Belépés
Pénzügypolitika - Londoni elemzők: nem nehezedik szigorítási nyomás az MNB-re
...
Az elmúlt napokban két globális pénzügyi szolgáltató csoport, a Bank of America-Merrill Lynch és a Morgan Stanley londoni befektetési részlegének feltörekvő piacokkal foglalkozó elemzőstábjai is látogatást tettek a közép-európai EU-gazdaságokban, és a két cég egyaránt kedden ismertette tárgyalásainak tapasztalatait.
A Bank of America-Merrill Lynch londoni kutatási részle...
2018-10-23 17:51:29
Szálló por - OKI: országszerte javult a levegő minősége
...
Azt írták: a mérőállomással megfigyelt településeken már mindenhol elfogadhatónak minősítették a levegő tisztaságát.
Az elmúlt napokban a levegő magas szálló por (PM10) koncentrációja miatt országszerte kifogásolt, néhány településen egészségtelen volt a levegő.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzése szer...
2018-10-22 15:11:44
Lajkó Félix új zenésztársakkal ad műsort a BOK Csarnokban
... Lajkó-szerzeményeket koncerteken előadó friss formációba bekerült még Kertész Endre (cselló), Czirják Tamás (dob), Bizják Gábor (kürt) és Mazura János (tuba).
Lajkó Félix új zenekara a napokban tette fel első klipjét, a Piramis című szám felvételéről készült stúdiófelvételt a netre.
"A kémia azonnal megvolt a próbákon Sidooval és Barcza Horváth-tal. Attilán régóta látom,...
2018-10-22 12:11:45
Október 23. - Szilágyi Péter: a mai nap örömüzenete, hogy az amerikai magyarok visszatértek a magyarság közössé
...
A nemzetpolitikai feladatok koordinálásáért felelős miniszteri biztos az MTI-nek elmondta: három város - Chicago, Detroit és Cleveland - magyar közösségeinél tett látogatást az elmúlt napokban, és mindenütt részt vett az ottani aktív magyar szervezetek és a magyar konzulátusok tanácskozásain.
Az 1956-os forradalomra és szabadságharcra emlékező ünnepségen, amelyet az 190...
2018-10-22 09:01:10
Kósa Lajos Demeter Márta nemzetbiztonsági felülvizsgálatát kezdeményezi
... hogy ezek a külügyi, a nemzetbiztonsági, valamint a honvédelmi és rendészeti bizottságok.
Kósa Lajos - mint kifejtette - a házelnöknek leírja az ügyet, amit a magyar sajtó az elmúlt napokban nagy terjedelemben tárgyalt: Demeter Márta a honvédelmi és rendészeti bizottságban elfoglalt pozíciójával visszaélve nem nyilvános katonai adatokat hozott nyilvánosságra.
Hozzátette:...
2018-10-21 12:41:56
Három medvebocsot gázolt el a székelyföldi Lóvészen a vonat
...
Izsák-Székely Lóránt, a község polgármestere elmondta: az elmúlt napokban többen jelezték, hogy három medvét láttak a lóvészi templom környékén. A polgármester reményét fejezte ki, hogy ez a három medve esett a baleset áldozatául, mert - mint közölte - az állatok félelmet keltettek a faluban. A medvebocsok egyikét egy évesnek, a másik kettőt pedig két évesnek becsülték az ill...
2018-10-20 16:48:35
BÉT - Elemzők: negatív hangulatban indulhat a kereskedés a tőzsdén
... Mol árfolyamában a 2950 forintos, az OTP-nél pedig a 10 ezer forintos támaszra érdemes figyelni, amennyiben ezek letörnek, további csökkenés várható. A Magyar Telekom árfolyama az elmúlt napokban beszorult a 395-400 forintos szint közé, az alsó szint szignifikáns letörése esetén elindulhat a 380-385 forintos tartomány felé - tette hozzá.
Kiss Nicholas, az Erste Befektetési Zr...
2018-10-11 08:31:07
Szakértő: nagy a tétje a félidős választásnak az Egyesült Államokban
... republikánusokra fog szavazni, éppen ezért bizonyos értelemben már megkezdődött a 2020-as választási kampány és az elnök a félidős választás miatt országjáró körútra indult.
Az elmúlt napokban az amerikai elnök országjáró körútján elsősorban Brett Kavanaugh megválasztásának sikeréről beszélt, akit az elnök jelöltjeként a szövetségi legfelsőbb bíróság főbírájának nevezték ki, ...
2018-10-10 11:01:33
A MINI rekordévre számít az idén Magyarországon
... 1452 elektromos és plug-in hibrid személyautó kelt el.
A MINI 2019-ben áll elő teljesen elektromos változattal.
Országszerte már öt MINI márkakereskedés található, az elmúlt napokban nyílt meg a miskolci, valamint a pécsi szalon.
A MINI legnagyobb piaca Nyugat-Európában Nagy-Britannia, Németország, Franciaország és Olaszország. A 12 országot magába foglaló kelet-köz...
2018-10-02 07:04:28
Trump szóvivője: a Fehér Ház nem szól bele a főbírójelöltet érintő FBI-vizsgálatba
... korlátozott mértékűnek kell lennie, és kevesebb, mint egy hét alatt - október 5-ig - be kell fejezni.

Brett Kavanaugh-t három nő szexuális zaklatással vádolta meg az elmúlt napokban. Egyiküket, az 51 éves Christine Blasey Ford kaliforniai pszichológust csütörtökön hallgatta meg a szenátus igazságügyi bizottsága, és ugyanaznap Kavanaugh a testület előtt ártatlannak mond...
2018-09-30 20:12:55
1 2 3 ............337 338 .......506 507 .......674 675 676 
Címkék: Lajkó Félix, Szilágyi Péter, Kósa Lajos Demeter Márta, Egyesült Államokban, Fehér Ház, America-Merrill Lynch, Morgan Stanley, Országos Meteorológiai Szolgálat, Kertész Endre, Czirják Tamás, Bizják Gábor, Mazura János, Barcza Horváth-tal, Kósa Lajos, Demeter Márta, Izsák-Székely Lóránt, Magyar Telekom, Kiss Nicholas, Erste Befektetési Zr, Brett Kavanaugh, Nyugat-Európában Nagy-Britannia, Brett Kavanaugh-t, Christine Blasey Ford, levegő minősége, amerikai magyarok, magyarság közössé, székelyföldi Lóvészen, félidős választásnak, idén Magyarországon, főbírójelöltet érintő, elmúlt napokban, közép-európai EU-gazdaságokban, mérőállomással megfigyelt, levegő tisztaságát, levegő magas, napokban tette, kémia azonnal, próbákon Sidooval, nemzetpolitikai feladatok, ottani aktív, magyar konzulátusok, 1956-os forradalomra, házelnöknek leírja, magyar sajtó, község polgármestere, lóvészi templom, polgármester reményét, három medve, baleset áldozatául, állatok félelmet, medvebocsok egyikét, másik kettőt,
© 2013 TVN.HU Kft.