Regisztráció  Belépés
Szép estét kívánok mindenkinek!
... elmaradását, vetélést, a magzat halvaszületését, hátgerincsorvadását vagy szifiliszes megbetegedését.

A jód- és az arzénadagolás mellett már a kezdetektől a higanykúra volt az elsődleges gyógymód, de a biztonságosnak éppen nem mondható szer a fogak kihullását, a szájban, torokban vagy a bőrön kialakuló fekélyeket okozott. A szifilisz kórokozóját 1905-ben azonosították, ...
2018-07-03 21:31:19
Vércsoportod megmutatja milyen betegségekre vagy hajlamos!
Vércsoportod megmutatja milyen betegségekre vagy hajlamos!Sok éves kutatói munka és orvosi tapasztalat segített összeállítani azt a tanulmányt, amely a vércsoportok leghajlamosabb betegségeire mutat rá. Az alábbi cikk emellett egy nagyon jó segítség is lehet, hog...
2018-07-01 15:40:44
Bencze Izabella: A RUSZKIK VÉGÜL HAZAMENTEK
... lehetetlensége okozta.

Csak Németországból mintegy 76 ezer, Magyarországról 50 ezer tiszti családnak kellett volna lakást, orvosi ellátást, gyógyszert biztosítani. Ezért az elsődleges cél az volt számukra, hogy a gazdasági elszámolást mindenütt pozitív mérleggel, nullszaldó nélkül zárják le.

Az általuk több mint negyven év alatt épített objektumokat, lakásoka...
2018-06-22 19:45:10
A ruszkik végül hazamentek
... lehetetlensége okozta.

Csak Németországból mintegy 76 ezer, Magyarországról 50 ezer tiszti családnak kellett volna lakást, orvosi ellátást, gyógyszert biztosítani. Ezért az elsődleges cél az volt számukra, hogy a gazdasági elszámolást mindenütt pozitív mérleggel, nullszaldó nélkül zárják le.

Az általuk több mint negyven év alatt épített objektumokat, lakásoka...
2018-06-19 22:14:52
Dr. Henry Bieler: Ételben az orvosság
... mint 40 éves gyakorló orvosi pályám során három alapvető következtetésre jutottam a betegségek okait és gyógyítását illetően... Az első következtetésem az volt, hogy a betegségeknek elsődlegesen nem a baktériumok az okozói. Meggyőződésem, hogy a betegségeket mérgezés okozza, ami sejtkárosodással és lebomlással jár, és ez vezet a baktériumok elszaporodásához és támadásához.
Má...
2018-04-25 21:45:52
Tallóztam
... azonosították és Pestre szállították. Az Országos Onkológiai Intézet munkacsoportja 2013-ban kezdett dolgozni a III. Béla királynak tulajdonított emberi maradványok azonosításán. Az elsődleges cél az Árpád-ház tagjaira jellemző DNS-szakasz meghatározása volt. Mire jutottak?

- Jogász édesapámtól azt tanultam, hogy minden körülmények között be kell tartani a törvény...
2018-04-24 10:37:17
Atlantisz - A Sötétség Krónikája
Miért emlékezünk?

Azzal, hogy újra végigmegyünk ezen az utazáson, nem az időben lépünk vissza, hiszen az idő nem létezik. A visszatekintésnek nem is az a célja, hogy felfedjük a múlt részleteit. Inkább azt szeretnénk általa megérteni, honnan jöttünk, és miért olyan fontos ez az időszak a Földön. Amikor tudatába kerülsz, hogy miért választottad azokat a tapasztalásokat, a...
2018-04-17 17:42:26
A Honvédkórház a budapesti no go zóna
... kiszolgáltatott, megfélemlített betegek várakoznak, remélve sorsuk jobbra fordulását. De, amíg az SBO vezetőjének, és az orvosigazgatónak nem az emberek élete, egészségük javítása az elsődleges, addig nem tudom a betegeimet beküldeni, ez egyszerűen ellentétes az orvosi eskümmel."


https://444.hu/2018/03/30/a-honvedko rhaz-a-budapesti-no-go-zona


----...
2018-03-31 11:05:02
Gyakorló ápoló
... célponttal lép kapcsolatba

> enzim

> transzportfehérje

> sejtmembrán ioncsatornája

> receptorReceptorelmélet

Elsődleges jelhordozók

- hormonok

- helyi hatású mediátorok

- transzmitterek

- gyógyszerek

Receptor és hatóanyag kölcsönhatása specifikus...
2018-03-23 19:12:38
Családi tragédia Somogy megyében
...
A rendőröket szerda dél körül értesítették, hogy egy családi házban két holttestet találtak. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a csecsemő halálát idegenkezűség okozta, míg az anya maga vetett véget életének.
Emberölés gyanúja miatt rendeltek el nyomozást az ügyben....
2018-03-14 18:32:32
1 2 3 ...........38 39 ......57 58 .....75 76 77 
Címkék: Bencze Izabella, RUSZKIK VÉGÜL HAZAMENTEK, Henry Bieler, Sötétség Krónikája, Csak Németországból, Országos Onkológiai Intézet, ruszkik végül, magzat halvaszületését, arzénadagolás mellett, higanykúra volt, elsődleges gyógymód, biztonságosnak éppen, fogak kihullását, bőrön kialakuló, szifilisz kórokozóját, vércsoportok leghajlamosabb, alábbi cikk, volt számukra, gazdasági elszámolást, általuk több, betegségek okait, első következtetésem, betegségeknek elsődlegesen, betegségeket mérgezés, baktériumok elszaporodásához, időben lépünk, múlt részleteit, emberek élete, betegeimet beküldeni, orvosi eskümmel, rendőröket szerda, családi házban, elsődleges orvosi, csecsemő halálát, anya maga, elszaporodásához, orvosigazgatónak, sejtkárosodással, receptorelmélet, következtetésem, magyarországról, kiszolgáltatott, következtetésre, tapasztalásokat, halvaszületését, lehetetlensége, németországból, biztonságosnak, transzmitterek, megbetegedését, munkacsoportja, megfélemlített, leghajlamosabb, meghatározása,
© 2013 TVN.HU Kft.