Regisztráció  Belépés
Letöltendő börtönre ítéltek egy kalauzt bántalmazó férfit
... a vonatra a nyírmadai állomáson. A vonaton a jegyvizsgáló menetjegy hiányában leszállásra szólította fel őket, de a vádlott nem engedelmeskedett, hanem pofon ütötte az ellenőrt, aki elvesztette az egyensúlyát és nekiesett a peronon lévő mosdóajtónak.
A bántalmazás következtében a jegyvizsgáló az arcán és a kezén zúzódásos, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett....
2018-09-26 10:21:52
Kohut Katalin: Virágtánc
Kohut Katalin: VirágtáncMuskátli sóhajt az ablakban: Ejh, de kár, itt kell rostokolnom, mikor a virágok minden éjjel táncot lejtenek lenn a réten!
Mályva feleli: itt lehetünk, az ablakban dicsőségünk, ne irigykedj a virágtáncra,
elszáradnak virágnászra.
A pletyka mondja: én tudok ám mindent,
mit jelent e virágének! A legszebb virágot ...
2018-09-26 08:26:16
Szakértő: Macron az elődjénél hamarabb elvesztette népszerűségét
...
A szakértő rámutatott arra, hogy a francia elnökök, politikusok népszerűségének csökkenése nem újkeletű, de ez a folyamat, most úgy tűnik, felgyorsult. A francia politikusok a vezető pozíciókban hamarabb amortizálódnak - jegyezte meg.
Gazdag Ferenc szerint Emmanuel Macron számára a megoldandó problémák túl nagy feladatnak bizonyultak. Ráadásul Macron nehezen tűri az elle...
2018-09-23 09:31:23
Harmonia.......
HarmoNet Harmóniakártya (2018-09-18)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Pontosság hatja át.

Ékszerek - Küllem, szépség, nemesség, imágó

Ez a lap ma fogékonnyá tesz a szépségre, a műv...
2018-09-19 18:50:57
Davis Kupa - Valkusz kikapott, egyenlítettek a csehek
... nyitószettet (1:6).
A 33 éves ellenfél - aki 26. is volt az ATP-rangsorban - a második játszmában is brékelőnybe került, így 4:2-re elhúzott. A 20 esztendős magyar nemsokára ismét elvesztette az adogatását, ami 57 perc elteltével a szettjébe került (2:6).
A harmadik felvonásra már hűvös időben került sor, a 196 centis Rosol 2:2-nél újra elvette Valkusz szervajátékát. A m...
2018-09-14 22:02:47
Jogerősen fegyházbüntetésre ítéltek a korábban felmentett, sőt kárpótolt vádlottakat
... a lopásról lemondani. Lelökdösték a férfit a teraszról, az elsőrendű vádlott ököllel kétszer fejen ütötte, a másodrendű pedig a feszítővassal vágta fejbe. A sértett földre került és elvesztette az eszméletét. Ekkor ifj. Burka még háromszor fejen ütötte a betonvassal. A férfi nagy valószínűséggel még élt, amikor otthagyták és az éjszaka folyamán halt bele sérüléseibe.
A perúj...
2018-09-13 16:51:59
Kalapács Józsi ► Angyal
... is álmodsz rólam, felhőpárnád bársonyán
Jöjj el Angyal, suttogja a szám Ne várjak tovább
A lelkem még dermedt, túl régen tart a tél
Veled meglelhetném mindazt, amit elvesztettem rég
Melegítsd fel a szívem, kérlek, fogadd el zálogát
Jöjj el vadvirág, szirmaid szórjad rám Kopár a világ
Refr.: Angyal, ölts testet, hív az élet Angyal, jöjj el, míg l...
2018-09-12 20:05:40
LUPSÁNNÉ KOVÁCS ETA : Bánkodás
... arcodon,
némává tesz a fájdalom.

Keresgélem a szavakat,
enyhíteném bánatodat
a kínzó fájdalom könnyei
próbálnak meg utat törni.

Lelked részét elvesztetted,
darabokra hullt életed.
Úgy hiszed, nincs vigasz többé
fáj a lelked mindörökké.

Mert a sorstól pofont kaptál,
Rózsa helyett tövist fogtál.
Az élet ad...
2018-09-12 17:22:35
Jogerősen tíz évre ítélték az élettársát megölő mezőhegyesi férfit
... nem támadott tovább, de folyamatosan szidalmazta a férfit és a családját. A vádlott egy idő után felállt, megragadta a kést, és dulakodás után nyakon szúrta élettársát, aki azonnal elvesztette eszméletét. A férfi a sértettet az ágyra fektette, megpróbálta a vérzést elszorítani a kezével, de a nő rövidesen elhunyt.
Amikor a vádlott rádöbbent, hogy mit tett, többször is öngyilk...
2018-09-11 12:01:58
Magyar-görög - Rossi: nagy a nyomás a csapaton
...
Saját közönsége előtt legutóbbi három összecsapását elvesztette a nemzeti együttes, s amennyiben kedden is vereséget szenved, az története leghosszabb negatív sorozata lesz hazai pályán.
"Nemcsak a hazai mérkőzések elvesztése, hanem az elmúlt időszak sikertelen találkozói is mind rányomják a bélyegüket a csapat hangulatára" - válaszolta az MTI kérdésére a szakvezető a hé...
2018-09-10 20:52:28
1 2 3 ....................732 733 ..........1098 1099 ..........1463 1464 1465 
Címkék: Kohut Katalin, Davis Kupa, Kalapács Józsi, LUPSÁNNÉ KOVÁCS ETA, Gazdag Ferenc, Emmanuel Macron, Ráadásul Macron, HarmoNet Harmóniakártya, kalauzt bántalmazó, elődjénél hamarabb, korábban felmentett, élettársát megölő, nyírmadai állomáson, jegyvizsgáló menetjegy, peronon lévő, bántalmazás következtében, kezén zúzódásos, virágok minden, ablakban dicsőségünk, pletyka mondja, legszebb virágot, szakértő rámutatott, francia elnökök, francia politikusok, vezető pozíciókban, megoldandó problémák, háttér szimbólum, második játszmában, szettjébe került, harmadik felvonásra, lopásról lemondani, elsőrendű vádlott, másodrendű pedig, feszítővassal vágta, sértett földre, férfi nagy, éjszaka folyamán, élet Angyal, kínzó fájdalom, lelked mindörökké, sorstól pofont, ágyra fektette, vérzést elszorítani, vádlott rádöbbent, nemzeti együttes, története leghosszabb, hazai mérkőzések, elmúlt időszak, csapat hangulatára, engedelmeskedett, népszerűségének, harmóniakártyád, valószínűséggel, amortizálódnak, harmóniakártya,
© 2013 TVN.HU Kft.