Regisztráció  Belépés
Mogherini: Washington nem tudja egyedül megoldani az izraeli-palesztin konfliktust
... szolgálják.
Washington nemrégiben bejelentette, 65 millió dollárt visszatart a palesztinokat támogató ENSZ-szervezetnek, az UNRWA-nak az év elején átutalandó 125 millióból.
Az AHLC munkájában Izrael és a Palesztin Hatóság, illetve az Európai Unió, az Egyesült Államok, Egyiptom, Japán, Jordánia, Kanada, Norvégia, Oroszország, Szaúd-Arábia, Tunézia, valamint az ENSZ, a Nem...
2018-01-31 16:53:21
Orbán Viktor: erőforrást látunk a roma közösségben
... külön-külön a történelmi egyházak tartják fenn, önálló szervezeti és működési szabályzattal, tanulmányi programmal és tanári karral rendelkeznek. Céljuk sokoldalúan képzett, szakmai munkájában magas szintre törekvő, a továbbfejlődésre nyitott, elkötelezett, cigány identitásukat is vállaló, keresztény értelmiségiek nevelése.
https://www.beol.hu/orszag-vilag/orb an-viktor-...
2018-01-20 17:03:28
Megyei együttműködés az egyházakkal.............
... melyek színesítik és értékkel töltik meg megyénk közösségeinek életét.

Egy kijelölt képviselő útján az egyházak is szerepet kaptak egy megyei felzárkóztatási fórum szakmai munkájában, amelynek célja a megyei szintű koordináció és konzultációs rendszer kialakítása, hogy felzárkóztatási együttműködések kihassanak a lakosság életére növelve a szolgáltatásokhoz való egyenlő...
2018-01-17 18:27:31
Katalán választás - Puigdemont újraválasztásáról állapodott meg a két legnagyobb függetlenségi párt
... együttműködéshez.
A volt elnök újraválasztását tovább nehezíti, hogy az új törvényhozásban mandátumot szerzett függetlenségi képviselők közül nyolcan nem tudnak részt venni a parlament munkájában, mert vagy előzetes letartóztatásban vannak, vagy Brüsszelben.
Puigdemont pártja, a Junts pel Sí szerint a jelölt távollétében is megválasztható, például megbízhat egy képviselő...
2018-01-10 11:21:52
80 millió forintot hagyott Áderre egy magyar férfi
... tudása és a téma iránti érdeklődése révén, Vizi E. Szilvesztert a tudományos világban meglévő kapcsolatai és a Friends of Hungary-ban szerzett tapasztalatai miatt kérte fel az alapítvány munkájában való részvételre, Szűcs Gábor pedig évek óta segíti munkáját klímavédelmi szakértőként.
Martonyi János, az alapítvány kuratóriumának elnöke elmondta, a legtöbb globális kockázat kö...
2017-12-16 16:32:21
Klímavédelmi alapítványt hozott létre Áder János
... tudása és a téma iránti érdeklődése révén, Vizi E. Szilvesztert a tudományos világban meglévő kapcsolatai és a Friends of Hungary-ban szerzett tapasztalatai miatt kérte fel az alapítvány munkájában való részvételre, Szűcs Gábor pedig évek óta segíti munkáját klímavédelmi szakértőként.
Martonyi János, az alapítvány kuratóriumának elnöke elmondta, a legtöbb globális kockázat kö...
2017-12-16 11:51:48
Mateusz Morawiecki váltja fel Beata Szydlót a lengyel miniszterelnöki tisztségben
... lemondását a hét elejétől emlegette komolyabban a lengyel sajtó.
A vezetőségi ülésről a PiS Twitter-honlapján közzétett beszámoló Szydlo "különleges szerepét" méltatja a kormány eddigi munkájában, úgy vélve, hogy a kormány "nagy sikereket ért el a nagy nehézségek ellenére és a pozitív változások belső és külső ellenségeinek elszánt tevékenysége dacára".
A kabinet az ut...
2017-12-07 22:00:23
Dávid Ilona ismét a Nemzetközi Vasútegylet irányító testületének tagja
...
A közlemény szerint a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója negyedik alkalommal tölt be posztot az EMC-ben, mostani mandátuma 2019-ig tart.
Az EMC munkájában olyan vasutak csúcsvezetői vesznek részt, mint a német DB, az osztrák ÖBB, a lengyel PKP, a svájci BLS, valamint az orosz RZD.
A Nemzetközi Vasútegylet 1922-ben alakult, jelenleg 200 tagot számlál, tevékenysége az eg...
2017-12-06 17:54:07
A jó Kádár a forradalmárokról: Körmenetben kell őket
... megjelenése után röviddel elkapkodtak - s amelyet a Hamvas Intézet idén ismét kiad? Csakis erről lehet szó. Zinner ugyanis A kádári megtorlás rendszere című több mint négyszáz oldalas munkájában már tizenkét évvel ezelőtt részletesen feltárta, hogyan, milyen eszközökkel vezették le Kádárék 1956 novembere után a megtorlást, miként építették fel rendőrökből, ügyészekből, bírók...
2017-10-22 20:54:33
Putyin: Moszkva egyetértésen alapuló ENSZ-reformot támogatja
... alá a világszervezet reformját szorgalmazó, New Yorkban szeptemberben előterjesztett amerikai kezdeményezést, több 120 másik állam viszont igen.
Putyin hangsúlyozta, hogy az ENSZ munkájában a minőségi változásokat átgondoltan kell végrehajtani és hogy azoknak "ha nem is mindenki egyetértésén, de a nemzetközi közösség többségének konszenzusán" kell alapulniuk. Az orosz elnök s...
2017-10-03 15:12:56
1 2 3 .......26 27 ....39 40 ...51 52 53 
Címkék: Orbán Viktor, Áder János, Mateusz Morawiecki, Beata Szydlót, Dávid Ilona, Nemzetközi Vasútegylet, Palesztin Hatóság, Európai Unió, Egyesült Államok, Vizi, Szűcs Gábor, Martonyi János, Hamvas Intézet, izraeli-palesztin konfliktust, roma közösségben, magyar férfi, lengyel miniszterelnöki, palesztinokat támogató, történelmi egyházak, továbbfejlődésre nyitott, kijelölt képviselő, megyei felzárkóztatási, megyei szintű, lakosság életére, szolgáltatásokhoz való, volt elnök, parlament munkájában, jelölt távollétében, téma iránti, tudományos világban, alapítvány munkájában, alapítvány kuratóriumának, legtöbb globális, lengyel sajtó, vezetőségi ülésről, kormány eddigi, nagy nehézségek, pozitív változások, közlemény szerint, kádári megtorlás, világszervezet reformját, minőségi változásokat, nemzetközi közösség, orosz elnök, együttműködéshez, forradalmárokról, továbbfejlődésre, letartóztatásban, törvényhozásban, miniszterelnöki, együttműködések, újraválasztását, vezérigazgatója, felzárkóztatási, kezdeményezést,
© 2013 TVN.HU Kft.