arról tartott elmélkedést a napi evangélium alapján, hogy Jézus felkészíti övéit az üldöztetésekre, de azt is megígéri, hogy sosem lesznek egyedül. Ferenc pápa beszédét teljes terjedelmében közöljük az alábbiakban.
............
Kedves te...
2017-06-26 11:49:01
Csendes,nyugalmas elmélkedést...jó pihenést"Különös dolog a lélek és az emberi lélek csendje...."

Pilinszky János

Csendes,nyugalmas elmélkedést...jó pihenést mindnyájunknak!
...
2017-06-07 21:09:41
Ébresztő Amerika!!
... Gondolkozol?
- Add tovább az üzenetet, ha úgy gondolod, hogy meg...
2017-04-08 23:49:09
Isten a bizonytalan körülmények között is hűséges marad.
... mindig benned reménykedem. (Zsolt 25,4-5)

Mindennap Isten vezetését kérem. Elmondom neki a gondjaimat, problémáimat, és mindent az ő kezébe teszek. Most mégis, miközben ezt az elmélkedést írom, alig bírom visszatartani a könnyeimet. A munkahelyemről az összes alkalmazottat, akiket nyolc éve szeretek és nagyra becsülök, el fogják bocsátani, és többé nem dolgozhatunk együ...
2017-03-31 23:58:07
Az iskola, ahol megtalálták az indulatkezelés módszerét
... döntöttek, hogy egy ősi módszerhez folyamodnak: mégpedig a meditációhoz.
Sokan úgy gondolják, ez valamilyen vallásos, elvont, filozófiai gyakorlat, pedig valójában nagyon egyszerű. Nem elmélkedést vagy gondolkodást jelent - mint ahogy mi használjuk általában ezt a kifejezést -, hanem megnyugvást, ellazulást és a belsőnkben való csendes elmélyülést, odafigyelést.
Aki medi...
2017-02-03 12:58:30
Ébresztő Amerika!!
... Gondolkozol?
- Add tovább az üzenetet, ha úgy gondolod, hogy meg...
2016-12-30 19:36:50
Minden utad sikeres lesz
... különböző helyzetekben. Láttam magamat, ahogy imádkozom a betegekért, és azok meggyógyulnak. Az Ige a ,,második természetemmé" vált.

Gyakorold így az Igén való elmélkedést. Váljon a részeddé. Lásd magad, ahogy engedelmeskedsz az Igének minden elképzelhető helyzetben. Ily módon a siker garantált!

Kenneth Copeland * Igei olvasmány: Zsoltárok 1 ...
2016-12-23 23:06:59
A lélek meggyógyításának művészete
...
Amikor testünk bármelyik területét megtámadják a vírusok vagy baktériumok, az immunrendszer segítő sejtjei, amikre úgy utalnak, mint antitestek vagy fehérvérsejtek, szinte azonnal felfedezik a betolakodó jelenlétét.

Elindulnak, hogy megvédjék testünk érintett részét, mivel képesek megkülönböztetni és meghatározni a támadás pontos természetét. Feladatuk elpusztítani...
2016-12-22 18:17:41
Advent a reménység időszaka.
... egyszerre ég.

Advent a reménység időszaka. Reményekkel teli szívvel fordulunk az Úr felé és várjuk eljövetelét. Az időszak sajátos ,,gyakorlatai" a csöndet, az elmélkedést, az imádságot, bűnbánatot és a Karácsonyra való készülődést foglalják magukba. Ebben az időszakban foglalkozzunk többet Istennel, legyünk többet csendben, kerüljük a hangos helyeket és a sz...
2016-12-18 21:31:57
1 2 3 ..10 11 .15 16 .20 21 
Címkék: János Evangéliuma, Ébresztő Amerika, Pilinszky János, Mindennap Isten, Kenneth Copeland, bizonytalan körülmények, indulatkezelés módszerét, lélek meggyógyításának, reménység időszaka, evangélium jézusi, vers első, ördögi szellem, szöveg eredeti, napi evangélium, emberi lélek, elmélkedést írom, összes alkalmazottat, belsőnkben való, siker garantált, vírusok vagy, immunrendszer segítő, betolakodó jelenlétét, támadás pontos, időszak sajátos, időszakban foglalkozzunk, hangos helyeket, megkülönböztetni, meggyógyításának, engedelmeskedsz, üldöztetésekre, indulatkezelés, munkahelyemről, mindnyájunknak, fehérvérsejtek, újragondoltam, meggyógyulnak, természetemmé, foglalkozzunk, turistáskodás, terjedelmében, alkalmazottat, immunrendszer, visszatartani, problémáimat, gondolkodást, elpusztítani, szükségesnek, odafigyelést, dolgozhatunk, meghatározni, helyzetekben, elképzelhető, meditációhoz, légszomjának, baktériumok, gyakorlatai, elmélkedést, eljövetelét, reményekkel, bizonytalan, megtámadják, körülmények, gondolkozol,
© 2013 TVN.HU Kft.