Regisztráció  Belépés
Szijjártó Péter: idén is rekordot dönthetnek a beruházás-ösztönzési rendszerben gondozott befektetések
... vannak jelen a magasabb hozzáadott értéket képviselő projektek. Szerinte ezzel a magyar gazdaság elindult a "Made in Hungary" irányból az "Invented in Hungary" irányába.
A HIPA elnöke elmondta, hogy az ügynökség beszállító fejlesztési programja révén egyre több magyar kis és középes vállalkozás tud bekapcsolódni nagyvállalatok beszerzési hálózatába.
Az első félévi proje...
2017-07-25 12:12:41
Lengyel bíróságok - Kormányszóvivő: Andrzej Duda vállalja a felelősséget az igazságügyi reformért
... legfelsőbb bíróság átalakításáról.
Bochenek nyilatkozatával egyidőben Duda szóvivője közölte: az államfő aláírta a harmadik, a bíróságok szervezetéről szóló törvényt.
A kormányszóvivő elmondta: "nehéz megérteni" az államfő döntését a kettős vétóról. Mindazonáltal úgy vélekedett, hogy a kormányfő és az államfő közötti kapcsolat "olyan, amilyennek a legfelsőbb állami szerv...
2017-07-25 11:32:38
Vihar - Kidőlt fák okoztak gondot a vihar után
... akadályozták a vasúti és a közúti közlekedést, valamint áramkimaradást is okoztak. A vihar 28 lakóépületben okozott kárt az országban, öt épület lakhatatlanná vált - tette hozzá.
A szóvivő elmondta azt is, hogy a vihar ezúttal Budapesten és Pest megyében nem okozott nagy károkat.
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a tűzoltóknak a legtöbb esetben forgalmi akadályt képező kidő...
2017-07-25 11:28:39
Kiemelkedő lehet az idei évjárat Villányban
...
Nagy Gergely elmondta, a tartósan hideg téli időjárás és a kevés nyári csapadék miatt kevés növényvédelmi beavatkozásra volt csak szükség eddig az ültetvényeken.
Szerencsére a jég sem okozott eddig terméskiesését - tette hozzá, megjegyezve, hogy a jelenlegi már-már aszályos időjárásban azonban szükség lenne egy-két csendes áztató esőre.
A hegyközségi titkár jelezt...
2017-07-25 11:28:01
Jubileumi nemzetközi mézvásár és méhésztalálkozó lesz Jászberényben
...
A találkozón lesz a Jászsági Mézlovagrend felavatása és tagjai fogalomtétele.
Molnár György, a szervező Szatmári László Jászsági Méhészegyesület elnöke az MTI-nek elmondta: a jubileumi rendezvény célja a magyar mézfogyasztás népszerűsítése, a figyelem felhívása a hazai méhészszakmára.
Az eseményen részt vesznek a már működő mézlovagrendek képviselői is, mintegy 7-8 ...
2017-07-25 11:25:15
Hárman haltak meg egy balesetben Biharkeresztes közelében
...
Dobó Dénes elmondta, eddig ismeretlen okok miatt hajnali 5 órakor egy bolgár rendszámú kisbusz belerohant egy lengyel kamionba. A kisbusz utasai közül hárman a helyszínen meghaltak, hatan súlyosan, életveszélyesen megsérültek. A sérülteket a katasztrófavédelem munkatársai menekítették ki, a mentők kórházba szállították.
A forgalmat a mentés és helyszínelés idejére telje...
2017-07-25 11:25:01
Az amerikai Kansasban 30 évi börtönre ítéltek egy férfit bombarobbantás kísérletéért
...
A vádlott, John T. Booker beismerte, hogy "bombával kísérelt megsemmisíteni egy kormányzati tulajdonban lévő épületegyüttest", és a tárgyaláson elmondta, hogy a robbantással, amelyet öngyilkos merényletnek tervezett, az Iszlám Állam nevű terroszervezetnek akart volna segíteni.
A 22 éves, topekai születésű férfi a városától mintegy száz kilométerre eső Fort Riley katonai ...
2017-07-25 11:24:45
Szomorú hír: a magyar női vízilabda csapat nem jutott...
... felkészítettek minket a találkozóra. Tudatosan passzoltunk ilyen sokat, nem a jobbnál is jobb helyzetet kerestük, hanem magát a lövési lehetőséget.

- Bujka Barbara: Kérdésre válaszolva elmondta, Bujka Barbara azért játszott kevesebbet, mert gyorsan összeszedett két kiállítást, és egyébként sem tudták őt megjátszani centerben a társak.

- Bíró Attila szövetségi...
2017-07-25 10:10:08
Unger Ilona/ Alba Nevis/: Hálás utókor.
Unger Ilona/ Alba Nevis/:

Hálás utókor.

Irta s az A Jövendő f. hó 10-iki hangversenyén felolvasta : Alba Nevis.


A körut sarkán volt egy kis cipős bolt
És abban egy szegény cipész lakott,
Rossz talpbőrből vetett magának ágyat,
Auszlagnak használta az ablakot.
Tisztát két hétben tán egyszer, ha váltott,
Ruháit kűnn vette...
2017-07-25 08:09:24
Vihar - Fákat döntött ki a vihar Heves megyében
...
Nagy Csaba elmondta: elzárt útról és településről, személyi sérülésről, valamint jelentősebb áramkimaradásról nincs tudomásuk, ám a vihar több térségben is fákat döntött ki, ágakat tört le, amelyek elektromos vezetékeket és épületeket is megrongáltak.
A legtöbb riasztás Eger, Heves, Füzesabony és a Tisza-tó térségéből érkezett....
2017-07-24 21:55:09
1 2 3 .....5395 5396 ...8093 8094 ..10789 10790 10791 
Címkék: Szijjártó Péter, Andrzej Duda, Unger Ilona, Alba Nevis, Nagy Gergely, Jászsági Mézlovagrend, Molnár György, Szatmári László Jászsági Méhészegyesület, Dobó Dénes, John, Iszlám Állam, Fort Riley, Bujka Barbara, Bíró Attila, Nagy Csaba, igazságügyi reformért, vihar után, idei évjárat, balesetben Biharkeresztes, amerikai Kansasban, férfit bombarobbantás, vihar Heves, magasabb hozzáadott, magyar gazdaság, ügynökség beszállító, első félévi, államfő aláírta, bíróságok szervezetéről, kormányszóvivő elmondta, államfő döntését, kettős vétóról, államfő közötti, legfelsőbb állami, közúti közlekedést, szóvivő elmondta, vihar ezúttal, legtöbb esetben, tartósan hideg, kevés nyári, jelenlegi már-már, hegyközségi titkár, találkozón lesz, szervező Szatmári, jubileumi rendezvény, magyar mézfogyasztás, figyelem felhívása, hazai méhészszakmára, eseményen részt, bolgár rendszámú, lengyel kamionba, kisbusz utasai, helyszínen meghaltak, mentők kórházba, kormányzati tulajdonban, tárgyaláson elmondta, városától mintegy,
© 2013 TVN.HU Kft.