Regisztráció  Belépés
Kétszeresére emelkedett a legszennyezőbb járművek londoni behajtási díja
... A korábbi kormányok a dízelüzemanyag adójának csökkentésével még ösztönözték az ilyen járművek vásárlását az alacsonyabb fogyasztás és a kisebb széndioxid-kibocsátás miatt, ám az elmúlt években elvégzett vizsgálatok kimutatták, hogy jelentősen nőtt a dízelmotorok egyéb szennyezőanyagai okozta megbetegedések és halálesetek száma a legszennyezettebb levegőjű országrészekben, köztük ...
2017-10-23 12:01:38
A szemünk láttára bukott tízmilliót a Puskás Akadémia
... újabb szép példajaként annak, hogy a magyar futball körítése semmivel össze nem hasonlítható, messze a VIP-szektorban voltak a legtöbben, ez fontos helyszíné vált Magyarországon az elmúlt években.
Viszont hiába volt a pályán a Miniszterelnök Úr két kedvenc csapata is, a Miniszterelnök...
2017-10-22 17:13:42
Reformáció 500 - Varga: nemzeti létünk elválaszthatatlan a reformációtól
... jobban meg tudunk felelni ennek a feladatnak", egyre több forrás jut a hitélet megőrzését és támogatását szolgáló kezdeményezésekre.
Mindez pedig annak köszönhető, hogy "az elmúlt években mertük saját értékeink alapján átalakítani életünket és gazdaságunkat. Így ma már több jut a családokra, többet tudunk a helyi közösségek támogatására és a magyar hitélet segítésére fordítan...
2017-10-22 15:02:24
Dzsesszvilágsztárok Budapesten a Get Closer szervezésében
... formációban a 71 éves brit nagybőgős világsztárral Obed Calvaire (dob) és Kevin Eubanks (elektromos gitár) lép színpadra - közölték a szervezők az MTI-vel.
Dave Holland már a hatvanas években együtt játszott Londonban Joe Hendersonnal, Ben Websterrel, Coleman Hawkinsszal és John McLaughlinnal. 1968-ban egy európai turnén Miles Davis hallotta őt játszani és zenekarába hívta. H...
2017-10-22 12:11:41
Alapításának 110. évfordulóját ünnepli a legrégebbi amerikai magyar szervezet
... szervezet létének alapja.
Szilágyi Péter kiemelte: olyan Magyarország képviseletében köszönti az ünneplőket, amely az összmagyarságért vállal felelősséget. Ennek jegyében az elmúlt években a magyar kormány számos olyan lépést tett, amellyel segíti, támogatja a diaszpórában élő magyarságot identitása megőrzésében.
A politikus köszönetet mondott az AMSZ-nek azért, hogy "...
2017-10-22 10:41:35
Cser Ferenc: A finnugorizmus versus szkítizmus csatazajhoz
A JOBBIK egy beadvánnyal[1] az MTA-hoz folyamodott, hogy vizsgálja felül a finnugorizmus tételeit és tegye lehetővé, hogy az MTA jelenlegi hivatalos álláspontjától eltérő magyar eredeztetés jöjjön előtérbe, és így a történelemoktatásban sor kerüljön ,,a Hunor-Magor örökség visszahelyezé-sére". A felhívásban a következők is olvashatók:

,,A Jobbik Magya...
2017-10-21 21:52:47
2017. október 21., szombati Napiszöveg
... parancsára!"
(1Királyok 17:1NW És a Gileád lakói közül
való tisbei Illés így szólt Ahábhoz:,,Él Jehova,
Izrael Istene, aki előtt állok, hogy ezekben
az években nem lesz harmat, sem eső,
csak az én szavam parancsára!).

Izrael történelmének korai szakaszában
az emberek láthatták és hallhatták,
hogy Isten a népe érdekébe...
2017-10-21 20:47:42
Informatikusok képzéséhez indít programot az NGM
... érdeklődők.
A központi munkaerőpiaci program keretében meghirdetett program megvalósítását a Training360 Kft. vezette konzorcium látja el, amely arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az elmúlt években az iskolarendszerű képzések mellett mind inkább a felnőttoktatási piacon tevékenykedő vállalkozások biztosították az informatikai szakembereket a munkaerőpiac számára.
A Trai...
2017-10-21 07:05:05
Józsefvárosi sétán mutatják be 1956 roma hőseinek történetét
... emberek az eseményekben. Ezt támasztották alá szemtanúk és résztvevők visszaemlékezései, illetve ez derült ki a forradalom leverését követő periratokból és ítéletekből is.
Az elmúlt években több kísérlet is történt, hogy 1956 roma szereplőit jobban megismerhessük, tavaly például a Roma Sajtóközpont indított kampányt a témában, idén pedig ez a várostörténeti séta segíthet ...
2017-10-20 18:20:38
A holokausztban meggyilkolt magyar zsidók 80 százalékát azonosították már Izraelben
... az áldozatok összeírását a túlélő rokonság által kitöltött tanúságtételi nyomtatványokkal, amelyeken ma is be lehet jelenteni - akár az interneten is - a megöltek adatait.
Az utóbbi években azonban elsősorban az olyan nagyobb adatgyűjtésekre összpontosítanak, mint amilyet a magyar zsidók nevének - és ezzel emlékezetüknek - a fennmaradásáért is elvégeztek.
"Szeretnénk ötm...
2017-10-20 18:12:55
1 2 3 ...............754 755 ........1132 1133 ........1508 1509 1510 
Címkék: Puskás Akadémia, Dzsesszvilágsztárok Budapesten, Cser Ferenc, Miniszterelnök Úr, Obed Calvaire, Kevin Eubanks, Dave Holland, Londonban Joe Hendersonnal, Coleman Hawkinsszal, John McLaughlinnal, Miles Davis, Szilágyi Péter, Jobbik Magya, Izrael Istene, Training360 Kft, Roma Sajtóközpont, legszennyezőbb járművek, szemünk láttára, legrégebbi amerikai, finnugorizmus versus, holokausztban meggyilkolt, korábbi kormányok, dízelüzemanyag adójának, ilyen járművek, alacsonyabb fogyasztás, elmúlt években, dízelmotorok egyéb, legszennyezettebb levegőjű, magyar futball, hitélet megőrzését, helyi közösségek, magyar hitélet, hatvanas években, európai turnén, összmagyarságért vállal, magyar kormány, politikus köszönetet, finnugorizmus tételeit, emberek láthatták, népe érdekébe, központi munkaerőpiaci, iskolarendszerű képzések, felnőttoktatási piacon, informatikai szakembereket, munkaerőpiac számára, forradalom leverését, várostörténeti séta, áldozatok összeírását, túlélő rokonság, megöltek adatait,
© 2013 TVN.HU Kft.