Regisztráció  Belépés
Benyújtotta lemondását a macedón belügyminiszter
...
Szkopjéba összehívott sajtótájékoztatóján Nuhiu kijelentette, azért mond le, mert nem sikerült "kizárnia a politikát" a rendőrségből, holott a belügyi szerveknek a rend és béke megóvása lenne a feladatuk, nem pedig az, hogy a politika visszaéljen velük.
Hozzátette: csütörtök este, amikor jobboldali tüntetők betörtek a parlamentbe, egyes tiltakozók nem engedték, hogy a me...
2017-04-28 15:23:56
Horvát kormányválság - Bozo Petrov: a Híd miniszterei benyújtják lemondásukat
...
Kijelentette: "Nem vagyunk többé a kormány része, a lépésünkkel pedig megmutattuk, hogy nem ragaszkodunk a pozíciókhoz, mint ahogy tavaly sem tettük, amikor a jobbközép Horvát Demokratikus Közösség (HDZ) megbuktatta saját kormányát".
Mint mondta: ezzel megakadályoztak egy alkotmányválságot, és megmutatták, hogy felelősséggel viseltetnek az állampolgárok iránt.
A hor...
2017-04-28 14:13:42
Tüntetők törtek be a macedón parlamentbe
... Trajko Veljanoszki egyszerre szünetet rendelt el, és ez idő alatt a parlament korelnöke vette át az ülés vezetését, amelyen végül új házelnököt választottak.
Zoran Zaev korábban kijelentette: a köztársasági elnök felkérése nélkül is megalakítja a kormányt, hiszen megvan a kellő támogatottsága a 120 fős törvényhozásban. A Macedóniai Szociáldemokrata Szövetség (SDSM) vezetője ...
2017-04-27 20:20:40
Reformáció 500 - Bogárdi Szabó István: a reformáció eredményei nélkül a kereszténység nem jutott volna oda, aho
... enciklikáját hozta fel példaként, amely arról szól, miként kell működnie, élnie egy keresztény közösségnek nem keresztény környezetben.
A zsinati elnök a mai illegális migrációra utalva kijelentette: egyáltalán nem tart attól, hogy ha túl sok mohamedán érkezne Európába, "rákényszerítenék" az iszlámot a kontinensre, "és maholnap mindenki kelet felé tájolva végezné az imádságot...
2017-04-27 14:53:05
Koszovó ünnepel Haradinaj szabadon bocsátása miatt, Szerbia pedig szégyenletesnek tartja a francia döntést
...
A szerb hatóságok a döntés ellen kifogást már nem emelhetnek.
Haradinaj még a colmari bíróság épülete előtt kijelentette, "ezt a csatát megnyertük", majd hozzátette, hogy azonnal megkezdi hazatérésének előkészületeit.
Hashim Thaci koszovói elnök szerint Ramush Haradinaj szabadon bocsátása jó hír az egész ország számára, hiszen azt bizonyítja, hogy "a demokratikus vi...
2017-04-27 14:02:47
MOB-elnökjelöltek vitája: Kulcsár bírálta, Borkai és Szabó megvédte a MOB elmúlt négy évét
... forrásait.
Szabó Bence ezt a kijelentést azzal cáfolta, hogy a barterügyletekkel együtt évi egymilliárd forint volt a MOB szponzori bevétele, és ez szerinte szép eredmény.
Kulcsár kijelentette: olyan elnökséget és közgyűlést szeretne, amelyben aktívak a tagok, vannak viták, és nincsenek határozatképességi problémák, mint az elmúlt időszakban.
Borkai erre azt felelt...
2017-04-27 09:41:16
CÖF-elnök: a magyarok többsége nem akarja, hogy kívülről határozzák meg a belpolitikai életet
... Soros György-féle civil szervezetek - beleértve az embercsempészekkel együttműködő karitatív szervezeteket is - óriási kárt okoznak nem csak Magyarországnak, hanem Európának is.
Kijelentette, a visegrádi országok és az európai emberek nem tudják eltartani azokat a migránsokat, akiket "Soros György javaslatára" az Európai Unió be akar telepíteni a tagországokba. Véleménye szer...
2017-04-26 15:13:34
Szíria - Sojgu: orosz katonák életét veszélyeztette az amerikai légicsapás
... "provokációnak" az ENSZ égisze alatt, "földrajzi kiegyensúlyozottság" alapján történő, "nyílt és átlátható" kivizsgálását.
Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője szerdán Moszkvában kijelentette: Oroszország álláspontja változatlanul az, hogy "elfogulatlan" nemzetközi vizsgálatot kell lefolytatni a Hán Sejkún-i vegyifegyver-incidensről, függetlenül Jean-Marc Ayrault francia külügy...
2017-04-26 13:53:35
Lukasenka: senki sem vonhatja be Fehéroroszországot egy Ukrajna elleni háborúba
... főváros ad otthont jelenleg is a konfliktus békés rendezésére életre hívott - Kijev, Moszkva és az EBESZ képviselőiből álló - összekötő csoport találkozóinak.
A fehérorosz elnök kijelentette, hogy országa kész segítséget nyújtani Ukrajnának a tervezett csernobili bioszféra-rezervátum létrehozásában.
A világ eddigi legsúlyosabb atomerőművi katasztrófája 1986. április 26-r...
2017-04-26 13:33:02
Külföldi egyetemek - Áder János: teljesíthető feltétel az előzetes megállapodás az amerikai kormánnyal
... nonprofit alapítványának meg kellene egyeznie egy New-York-i egyetemmel, hogy biztosítsa a CEU képzési hátterét, így teljesíthető lenne a törvénymódosítás által szabott új feltétel. Kijelentette, nagyon komoly értékteremtő munka, hasznos tevékenység folyik az egyetemen. Felidézte: Orbán Viktor kormányfő is azt mondta a parlamentben, hogy "nem áll a kormány szándékában a Soros Györ...
2017-04-25 15:16:37
1 2 3 ...................234 235 ..........351 352 .........467 468 469 
Címkék: Bozo Petrov, Bogárdi Szabó István, Áder János, Horvát Demokratikus Közösség, Trajko Veljanoszki, Zoran Zaev, Macedóniai Szociáldemokrata Szövetség, Hashim Thaci, Ramush Haradinaj, Szabó Bence, Soros György-féle, Soros György, Európai Unió, Dmitrij Peszkov, Jean-Marc Ayrault, Orbán Viktor, Soros Györ, macedón belügyminiszter, macedón parlamentbe, reformáció eredményei, francia döntést, magyarok többsége, belpolitikai életet, amerikai légicsapás, előzetes megállapodás, amerikai kormánnyal, belügyi szerveknek, politika visszaéljen, kormány része, lépésünkkel pedig, jobbközép Horvát, állampolgárok iránt, parlament korelnöke, ülés vezetését, köztársasági elnök, kellő támogatottsága, keresztény közösségnek, zsinati elnök, szerb hatóságok, döntés ellen, colmari bíróság, csatát megnyertük, egész ország, kijelentést azzal, barterügyletekkel együtt, elmúlt időszakban, visegrádi országok, európai emberek, konfliktus békés, fehérorosz elnök, tervezett csernobili, világ eddigi, törvénymódosítás által,
© 2013 TVN.HU Kft.