Regisztráció  Belépés
Mi a célja ezen a fórum színvonalát a pöcegödörbe terelni?
... nem vagyok hibàs ", szerintem szinonim szavak, ha nem , akkor elnézést kérek töled.

Amiben egyetértünk, a trollkodàs nem azonosithato a tràgàr szidalmazàssal ... amivel viszont te is egyetérthetnél, a trollkodàs is nagyban rontja a forum szinvonalàt.

Viszont légy következetes:kinek a szàjàba akarod adni, amit irt&#...
2018-01-13 15:00:34
Meddig mehet el egy müfordito ?
Igazad van, Foxi uram, nem àrtana az összehasonlitàs az eredetivel, illetve a szoszerinti forditàssal, potolom:

" Über alles Gipfeln
Ist Ruh,
In allen Wipfeln
Spürest Du
Kaum einen Hauch:
Die Vögelen schweigen im Walde.
Warte nur! Balde
Ruhest du auch "

Szo szerinti forditàs: " Minden ( hegy )csucson nyuga...
2017-12-12 22:29:55
A fénytest tizenkettedik síkja
... szellemét. Mialatt visszafelé tartasz a Forráshoz, már ki is fejezed identitásodat minden síkon, lényed minden síkját, és a Forrással való összeköttetésed, s annak tapasztalatait.

Mindezek tudatában maradj egészséges, megelégedett és éld az életed harmóniában.

...
2017-11-30 08:46:44
Mi a különbség a proletár internacionalizmus és a neoliberalizmus között?
... mert Foxi vàlaszolt annak a mélyen tisztelt forumtagnak. Kösz Foxi.

Rövid ittlétem alatt szerintem sikerült békiteni ( vagy legalàbbis javitani a hangnemen ) az egymàssal régota vitàzo forumtagok között, sokak részérél még tart a fegyverszünet.

Kedves Deco! Kösz a bàtoritàst, de néha jot tesz eltàvolodni ( ha csak ideiglene...
2017-09-19 15:37:48
Mi a különbség a proletár internacionalizmus és a neoliberalizmus között?
... ellenzék egyik legmüveltebb, legintelligensebb képviselöje és a kormànypàrtiak legokosabb, leglogikusabb képviselöje között hogyan tud ilyen szintü vita létrejönni.

Egymàssal vitatkoztok, semmiségeken ....de szo nélkül hagyjàtok, hogy egy forumtag " rakàs cigànyozik, piszkos cigànyozik " ( e miatt léptem ki erröl a forumrol )
...
2017-09-19 11:34:12
Mennyit ér 6-9 honap élet ?
... eltértünk az eredeti kérdéstöl .. nem is baj, ez a kérdés nem keltette fel a forumtagok érdeklödését ... pedig szerintem érdekes a kérdés .. azt hiszem a forumtagok nem szeretnek az elmulàssal foglalkozni .. ez a kérdés még elég tabu.

Az ideàlis tàrsadalom, amiröl irtàl, soha nem létezett és nem is fog létezni ( ezt Te is elismerted ). Egyébként még ...
2017-09-13 21:01:02
Mi lenne, ha egy hétig szellemi fegyverszünetet kötnénk, mint a régi görögök az Olimpia alatt ?
... antidemokratikus lenne ! Ezt màr elfelejtetted ?...
2017-08-22 19:39:03
Mi lenne, ha egy hétig szellemi fegyverszünetet kötnénk, mint a régi görögök az Olimpia alatt ?
... hangnemben vàlaszol C-nek. C fokozza a durva hangnemet .. minden eszmecsere ujabb és ujabb durvasàgokb torkollik -- a végén ( évek vagy honapok elteltével ) màr csak egymàssal foglalkoznak, és nem a sajàt véleményükkel.
Ràadàsul van olyan forumtag, aki valoban durva kifejezéseket hasznàl, az ellenfele valamivel finomabban vàlaszol,...
2017-08-21 21:26:22
Mi a külőnsbég egy számla és egy elismervény kőzőtt ?
... egyàltalàn nem vàltoztàl.
Egyrészt néha nagyon értelmes és intelligens dolgokat irsz, ezek közé sorolom példàul a #11-es vàlaszod elsö részét, igazad van a bérbeadàssal kapcsolatban, köszönöm tanàcsod.

Màsrészt viszont a forint - euro àrfolyamnàl egy oriàsi badarsàgot irtàl, 500-600 euro az 675...
2017-06-30 21:59:46
A miniszterelnök urnak jo a memoriäja ?
... jövevényszavakkal .. tehàt csak azokat a szavakat kellene àtvenni idegenböl, aminek nincs magyar megfelelöje .. vagy pedig arra kellenek, hogy az emberek pontosabban tudjanak egymàssal tàrsalogni .

Kis vasàrnapi humor : volt egyszer egy baràtnöm, aki nem szeretkezett velem, hanem KOITÀLT,.. ez biztos nem fog jövevényszovà vàl...
2017-05-07 12:25:51
1 2 3 4 6 7 8 
Címkék: Spürest Du, Kösz Foxi, Kedves Deco, célja ezen, fórum színvonalát, pöcegödörbe terelni, neoliberalizmus között, hétig szellemi, elismervény kőzőtt, miniszterelnök urnak, forum szinvonal&#224, szoszerinti fordit&#224, életed harmóniában, mélyen tisztelt, eredeti kérdéstöl, forumtagok érdeklödését, durva hangnemet, ellenfele valamivel, szavakat kellene, emberek pontosabban, antidemokratikus, neoliberalizmus, fegyverszünetet, miniszterelnök, tapasztalatait, egyetérthetnél, összehasonlit, elfelejtetted, leglogikusabb, kifejezéseket, fegyverszünet, tizenkettedik, véleményükkel, megelégedett, semmiségeken, azonosithato, jövevényszov, szeretkezett, következetes, foglalkoznak, érdeklödését, legmüveltebb, kapcsolatban, színvonalát, elismervény, pöcegödörbe, megfelelöje, pontosabban, szoszerinti, képviselöje, forumtagnak, vitatkoztok, intelligens, harmóniában, egyetértünk, foglalkozni, eszmecsere, forumtagok, egészséges, visszafele, finomabban, elteltével, létrejönni, eredetivel, hangnemben, legokosabb, elismerted, különbség,
© 2013 TVN.HU Kft.