Regisztráció  Belépés
Házkutatást tartott a francia rendőrség a Nemzeti Front székházában az állítólagos fiktív uniós állások ügyében
... ki asszisztensként 2011-ben Le Pen, a férfi azonban valójában a pártelnök testőre.
Miközben Marine Le Pen libanoni látogatáson tartózkodik, a Nemzeti Front közleményében "az elnökválasztási kampányt megzavaró médiaakciónak minősítette a házkutatást".
A pártvezető egyébként korábban közölte, hogy nem fogja visszafizetni a követelt összegeket, és feljelentést tett hamisítá...
2017-02-20 18:09:29
Francia elnökválasztás - Legfrissebb felmérés: csökkent Marine Le Pen hátránya a második fordulóban
...
A februrár 17. és 19. között 1534 francia választópolgár megkérdezésével az Opinionway közvélemény-kutatóintézet által készített felmérés azt mutatja, hogy ha most tartanák az elnökválasztás első fordulóját Marine Le Pen végezne az első helyen 27 százalékkal. A Nemzeti Front elnöke egy százalékpontot javított a legutóbbi, pénteki felméréshez képest.
A családja állítólag...
2017-02-20 16:09:39
Francia elnökválasztás - A franciák közel kétharmada még mindig Francois Fillon visszalépését szeretné
... fel arra, hogy a gyanú alapján döntsön a vádemelésről. Az eljárás megindításának időpontjáról azonban kizárólag az ügyészség dönthet, és az is elképzelhető, hogy azt elhalasztja az elnökválasztás utánra.
Francois Fillon az elmúlt héten egyértelműen stratégiát váltott. Az ügy kirobbanásakor még azt gondolta, hogy a vizsgálat hamar lezárul az ártatlanságának kimondásával. Amió...
2017-02-19 17:03:42
Francia elnökválasztás - A francia kormány ismét elítélte az orosz internetes beavatkozásokat
... képviselőjét figyelmeztette az Oroszországból várható kibertámadások kockázataira.
Francois Hollande köztársasági elnök a szerdai védelmi ülésen azt kérte az illetékesektől, hogy az elnökválasztási kampányra készítsenek elő "rendkívüli megelőző és védelmi intézkedéseket, beleértve a kibervilágot is". Ezeket a következő, február 24-re tervezett védelmi tanács ülésén ismertetik...
2017-02-19 15:13:04
Francia elnökválasztás - Francois Fillon akkor sem lép vissza az elnökjelöltségtől, ha eljárás indul ellene
...
"Minél inkább közeledik az elnökválasztás dátuma, annál botrányosabb lenne a jobboldalt és a centrumot megfosztani a jelöltjétől" - mondta Francois Fillon a Le Figaro című konzervatív napilap szombati számában megjelenő interjúban.
"Mostantól csak a választói akaratnak vetem alá magam. A döntésem egyértelmű: jelölt vagyok és a győzelemig folytatom" - tette hozzá arra a ...
2017-02-17 21:03:34
Francia elnökválasztás - Legfrissebb felmérések: Fillon beérte Macront az első fordulóban
...
Az első helyen továbbra is Marine Le Pen áll, de Marcon és Fillon is legyőzné a radikális jobboldali Nemzeti Front elnökét a második fordulóban, ha most tartanák az elnökválasztást.
Az Ifop közvélemény-kutató intézetnek február 14. és 17. között 1399 francia választópolgár megkérdezésével készült felmérése szerint Le Pen a szavazatok 26 százalékára számíthat az első ford...
2017-02-17 20:13:15
Megkezdte kampányát a török államfő az elnöki rendszer mellett
... rendszer személyes terve ugyan , de - mint fogalmazott -nem annyira jellemtelen, hogy azt a maga számára akarja bevezettetni.
Kahramanmaras tartományban a 2014-es köztársasági elnökválasztáson a szavazók 71,5 százaléka voksolt Erdogan mellett. Egy helyi család teára meghívta magához az államfőt, aki elfogadta a felkérést.
Az elnöki rendszer bevezetéséről áprilisban tarta...
2017-02-17 20:03:32
A Szerb Haladó Párt hivatalosan is a miniszterelnököt indítja az elnökválasztáson
...
A legnagyobb szerb párt elnöksége kedden közölte, hogy Aleksandar Vucic miniszterelnököt jelöli az államfői posztra, ám a döntést a párt főbizottságának is meg kellett erősítenie. A párt vezető tisztségviselőiből és 300 megválasztott tagból álló testület egyhangúlag támogatta a jelenlegi kormányfő jelölését.
Az ülést követően Aleksandar Vucic kijelentette: elfogadja a j...
2017-02-17 19:43:31
Francia elnökválasztás - Emmanuel Macron: zéró tolerancia az elővárosi bűnözéssel és a rendőri erőszakkal szemb
...
A szocialista kormány korábbi gazdasági minisztere egy színesbőrű fiatal ellen elkövetett rendőri erőszak nyomán a párizsi elővároskokban két hete kitört zavargások apropóján beszélt a közbiztonsági programjáról a Le Figaro című napilapnak pénteken adott interjúban.
"Az én politikám a zéró tolerancia a bűnözéssel és hasonlóan minden túlzással szemben a rendőri erőszak t...
2017-02-17 19:43:19
Főleg gazdasági és migrációs kérdésekről tárgyalt az osztrák kancellár Szerbiában
... a most ismertetett dokumentum iránymutatás lehet azok számár...
2017-02-17 13:12:04
1 2 3 .................208 209 ........312 313 ........416 417 418 
Címkék: Nemzeti Front, Marine Le Pen, Francois Fillon, Szerb Haladó Párt, Emmanuel Macron, Miközben Marine Le Pen, Francois Hollande, Aleksandar Vucic, francia rendőrség, állítólagos fiktív, második fordulóban, franciák közel, francia kormány, orosz internetes, első fordulóban, török államfő, elnöki rendszer, miniszterelnököt indítja, elővárosi bűnözéssel, rendőri erőszakkal, osztrák kancellár, férfi azonban, pártelnök testőre, elnökválasztási kampányt, pártvezető egyébként, követelt összegeket, elnökválasztás első, első helyen, százalékpontot javított, családja állítólag, gyanú alapján, eljárás megindításának, ügyészség dönthet, elnökválasztás utánra, elmúlt héten, vizsgálat hamar, ártatlanságának kimondásával, szerdai védelmi, elnökválasztási kampányra, elnökválasztás dátuma, centrumot megfosztani, választói akaratnak, döntésem egyértelmű, győzelemig folytatom, radikális jobboldali, első ford, maga számára, 2014-es köztársasági, helyi család, legnagyobb szerb, államfői posztra, párt főbizottságának,
© 2013 TVN.HU Kft.