Regisztráció  Belépés
Ismeretlen gázpermet miatt tömegesen lettek rosszul gyerekek egy dél-ukrajnai iskolában
...
Illjana Pacjuk, a katasztrófavédelmi szolgálat megyei részlegének szóvivője a 112 Ukrajina hírtelevízió műsorában azt mondta, hogy a panaszokkal kórházba szállított gyermekek nincsenek életveszélyben.
A riasztás után a katasztrófavédelem radiológiai és vegyi mozgó laboratóriumának munkatársai a helyszínen elvégezték a szokásos vizsgálatokat, de egészségre káros anyagot ...
2018-05-21 15:31:46
Híres emberek esküvői fotói
... Zuckerbergék ismerősei azt hitték, a Facebook-alapító és barátnője, Priscilla Chan egy szűk körű (százfős, szóval a körülményekhez képest szűk körű) bulival ünnepli, hogy Chan sikeresen elvégezte az orvosi egyetemet. Ehhez képest összeházasodtak.


Maureen Star...
2018-05-20 20:57:05
Mosonmagyaróvár a jövő városa!
... Ez az
vágy azonban csak vágy maradt, az elképzelést fölülírta az anyagiak hiánya, s a
valahai lelkesedés kifulladása, s az idő.

Az összeverbuvált alkotói csoport elvégezte a - nem könnyű - munkát, s a
kezdetektől 2014-ig megírták a vállalkozó szerzők a város történetét, összefoglalták
mindazt, amit tudni lehet Mosonmagyaróvárról. Köszönet n...
2018-05-20 08:49:52
Tízparancsolat
... ki által és hogyan kinevezett főorvos vizitje után lezöttyent mellém (az akkori feleségemet vártam, ő is éppen vizitelt), kifújta magát, aztán azt mondta: azt én értem, hogy ez a pali elvégezte az egyetemet, azt nem értem, hogyan tudott leérettségizni.

Szóval tízparancsolat. Olvastam egy remek cikket, amiben a szerző idézi ezt a fejhúst. Idézek néhány sort: “̷...
2018-05-13 19:36:47
Pestis Budán...
..."A leginkább fekete halálnak vagy dögvésznek nevezett pestis 1347-ben okozott először járványt Magyarországon, azután pedig nagyjából évtizedenként szedte áldozatait.

A gyógyíthatatlannak hitt betegség utolsó előtti támadása 1737 végén kezdődött, Buda, Óbuda, Budaörs és Hidegkút lakosainak jelentős része meghalt a vészben.

Pest vármegye körlevele 1738. június...
2018-05-12 13:01:01
Munka sugárút
... utcanév kultúra szüle...
2018-05-12 07:51:25
Keresztény vers- A mennybemenetel imája
... világ nagy titok, hozzád
Éberen simul, engedj bepillantani
A mennybe, hogy hitemet erősítve
Megmaradjak, mint angyal, ki
Közvetít ember és Isten keresztútján.
Elvégeztem sok dolgomat, hozzád
Fohászkodom, áldd meg a nemzeteket
És az univerzumot, s ha nehéz is az igám,
Én az embereket szolgálom, és imádom
Az Istent, bárhova is vigyen sors...
2018-05-11 09:34:32
Lovászlány Izlandi póni kancával - Schleich
ellenőrzi a patáit, hogy nincs-e rajta repedés. Azonban az Izlandi pónik általában nagyon erősek, így a lovászlánynak mindig van egy kis szabadideje egy kellemes lovaglásra a vidéken, miután elvégezte a munkáját. Az aprólékos kézimunkával, gumi és műanyag ötvözetből készült természethű állat- és rajzfilmfigurákat gyártó német Schleich cég termékei között a valódi állatok másai mel...
2018-05-09 15:10:12
Keresztény Történet- Tedd a jót- amíg lehet
... öregedésünkben a mi támaszunk.
-Igen édesanyám, én majd jól tanulok, gazdag ember leszek és maguk boldogan élnek majd velem soká, nagyon soká.
Teltek múltak az évek.
A fiú elvégezte az elemi iskolát.
Az apja bevezette őt a műhelybe. Elővett egy szép új kovács kötényt, meg egy új kalapácsot.
-Megtanítalak a mesterségre, aztán elmész majd a városba hol szorg...
2018-05-06 08:16:19
Keresztény történet-„Kunkori szolgálata”
... válaszolt, feküdt csak csendben, egyedül a sarokban. Másnap ő volt az első, akit a gazdaasszony kitett az útra. Ott hevert, és napról napra végezte hűségesen a feladatát! Mindenki helyett elvégezte a piszkos munkát, hogy a többieket el tudják adni.
Egy nap hatalmas tömeg jelent meg az utcán. Pálmaleveleket lengettek, és kiáltoztak: ,,Hozsanna! Hozsanna!" Amikor a t...
2018-05-02 09:21:57
1 2 3 .......................279 280 ...........418 419 ............557 558 559 
Címkék: Pestis Budán, Lovászlány Izlandi, Keresztény Történet- Tedd, Illjana Pacjuk, Priscilla Chan, Maureen Star, dél-ukrajnai iskolában, jövő városa, mennybemenetel imája, jót- amíg, panaszokkal kórházba, riasztás után, helyszínen elvégezték, szokásos vizsgálatokat, szűk körű, körülményekhez képest, orvosi egyetemet, elképzelést fölülírta, anyagiak hiánya, összeverbuvált alkotói, vállalkozó szerz&#245, város történetét, akkori feleségemet, pali elvégezte, remek cikket, szerző idézi, leginkább fekete, embereket szolgálom, lovászlánynak mindig, kellemes lovaglásra, aprólékos kézimunkával, valódi állatok, elemi iskolát, apja bevezette, gazdaasszony kitett, piszkos munkát, laboratóriumának, mosonmagyaróvár, összeházasodtak, öregedésünkben, életveszélyben, magyarországon, pálmaleveleket, tízparancsolat, leérettségizni, összeverbuvált, mennybemenetel, körülményekhez, összefoglalták, lovászlánynak, évtizedenként, vizsgálatokat, bepillantani, zuckerbergék, gazdaasszony, keresztútján, hírtelevízió, megtanítalak,
© 2013 TVN.HU Kft.