Belépés
Zöldbabos csirkeleves
... babérlevél
3-4 szem fekete bors
1 ek olaj

frissen őrölt bors


Elkészítés

A burgonyát felkockázzuk, a hagymát elnyolcadoljuk, a zöldbabot feldaraboljuk, majd a zöldségeket egy fazékba tesszük az egész csirkemellel együtt. Hozzáadjuk a babérlevelet, a kakukkfüvet és az egész borsot.
Felöntjük ann...
2018-04-25 23:39:28
Marengói csirke – Napóleon kedvence
... ha egy éjszakára) betesszük a hűtőszekrénybe.

2. A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, a hagymát finomra aprózzuk. A gombát megtisztítjuk, szárával együtt elnegyedeljük-elnyolcadoljuk. A paradicsomot kiemeljük a levéből, ujjnyi széles csíkokra vágjuk (ha friss paradicsomból készítjük, 2 percre forró, majd hideg vízbe merítjük és meghámozzuk, a többi ugyanaz).
...
2018-01-09 07:03:40
Zöldbabos csirkeleves
... babérlevél
3-4 szem fekete bors
1 ek olaj

frissen őrölt bors


Elkészítés

A burgonyát felkockázzuk, a hagymát elnyolcadoljuk, a zöldbabot feldaraboljuk, majd a zöldségeket egy fazékba tesszük az egész csirkemellel együtt. Hozzáadjuk a babérlevelet, a kakukkfüvet és az egész borsot.
Felöntjük ann...
2017-07-25 23:44:08
Zöldbabos csirkeleves
... babérlevél
3-4 szem fekete bors
1 ek olaj

frissen őrölt bors


Elkészítés

A burgonyát felkockázzuk, a hagymát elnyolcadoljuk, a zöldbabot feldaraboljuk, majd a zöldségeket egy fazékba tesszük az egész csirkemellel együtt. Hozzáadjuk a babérlevelet, a kakukkfüvet és az egész borsot.
Felöntjük ann...
2017-06-16 23:25:25
1 
Címkék: burgonyát felkockázzuk, hagymát elnyolcadoljuk, zöldbabot feldaraboljuk, fazékba tesszük, egész csirkemellel, egész borsot, fokhagymát meghámozzuk, hagymát finomra, gombát megtisztítjuk, paradicsomot kiemeljük, többi ugyanaz, elnyolcadoljuk, hűtőszekrénybe, feldaraboljuk, paradicsomból, elnegyedeljük, megtisztítjuk, felkockázzuk, csirkemellel, babérlevelet, paradicsomot, csirkeleves, kakukkfüvet, zöldségeket, meghámozzuk, babérlevél, hozzáadjuk, fokhagymát, elkészítés, zöldbabos, éjszakára, felöntjük, burgonyát, betesszük, zöldbabot, készítjük, kiemeljük, merítjük, aprózzuk, szárával, csíkokra, kedvence, marengói, napóleon, fazékba, tesszük, frissen, hagymát, ugyanaz, levéből, finomra, borsot, fekete, együtt, csirke, gombát, percre, vágjuk, széles, ujjnyi, egész, őrölt, forró, vízbe, hideg, friss, többi,
© 2013 TVN.HU Kft.