Regisztráció  Belépés
Tallóztam
...20 dolog amire jó a kóla - ivás helyett

Mi az? Több mint 100 éve isszuk, de fogalmunk sincs mi a valódi összetétele... nos igen, a kóla. Az a hihetetlenül nagy mennyiségben cukros, savas fekete lötty, amit az orvosok többsége fogyasztásra egyáltalán nem ajánl egy egészséges életmódot élni próbáló embernek.

Azoknál az embereknél, akik cukros üdítőitalokat fogya...
2018-03-20 19:34:37
Választás 2018 - Az NVB több plakátrongálási ügyben is döntött
...
Az NVB megállapította, hogy Zuglóban az MSZP-Párbeszéd jogsértően ragasztotta le a Momentum plakátját. A testület szerint szintén Zuglóban Tóth Csaba (MSZP-Párbeszéd) plakátjainak eltávolítása jogsértő volt, de a testület nem látta megalapozottnak, hogy a plakátokat Jelen Tamás (Fidesz-KDNP) megbízásából távolították volna el.
Az NVB megállapította, hogy jogsértően távo...
2018-03-20 16:25:30
20 dolog amire jó a kóla - ivás helyett20 dolog amire jó a kóla - ivás helyett
Mi az? Több mint 100 éve isszuk, de fogalmunk sincs mi a valódi összetétele... nos igen, a kóla. Az a hihetetlenül nagy mennyiségben cukros, savas fekete lötty, amit az orvosok többsége fogyasztásra egyáltalán nem...
2018-03-18 12:53:23
Ricottás cannelloni édesen
... marcipánmassza
2 dl tej

Elkészítés

A ricottát összekeverjük 5 dkg cukorral, a dióval és 1 db tojással. A meghámozott és negyedelt almát a magház eltávolítása után nagyon apróra kockázzuk, majd a ricottás masszába forgatjuk.
A ricottás masszát habzsákból a cannellonikba nyomjuk. A megtöltött cannellonikat kivajazott alufólia tálcá...
2018-03-18 00:34:46
Hideg avokádóleves
... héjból kivájt húsukat durvára daraboljuk és azonnal megöntözzük a félbevágott lime-ok levével, hogy ne barnuljanak meg. Az uborkát meghámozzuk, hosszában félbevágjuk és a magos rész eltávolítása után felkockázzuk. A megtisztított hagymát finomra aprítjuk. A koriandert leöblítjük és lecsipkedjük a leveleit.
Az előkészített zöldségeket és néhány levél kivételével a kori...
2018-03-14 23:19:25
Gaudi az ECHO TV-ben: A Nemzet ellen követ el bűntettet, aki
Gaudi az ECHO TV-ben: A Nemzet ellen követ el bűntettet, aki bűnsegédként szerepet vállal Gyurcsány és bandája kormányra kerülésében !


Videó: Gaudi- A szemkilövetőkkel nincs alku!


"Az első, amit rögzíteni kell, hogy itt nemzeti ügyekről van szó,...
2018-03-14 22:22:15
Választás 2018 - Jogellenesen távolította el a kaposvári önkormányzat a Jobbik mobilplakátjait
...
A párt azért fordult a választókerületi választási bizottsághoz, mert a város önkormányzata lebontotta és elszállította tíz mobil óriásplakátjukat Kaposváron. Az oevb a kifogást elutasította, arra hivatkozva, hogy az önkormányzat rendelete szerint a közterületet a rendeltetéstől eltérő célra csak bérleti díj ellenében lehet használni, és a hirdetőberendezések kihelyezésekor n...
2018-03-14 19:42:35
Illegális bevándorlás - Szakértők szerint a Facebook véleménydiktatúrát alkalmaz - FRISSÍTÉS (új: Facebook-kapc
... így a médiatörvény különböző rendelkezései, illetve a médiahatóság jogkörei nem terjednek ki erre a felületre.
Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász az M1-en azt mondta: a videó eltávolítása megerősíti azt, hogy politikai cenzúra zajlik a Facebookon, ami nem szolgálja a szabad véleménynyilvánítás és a szólásszabadság kiteljesedését.
Később a Híradó.hu megpróbálta felvenni ...
2018-03-14 19:13:31
Illegális bevándorlás - Szakértők szerint a Facebook véleménydiktatúrát alkalmaz
... így a médiatörvény különböző rendelkezései, illetve a médiahatóság jogkörei nem terjednek ki erre a felületre.
Ifj. Lomnici Zoltán alkotmán...
2018-03-14 17:55:42
Sütő Gábor : Rendszerváltás a külpolitikában
Sütő Gábor *

Rendszerváltás a külpolitikában
(VALÓS ÉRDEKEINKRE, NE ELVONT ÉRTÉKEKRE SZAVAZZUNK!)

Az állam külpolitikájának céljait az ország valós adottságai, eszmé-nyi nemzeti érdekei alapján, azok távlati érvényesítését célzó, a lehetőségekkel összhangban kidolgozott, a nemzetközi feltételeket biztosító nemzeti stratégia szabja meg. Amen...
2018-03-13 23:43:25
1 2 3 ................216 217 ........324 325 ........432 433 434 
Címkék: ECHO TV-ben, Sütő Gábor, Zuglóban Tóth Csaba, Jelen Tamás, Gaudi-, Lomnici Zoltán, VALÓS ÉRDEKEINKRE, ELVONT ÉRTÉKEKRE SZAVAZZUNK, kaposvári önkormányzat, valódi összetétele, orvosok többsége, egészséges életmódot, testület szerint, plakátokat Jelen, valódi összetétele&#8230, ricottát összekeverjük, magház eltávolítása, ricottás masszába, ricottás masszát, cannellonikba nyomjuk, megtöltött cannellonikat, félbevágott lime-ok, uborkát meghámozzuk, magos rész, megtisztított hagymát, koriandert leöblítjük, előkészített zöldségeket, szemkilövetőkkel nincs, párt azért, választókerületi választási, város önkormányzata, kifogást elutasította, önkormányzat rendelete, rendeltetéstől eltérő, médiatörvény különböző, médiahatóság jogkörei, videó eltávolítása, szólásszabadság kiteljesedését, állam külpolitikájának, ország valós, lehetőségekkel összhangban, nemzetközi feltételeket, választókerületi, szemkilövetőkkel, óriásplakátjukat, külpolitikájának, plakátrongálási, megalapozottnak, mobilplakátjait,
© 2013 TVN.HU Kft.