Regisztráció  Belépés
Megkezdte kampányát a török államfő az elnöki rendszer mellett
... rendszer személyes terve ugyan , de - mint fogalmazott -nem annyira jellemtelen, hogy azt a maga számára akarja bevezettetni.
Kahramanmaras tartományban a 2014-es köztársasági elnökválasztáson a szavazók 71,5 százaléka voksolt Erdogan mellett. Egy helyi család teára meghívta magához az államfőt, aki elfogadta a felkérést.
Az elnöki rendszer bevezetéséről áprilisban tarta...
2017-02-17 20:03:32
A Szerb Haladó Párt hivatalosan is a miniszterelnököt indítja az elnökválasztáson
...
A legnagyobb szerb párt elnöksége kedden közölte, hogy Aleksandar Vucic miniszterelnököt jelöli az államfői posztra, ám a döntést a párt főbizottságának is meg kellett erősítenie. A párt vezető tisztségviselőiből és 300 megválasztott tagból álló testület egyhangúlag támogatta a jelenlegi kormányfő jelölését.
Az ülést követően Aleksandar Vucic kijelentette: elfogadja a j...
2017-02-17 19:43:31
Főleg gazdasági és migrációs kérdésekről tárgyalt az osztrák kancellár Szerbiában
... most ismertetett dokumentum iránymutatás lehet azok számár...
2017-02-17 13:12:04
Francia elnökválasztás - Emmanuel Macron emberiesség elleni bűntettnek nevezte a gyarmatosítást, a jobboldal ti
...
A felmérések szerint az elnökválasztáson jelenleg legesélyesebbek számító centrista jelölt a két ország közötti megbékélés jegyében utazott el a volt francia gyarmatra, Algériába.
Az Echorouk News helyi televíziónak adott interjúban Macron a gyarmatosítást "bűntettnek" nevezte.
"Álláspontom szerint elfogadhatatlan a gyarmatosítás dicsőítése. Egyesek így tettek még ...
2017-02-15 22:17:15
A kormányzó Szerb Haladó Párt Aleksandar Vucic kormányfőt jelöli az államfői posztra
... főbizottságának is meg kell erősítenie, a testület ülését pénteken tartják Belgrádban.
Ivica Dacic, a Szerbiai Szocialista Párt (SPS) elnöke korábban kijelentette: csak akkor indul az elnökválasztáson, ha Aleksandar Vucic nem akar államfő lenni. Amennyiben Vucic elnökjelölt lesz, támogatni fogja, és ő maga nem indul a megmérettetésen. A kormánykoalíció pártjainak vezetői is ...
2017-02-14 19:03:57
A korrupció és a populizmus szülőanyjának nevezte Timosenkót az ukrán miniszterelnök
... Janukovics Timosenkóval szemben megnyerte a 2010-es el...
2017-02-14 16:03:41
Donald Trump politikai döntésnek minősítette, hogy a fellebbviteli bíróság helybenhagyta a beutazást szigorító
... bíróság döntésének nyilvánosságra hozatala után az északnyugati Washington állam demokrata párti kormányzója, Jay Inslee "győzelmet" emlegetett, s megszólalt Hillary Clinton, az elnökválasztáson Donald Trumptól vereséget szenvedett demokrata párti elnökjelölt is, aki Twitter-bejegyzésében csak ennyit írt: "3:0", utalva ezzel arra, hogy három bíró döntött a kormányzat ellen.
...
2017-02-10 07:04:14
Román Btk.-módosítás - A romániai lapok a kormány stabil pozíciójáról és a lankadó tüntetésekről írtak
... kormányfő között, és abban reménykedni, hogy a PSD továbbra is felbosszantja döntéseivel az embereket, ugyanis Iohannisnak csak így lesz esélye második mandátumot nyerni a 2019-es elnökválasztáson.
A kormánnyal szemben kritikus Hotnews.ro hírportál vezércikkírója úgy véli, hogy amennyiben a kormány ellen tüntetők lelkesedése lankadni fog, és feladják a küzdelmet, akkor hosszú...
2017-02-09 12:22:33
Lemondott a szerbiai ombudsman, mert indulni akar az elnökválasztáson
... nem lehetett volna tovább hosszabbítani.
Novemberben megjelent egy kérvény, amelyet száz szerbiai értelmiségi írt alá azzal a követeléssel, hogy Sasa Jankovic induljon az elnökválasztáson. Jelölését - saját bevallása szerint - kilenc politikai párt és csoportosulás támogatja.
Sasa Jankovicon kívül hivatalosan eddig csak Vuk Jeremic egykori külügyminiszter jelentette be...
2017-02-07 16:51:25
Freedom House: jelenleg a populisták és az autokraták jelentik a legnagyobb veszélyt a demokráciára
... betudhatóak, tavaly viszont elsősorban az index által szabadnak minősített, működő demokráciákban volt tapasztalható jelentős visszaesés.
Donald Trump győzelme az amerikai elnökválasztáson, Nagy-Britannia kilépése az Európai Unióból, az olasz kormány összeomlása a sikertelen népszavazás után, a lengyel kormány demokráciával szembemenő lépései, az európai nacionalista pártok ...
2017-02-01 14:22:39
1 2 3 ..............49 50 .......73 74 .......97 98 99 
Címkék: Szerb Haladó Párt, Emmanuel Macron, Szerb Haladó Párt Aleksandar Vucic, Donald Trump, Román Btk, Freedom House, Aleksandar Vucic, Echorouk News, Ivica Dacic, Szerbiai Szocialista Párt, Amennyiben Vucic, Janukovics Timosenkóval, Hillary Clinton, Donald Trumptól, Sasa Jankovic, Sasa Jankovicon, Európai Unióból, török államfő, elnöki rendszer, miniszterelnököt indítja, osztrák kancellár, kormányzó Szerb, államfői posztra, populizmus szülőanyjának, ukrán miniszterelnök, fellebbviteli bíróság, beutazást szigorító, romániai lapok, kormány stabil, lankadó tüntetésekről, szerbiai ombudsman, autokraták jelentik, legnagyobb veszélyt, maga számára, 2014-es köztársasági, helyi család, legnagyobb szerb, párt főbizottságának, párt vezető, jelenlegi kormányfő, ülést követően, felmérések szerint, elnökválasztáson jelenleg, volt francia, gyarmatosítás dicsőítése, testület ülését, kormánykoalíció pártjainak, északnyugati Washington, elnökválasztáson Donald, kormányzat ellen, 2019-es elnökválasztáson,
© 2013 TVN.HU Kft.