Belépés
Vezetés
... gyakran nagy. E két tényezőt összetéve olyan helyzetet látunk, amely hajlamos arra, hogy bajt és kísértést okozzon Isten emberének. Nagyon jól ismert a tagságnak az a képessége, hogy elzárhatja a 'pénzescsapokat' a gyülekezetben, amikor a szószéken levő ember a sarkára áll. Az átlagos lelkipásztor évről évre alig tud kijönni a jövedelméből. Ha eleven erkölcsi vezetést adna a gyüle...
2018-10-12 17:45:26
DK: elzárhatják az uniós pénzcsapokat
...
Varju László DK-alelnök csütörtöki sajtótájékoztatóján, Budapesten a médiában megjelent hírekre hivatkozva azt mondta, hogy az EU vitatja a magyar kormány által benyújtott számlák egy részét. Véleménye szerint emiatt fennáll a veszélye annak, hogy ezeket a hazai forrásból már kifizetett számlákat az unió nem fogja utófinanszírozni.
A parlament költségvetési bizottságának...
2018-09-20 13:42:44
Szerelembank Selmecbányán

A szerelem központjává kíván válni Selmecbánya: a világ leghosszabb szerelmes verséről ismert szlovákiai városban szerelembank nyílik Valentin-napon - tudta meg az MTI.
Andrej Sladkovic - született Braxatorisz András - 1844-ben írta meg szerelmének, Ma...
2018-08-28 18:39:29
Mit ne tegyünk, ha leégtünk....
Egészség & fitness egyperces

Ezeket eszébe ne jusson magára kenni, ha leégett..

A nyári hónapokban az egyik leggyakoribb bőrprobléma a napégés. Számos olyan tanácsot kaphatunk, melyek - elvileg - meggyorsíthatják a gyógyulást. Néhány szer azonban többet árt, mint amennyit használ! Mit kerüljünk el, és mit kenjünk a bőrünkre?

A napégés tu...
2018-07-02 09:54:49
Kerti öntözőtömlő-szett kocsival és flexibilis tömlővel
bármely kerti tömlőhöz, gyorscsatlakozó rendszer- méret: 7...
2018-06-05 07:20:53
Orbán és családja gazdagodását akadályoznák meg az új uniós
...
Orbán és családja gazdagodását akadályoznák meg az új uniós költségvetéssel

Hír TV

2018. május 2., szerda 16:48, frissítve: szerda 19:37
Nem szabad hagyni, hogy az európai adófizetők pénzéből az Orbán-család gazdagodjon - jelentette ki a liberálisok frakcióvezetője a következő uniós költségvetés európai parlamenti vitáján. Az Európai Bizottság...
2018-05-02 20:53:48
Méh- és darázscsípés: mire kell figyelniük a munkáltatóknak?
... végtagról van szó, annak felpolcolása javasolt.

Veszélyt jelent viszont, ha valaki véletlenül lenyeli a darazsat vagy a méhet. A szájban, garatban kialakuló duzzanat ugyanis elzárhatja a felső légutakat és légzési nehézséget, akár fulladást okozhat. Ilyen esetben nincs idő mérlegelni: azonnal ki kell hívni a mentőt!

Szintén tragédiát okozhat, ha a csípést köv...
2018-05-02 17:51:03
Légzőrendszer gyógyszertana
... légutak nykh vannak.
A köhögési központ az agytörzsben.
Köhögéscsillapító és köptető kezelés indikációi
Produktív köhögés - nem szabad csillapítani! , légutakat elzárhatja, gátolja a légúti fertőzés gyógyulását a ki nem köhögött váladék.
Improduktív, száraz köhögést csillapítani kell.
Légutak műszeres vizsgálatánál vagy pl. szemészeti műtéteknél....
2018-03-23 19:14:33
A padlizsánról
... felszívódását és a táplálékok feldolgozását. A rostanyag a szívbetegség kialakulásának esélyét is lecsökkenti, hiszen megszünteti a rossz koleszterin magas szintjét, ami kezelés nélkül elzárhatja az ereket és az artériákat, így megnövelve a szívinfarktus és a stroke kialakulásának kockázatát.

Mivel a padlizsán nem tartalmaz zsírt és koleszterint, így nagyon egészséges t...
2018-03-19 21:52:08
Angry Birds fekete kulacs 330ml


Az Angry Birds fekete kulacs 330ml leírása:A mérges madarakkal most még érdekesebb lesz a suli és a sportolás! A gyerekek számára kialakított színes mintával ellátott kulacs remek választás lesz, hiszen kedvenc italukat vihetik benne magukkal a legkisebbek is....
2018-02-03 13:28:03
1 2 3 6 7 10 11 12 13 14 
Címkék: Szerelembank Selmecbányán, Angry Birds, Varju László DK-alelnök, Andrej Sladkovic, Braxatorisz András, Európai Bizottság, uniós pénzcsapokat, szószéken levő, átlagos lelkipásztor, médiában megjelent, magyar kormány, veszélye annak, hazai forrásból, parlament költségvetési, szerelem központjává, világ leghosszabb, nyári hónapokban, egyik leggyakoribb, európai adófizetők, liberálisok frakcióvezetője, következő uniós, darazsat vagy, felső légutakat, köhögési központ, légúti fertőzés, táplálékok feldolgozását, szívbetegség kialakulásának, rossz koleszterin, stroke kialakulásának, mérges madarakkal, gyerekek számára, meggyorsíthatják, utófinanszírozni, frakcióvezetője, gyorscsatlakozó, költségvetéssel, kialakulásának, pénzescsapokat, munkáltatóknak, gyógyszertana, légzőrendszer, gyülekezetben, szívinfarktus, felszívódását, vizsgálatánál, költségvetési, bizottságának, feldolgozását, szerelembank, akadályoznák, lelkipásztor, pénzcsapokat, padlizsánról, gazdagodását, koleszterint, csillapítani, selmecbányán,
© 2013 TVN.HU Kft.