Regisztráció  Belépés
Trump volt ügyvédje már többször találkozott a Mueller-bizottság munkatársaival sajtóértesülések szerint
... oroszokkal történt állítólagos összejátszást - a Mueller-vizsgálatot többször is "boszorkányüldözésnek" minősítette, és még tavaly, a The New York Times című lapnak adott interjújában kijelentette, hogy amennyiben a bizottság az üzleti ügyeit vizsgálná, azzal átlépne egy határt.
Lanny Davis, Cohen ügyvédje korábban közölte, hogy ügyfele készen áll az együttműködésre a Muelle...
2018-09-21 07:07:42
EU-csúcs - Merkel: az EU nem köt kompromisszumot az egységes piac szabályainak kérdésében a brit kilépés esetén
... azok a tagállamok, amelyek nem akarnak átvenni menekülteket más tagállamoktól, azok pénzügyileg járulhatnának hozzá a más országokban okozott migrációs kiadások csökkentéséhez.
Kijelentette, noha a 2015-ös adatokhoz képest csökkent a migrációs áramlás Európába , a menekültek igazságosabb elosztására azonban továbbra is szükség van.
Emmanuel Macron francia elnök vélemény...
2018-09-20 18:22:57
EU-csúcs - Sebastian Kurz: az uniós elosztási mechanizmus nem lesz a migrációs krízis megoldása
... és közös politikai nyilatkozatra van szükség, amely felvázolja, hogy "az új kapcsolat hogyan fog kinézni".
Charles Michel belga miniszterelnök szintén a Brexitről nyilatkozva kijelentette, "a javaslatok nem elégségesek". Mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy a megállapodás megszülessen - tette hozzá.
Xavier Bettel luxemburgi miniszterelnök elmondta, továbbra is ku...
2018-09-20 11:02:19
Illegális bevándorlás - Bakondi: Magyarországot rá akarják kényszeríteni, hogy szakítson migrációs politikájáva
... Frontex európai uniós határ- és partvédelmi szervezet létszámát 1500-ról 10 ezerre növelnék és a külső határok őrizetében vetnék be, akkor is, ha az adott nemzetállam ezt nem akarja. Kijelentette: a magyar kormánynak ez azért elfogadhatatlan, mert így a nemzeti szuverenitást feladva nem Magyarország döntene arról, ki léphet magyar területre és ki nem.
Bakondi György jelezte: ...
2018-09-14 21:22:39
Egymilliárd euró európai uniós pénzügyi támogatásról írtak alá megállapodást Kijevben
... feltételeit. A második részletet pedig várhatóan jövő tavasszal kapja meg az EU által meghatározott reformintézkedések teljesítése után.
Dombrovskis a GORDON ukrán hírportál szerint kijelentette, hogy a támogatás két fő célja a reformok előmozdítása és a munkahelyteremtés Ukrajnában. "Az Ukrajnában véghezvitt reformok már kezdenek eredményeket mutatni, ezért meg kell erősíte...
2018-09-14 15:12:18
Szankciókat helyezett kilátásba Moszkvában az amerikai energiaügyi miniszter az Északi Áramlat 2-vel szemben
... részesedését 40 százalékról több mint 60 százalékra emelné.
Vlagyimir Putyin orosz elnök augusztus 22-én Szocsiban, a finn államfővel, Sauli Niinistövel folytatott tárgyalásai után kijelentette, Moszkva kész a konkurenciaharcra az európai piacért, de hangsúlyozta, hogy ennek a versenynek tisztességesnek kell lennie. Putyin augusztus 18-án tárgyalt Angela Merkel német kancellá...
2018-09-13 20:52:35
A koszovói kormány ismét hadsereg létrehozását kezdeményezi
... egyrészt a szavazás kimenetelének bizonytalansága és a kisebbségi képviselők ellenkezése, másrészt pedig a nemzetközi nyomás miatt.
Ramush Haradinaj miniszterelnök csütörtökön kijelentette: a hadsereg felállítására tett lépések mindegyikét egyeztetik NATO-beli stratégiai partnereikkel, főként az Egyesült Államokkal. "Koszovó fegyveres, professzionális, többnemzetiségű és ink...
2018-09-13 16:32:30
Sargentini-jelentés - Az MSZP és a Párbeszéd demonstrációt hirdet vasárnapra
... gyűlöletkeltést folytat ellenük a közösségi médiában. Hangsúlyozta: az MSZP elítél minden gyűlöletkeltést, elfogadhatatlannak tartja azt, ezért is fognak demonstrálni vasárnap.
Azt is kijelentette, nem ünnepelnek, nem örülnek a Sargentini-jelentés elfogadásának, hanem szomorúak, és el vannak keseredve emiatt. Ugyanakkor az MSZP szerint fontos jelzés, hogy az európai politikus...
2018-09-13 16:22:09
MSZP: a Nyugat felé nyitott, jövőbe tartó magyar nemzetre van szükség
... elképzelését.
A pártelnök a béremelést, a dolgozói érdekvédelmet, az oktatás és az egészségügy rendbe tételét nevezte a szociális demokrácia meghatározóinak.
Az MSZP elnöke kijelentette: pártja Európa-párti, kritikus is azonban az unióval, mert úgy látja, elszakadt az emberek mindennapjaitól.
Szociális Európát kell építeni. Ne csak arról szóljon Európa, hogy a popul...
2018-09-12 12:31:24
Párbajra hívta ki Navalnijt az orosz Nemzeti Gárda parancsnoka
... nemcsak önmagában, hanem azért is szokatlan, mert az orosz felső vezetés kerülni szokta, hogy a nyilvánosság előtt kiejtse Navalnij nevét.
Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője kijelentette, hogy a tábornok - aki egyébként korábban 13 éven át Vlagyimir Putyin testőre is volt - nem az elnök tudtával cselekedett. Visszautasította azt a feltevést, hogy Zolotov fizikailag megfenyeg...
2018-09-11 19:03:45
1 2 3 .....................266 267 ...........400 401 ...........532 533 534 
Címkék: Sebastian Kurz, Északi Áramlat, Nemzeti Gárda, York Times, Lanny Davis, Emmanuel Macron, Charles Michel, Xavier Bettel, Bakondi György, Vlagyimir Putyin, Sauli Niinistövel, Angela Merkel, Ramush Haradinaj, Egyesült Államokkal, Szociális Európát, Dmitrij Peszkov, egységes piac, brit kilépés, uniós elosztási, migrációs krízis, amerikai energiaügyi, koszovói kormány, orosz Nemzeti, üzleti ügyeit, 2015-ös adatokhoz, migrációs áramlás, menekültek igazságosabb, megállapodás megszülessen, külső határok, adott nemzetállam, magyar kormánynak, nemzeti szuverenitást, második részletet, reformok előmozdítása, munkahelyteremtés Ukrajnában, finn államfővel, európai piacért, versenynek tisztességesnek, szavazás kimenetelének, kisebbségi képviselők, nemzetközi nyomás, hadsereg felállítására, közösségi médiában, európai politikus, dolgozói érdekvédelmet, egészségügy rendbe, szociális demokrácia, emberek mindennapjaitól, orosz felső, nyilvánosság előtt, elnök tudtával, sajtóértesülések, visszautasította,
© 2013 TVN.HU Kft.