Regisztráció  Belépés
Megáldották pannonhalmi főapáti tisztségében Hortobágyi T. Cirillt
... é...
2018-03-21 16:50:44
Kormányátalakítás várható Szerbiában, a miniszterelnök lemondásról beszél
... pénzügyminisztert is. Utóbbi személyes okokra hivatkozva többször is utalt már arra, hogy lemondana, a művelődési tárca vezetője teljesen láthatatlan a közvélemény számára, a többi politikus munkájában pedig számos alkalommal talált hibát a miniszterelnök.
Noha Aleksandar Vucic államfő - aki egyben a nagyobbik kormánypárt, a Szerb Haladó Párt elnöke is - többször is azt mondt...
2018-03-20 12:55:12
Március 15. - Megkezdte munkáját az operatív törzs
... órától.
Emellett a budai Várban egész nap színes rendezvényekkel, programokkal várják az ünneplőket, a családokat - fűzte hozzá az NFM államtitkára.
Az operatív törzs - amelynek munkájában a Terrorelhárítási Központ, a rendőrség, a katasztrófavédelem, a mentőszolgálat, a meteorológiai szolgálat, a Budapesti Közlekedési Központ képviselői vesznek részt - csütörtökön is az...
2018-03-14 11:51:37
Mogherini: Washington nem tudja egyedül megoldani az izraeli-palesztin konfliktust
... szolgálják.
Washington nemrégiben bejelentette, 65 millió dollárt visszatart a palesztinokat támogató ENSZ-szervezetnek, az UNRWA-nak az év elején átutalandó 125 millióból.
Az AHLC munkájában Izrael és a Palesztin Hatóság, illetve az Európai Unió, az Egyesült Államok, Egyiptom, Japán, Jordánia, Kanada, Norvégia, Oroszország, Szaúd-Arábia, Tunézia, valamint az ENSZ, a Nem...
2018-01-31 16:53:21
Orbán Viktor: erőforrást látunk a roma közösségben
... külön-külön a történelmi egyházak tartják fenn, önálló szervezeti és működési szabályzattal, tanulmányi programmal és tanári karral rendelkeznek. Céljuk sokoldalúan képzett, szakmai munkájában magas szintre törekvő, a továbbfejlődésre nyitott, elkötelezett, cigány identitásukat is vállaló, keresztény értelmiségiek nevelése.
https://www.beol.hu/orszag-vilag/orb an-viktor-...
2018-01-20 17:03:28
Megyei együttműködés az egyházakkal.............
... melyek színesítik és értékkel töltik meg megyénk közösségeinek életét.

Egy kijelölt képviselő útján az egyházak is szerepet kaptak egy megyei felzárkóztatási fórum szakmai munkájában, amelynek célja a megyei szintű koordináció és konzultációs rendszer kialakítása, hogy felzárkóztatási együttműködések kihassanak a lakosság életére növelve a szolgáltatásokhoz való egyenlő...
2018-01-17 18:27:31
Katalán választás - Puigdemont újraválasztásáról állapodott meg a két legnagyobb függetlenségi párt
... együttműködéshez.
A volt elnök újraválasztását tovább nehezíti, hogy az új törvényhozásban mandátumot szerzett függetlenségi képviselők közül nyolcan nem tudnak részt venni a parlament munkájában, mert vagy előzetes letartóztatásban vannak, vagy Brüsszelben.
Puigdemont pártja, a Junts pel Sí szerint a jelölt távollétében is megválasztható, például megbízhat egy képviselő...
2018-01-10 11:21:52
80 millió forintot hagyott Áderre egy magyar férfi
... tudása és a téma iránti érdeklődése révén, Vizi E. Szilvesztert a tudományos világban meglévő kapcsolatai és a Friends of Hungary-ban szerzett tapasztalatai miatt kérte fel az alapítvány munkájában való részvételre, Szűcs Gábor pedig évek óta segíti munkáját klímavédelmi szakértőként.
Martonyi János, az alapítvány kuratóriumának elnöke elmondta, a legtöbb globális kockázat kö...
2017-12-16 16:32:21
Klímavédelmi alapítványt hozott létre Áder János
... tudása és a téma iránti érdeklődése révén, Vizi E. Szilvesztert a tudományos világban meglévő kapcsolatai és a Friends of Hungary-ban szerzett tapasztalatai miatt kérte fel az alapítvány munkájában való részvételre, Szűcs Gábor pedig évek óta segíti munkáját klímavédelmi szakértőként.
Martonyi János, az alapítvány kuratóriumának elnöke elmondta, a legtöbb globális kockázat kö...
2017-12-16 11:51:48
Mateusz Morawiecki váltja fel Beata Szydlót a lengyel miniszterelnöki tisztségben
... lemondását a hét elejétől emlegette komolyabban a lengyel sajtó.
A vezetőségi ülésről a PiS Twitter-honlapján közzétett beszámoló Szydlo "különleges szerepét" méltatja a kormány eddigi munkájában, úgy vélve, hogy a kormány "nagy sikereket ért el a nagy nehézségek ellenére és a pozitív változások belső és külső ellenségeinek elszánt tevékenysége dacára".
A kabinet az ut...
2017-12-07 22:00:23
1 2 3 .......26 27 ....39 40 ...51 52 53 
Címkék: Hortobágyi, Orbán Viktor, Áder János, Mateusz Morawiecki, Beata Szydlót, Noha Aleksandar Vucic, Szerb Haladó Párt, Terrorelhárítási Központ, Budapesti Közlekedési Központ, Palesztin Hatóság, Európai Unió, Egyesült Államok, Vizi, Szűcs Gábor, Martonyi János, miniszterelnök lemondásról, operatív törzs, izraeli-palesztin konfliktust, roma közösségben, magyar férfi, lengyel miniszterelnöki, művelődési tárca, közvélemény számára, többi politikus, nagyobbik kormánypárt, budai Várban, meteorológiai szolgálat, palesztinokat támogató, történelmi egyházak, továbbfejlődésre nyitott, kijelölt képviselő, megyei felzárkóztatási, megyei szintű, lakosság életére, szolgáltatásokhoz való, volt elnök, parlament munkájában, jelölt távollétében, téma iránti, tudományos világban, alapítvány munkájában, alapítvány kuratóriumának, legtöbb globális, lengyel sajtó, vezetőségi ülésről, kormány eddigi, nagy nehézségek, pozitív változások, együttműködéshez, letartóztatásban, továbbfejlődésre, terrorelhárítási, felzárkóztatási,
© 2013 TVN.HU Kft.