Regisztráció  Belépés
Gyermekeknek szóló négykezes zongoraversenyt és kurzust rendeznek Egerben
... közönségünk" - hangsúlyozta Várnagy Andrea, a program kezdeményezője. A verseny helyszíne az Eszterházy Károly Egyetem (EKE) Kápolna Terme lesz.
A művészeti nevelés és tehetséggondozás elsődleges szempont a kormány számára - emelte ki a sajtótájékoztatón Illés Boglárka ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár, aki szerint ma már számos kutatás igaz...
2018-03-21 12:52:13
Varga Mihály: a versenyképesség erősítéséhez jól képzett szakmunkások szükségesek
... munkaerőpiac átalakult, csökkent a munkanélküliség, a 2016-ban kötött hatéves megállapodás hozzájárul akeresetek növekedéséhez, és segíti, hogy a közfoglalkoztatottak egyre inkább az elsődleges munkaerőpiacon dolgozzanak.
Kiemelte: a nemzetgazdaság 19 ágazatából 18-ban dinamikusan nőtt a beruházás az elmúlt években, ami jelzi az erőteljes, stabil, fenntartható növekedést....
2018-03-21 12:35:19
Az amerikai first lady fellépést ígér az internetes zaklatás ellen
... és kedvezőtlen hatásait, elsősorban a gyermekekre.
Melania Trump már a 2016-os elnökválasztási kampányban kifejtette, hogy Donald Trump elnökké választása esetén first ladyként elsődleges feladatának tekintené az internetes zaklatások elleni cselekvést és az internet biztonságáról folyó társadalmi eszmecsere élénkítését.
A kedd esti rendezvény az első nyilvános esemény ...
2018-03-21 07:05:53
Emelkedett a 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama
...
A heti rendszerességgel tartott 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukción az ÁKK 40 milliárd forintért vitt piacra állampapírt.
Az elsődleges forgalmazók 45,95 milliárd forint ajánlatából az ÁKK 40 milliárd forintot fogadott el, az előző aukción kialakultnál 2 bázisponttal magasabb, 0,02 százalékos aukciós átlaghozammal.
Az előző kereskedési napon, hétfőn a 3 hónapos...
2018-03-20 12:25:36
Lassult, de továbbra is a célszint felett a brit infláció
... százalék, novemberben 3,1 százalék, októberben és szeptemberben egyaránt 3 százalék volt a teljes kosárra számolt tizenkét havi brit infláció.
Az ONS szerint a februárban mért lassulás elsődleges oka az üzemanyagok kiskereskedelmi árának csökkenése volt, emellett az élelmiszerárak is lassabban emelkedtek éves összevetésben, mint tavaly februárban, az idegenforgalmi díjszabáso...
2018-03-20 11:35:37
Jövőre ünnepeli alapításának 150. évfordulóját az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda
... Emellett szakfordítói, lektorálási, tolmácsolási szolgáltatást is nyújtanak.
Az OFFI jogelődje 1869-ben jött létre a Miniszterelnökségen, Központi Fordító Osztály néven. A szervezet elsődleges feladata volt az idegen nyelven megjelent sajtótermékek, cikkek fordítása, valamint a jogszabályok átültetése a nemzetiségek nyelvére - idézte fel Németh Gabriella.
Hozzáfűzte: m...
2018-03-20 11:05:02
Magyar labdarúgó-válogatott - A kapitány is kíváncsi, mire lesz képes a csapat
... válogatottnál.
"Ami igazán fontos, az az, hogy változtatni szeretnénk, el akarjuk érni, hogy higgyenek, bízzanak magukban a játékosok" - folytatta, majd hangsúlyozta, hogy számára elsődleges a csapategység. Megemlítette, hogy a korábbi hagyományt megtartva templomba is elmennek, ami ugyanakkor nem kötelező program.
Beszélt arról is, hogy figyelik a fiatalokat, mert ők je...
2018-03-19 18:12:24
Varga Mihály: a pénzügyi tudatosság erősítése fontos a fiatalok körében
... állampapír-forgalmazási csatornáját MobilKincstár néven, amelyet 2016 decemberében a JátéKincstár modullal bővített ki.
Mészáros József, a Magyar Államkincstár elnöke hagsúlyozta: a MobilKincstár elsődleges célja az állampapírokhoz kapcsolódó online tranzakció kezdeményezési és lekérdezési funkcióinak biztosítása, míg a JátéKincstár modul funkciójától a pénzügyi- és megtakarí...
2018-03-19 14:51:40
Donald Trump hétfőn terjeszti elő tervét az opiát tartalmú szerek okozta válság leküzdésére
... opiátok - beleértve a heroint, a szintetikus kábítószereket és az opiát tartalmú fájdalomcsillapítókat - 2016-ban több mint 42 ezer halálos áldozatot követeltek. Donald Trump kormányzata elsődleges fontosságú feladatának nevezte az opiátválság leküzdését, és tavaly októberben országos egészségügyi vészhelyzetet hirdetett. Akkor elnöki bizottságot hoztak létre a helyzet feltérképez...
2018-03-19 07:05:12
Kisbusz és tehergépkocsi ütközött a 44-es főúton, többen megsérültek
...
Az elsődleges információk szerint egy ember súlyos sérülést szenvedett, nyolcan pedig könnyebben sérültek.
A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A forgalmat Békéscsabán a 47-es számú főútra, Kondorosnál pedig Gyomaendrőd felé terelik.
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint a k...
2018-03-19 07:04:06
1 2 3 ................609 610 .........914 915 ........1218 1219 1220 
Címkék: Varga Mihály, Országos Fordító, Fordításhitelesítő Iroda, Donald Trump, Várnagy Andrea, Eszterházy Károly Egyetem, Kápolna Terme, Illés Boglárka, Melania Trump, Központi Fordító Osztály, Németh Gabriella, Mészáros József, Magyar Államkincstár, Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, versenyképesség erősítéséhez, amerikai first, internetes zaklatás, célszint felett, brit infláció, pénzügyi tudatosság, fiatalok körében, opiát tartalmú, 44-es főúton, program kezdeményezője, verseny helyszíne, művészeti nevelés, kormány számára, sajtótájékoztatón Illés, 2016-ban kötött, elsődleges munkaerőpiacon, elmúlt években, 2016-os elnökválasztási, internetes zaklatások, internet biztonságáról, kedd esti, első nyilvános, heti rendszerességgel, elsődleges forgalmazók, előző aukción, előző kereskedési, teljes kosárra, februárban mért, üzemanyagok kiskereskedelmi, idegenforgalmi díjszabáso, szervezet elsődleges, idegen nyelven, jogszabályok átültetése, nemzetiségek nyelvére, korábbi hagyományt,
© 2013 TVN.HU Kft.