Regisztráció  Belépés
otthon ápolás
... arányosan nagyobb energia- és tápanyagbevitel szükséges.

Szervezetük fenntartása mellett

Növekedésüket is biztosítani kell

Szervezet tartalékai kisebbek- könnyebben alakul ki malnutritio

Éhező felnőttek tartalékai 90 napig

1000grammos koraszülöttnek 4 napig

Nagyobb gyermeknek 10-15 napig elegendő tartalékai vannak...
2018-03-23 19:24:55
Több ember meghalt a franciaországi túszejtésben
... hallottak.
A hírtelevízió értesülése szerint a fegyveres a túszejtést megelőzően egy gépkocsiból rálőtt négy marseille-i rendőrre, akik egy közeli terepen futottak. Az egyik rendőr a vállán könnyebben megsebesült. A támadó ötször lőtt, és azután ment be a Super U szupermarketlánc egyik üzletébe.
A csendőrség tájékoztatása szerint egy szemtanú azt mondta, hogy amikor a t...
2018-03-23 14:21:56
Túszokat ejtett egy fegyveres egy szupermarketben Franciaországban
... van.
A hírtelevízió értesülése szerint a fegyveres a túszejtést megelőzően egy gépkocsiból rálőtt négy marseille-i rendőrre, akik egy közeli terepen futottak. Az egyik rendőr a vállán könnyebben megsebesült. A támadó ötször lőtt, és azután ment be a Super U szupermarketlánc egyik üzletébe.
A csendőrség tájékoztatása szerint egy szemtanú azt mondta, hogy amikor a támadó ...
2018-03-23 12:51:39
Ismét teljes szélességében járható a 86-os út Jánossomorjánál
...
Schreidler Ágnes, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság helyettes szóvivője korábban azt mondta, hogy 14 ember sérült meg a balesetben, a busz vezetője - akit a tűzoltók vágtak ki a járműből - súlyosan. A buszon 18 ember utazott, közülük 13-an könnyebben sérültek, de kilenc embert kórházba vittek.
(FOTÓ) ...
2018-03-20 19:36:06
Kövér: a globális kormányzás veszélye fenyegeti a térség etnikai kisebbségeit is
... a közösség értékrendjének az elsorvasztásával megszűnik az érdekérvényesítési készsége és képessége, és ez az új uralmi rendben érdekeltek szándéka és célja, hiszen így az áldozatok könnyebben alávethetők, uralhatók és kifoszthatók. Ez a veszély fenyegeti jelenleg Európa minden nemzetét és országát - ismételte meg a házelnök.
Kijelentette: nekünk, magyaroknak meggyőződésünk, ...
2018-03-19 12:51:56
Kisbusz és tehergépkocsi ütközött a 44-es főúton, többen megsérültek
...
Az elsődleges információk szerint egy ember súlyos sérülést szenvedett, nyolcan pedig könnyebben sérültek.
A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A forgalmat Békéscsabán a 47-es számú főútra, Kondorosnál pedig Gyomaendrőd felé terelik.
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint a k...
2018-03-19 07:04:06
A műholdak nem hazudnak: gyorsul a tengerszint-emelkedés
... adatokat összesítettek. A legutolsó műholdat, a Jason 3-at 2016-ban bocsátották pályára. A tengerszintemelkedést eddig javarészt a hőtágulással magyarázták: a melegebb víz kevésbé sűrű, könnyebben terül szét és foglal el több helyet. Újabban azonban egyértelműen a sarkköri jégolvadást teszik felelőssé. Ami a globális felmelegedés számlájára írható.A két legnagyobb jégtakaró...
2018-03-16 19:09:59
Merényletet kíséreltek meg a Gázai övezetbe látogató palesztin miniszterelnök ellen
...
A ciszjordániai Rámalláhból Gázába látogató kormányfő konvoja mellett robbanás történt, amelyben többen könnyebben megsebesültek, de Rámi Hamdalláhnak nem esett bántódása, és folytatta gázai útját.
A palesztin kormányfő a két legnagyobb palesztin politikai frakció, a Ciszjordániát irányító, mérsékeltnek tekintett Fatah és a Gázai övezetet kormányzó radikális iszlamista H...
2018-03-13 11:21:16
Már nem tudnak másik feneket keresni maguknak
... egészen a fideszes papíforma szerinti történések nyomán a nyakunkba hullott. Tudom, hogy Róbertgida tegnap már megemlítette, de ezt akkor sem hiszem el, úgyhogy idecsinálom, hátha közösen könnyebben feldolgozzuk.

... Vérszagot kaptak és reményt kaptak, és most meg fogják próbálni azt a hangulatot elhinteni az országban, hogy ők a rohadt erősek, és mi már senkik ...
2018-02-27 08:32:34
A ho'oponopono
... vagy, nincsenek többé korlátok. Amit a Mindenség a füledbe súg, megteszed, és valósággá válik... Ez a hiányzó titok. Hiszen mindenkinek vannak korlátok az életében. A Vonzás Törvénye könnyebben dolgozik nekünk, ha nincsenek korlátaink.
A zéró szinten mindened lehet, minden lehetsz, bármit megtehetsz, amit csak akarsz!
Minden cselekedetünk, gondolatunk emlékekből vagy ins...
2018-02-20 23:53:30
1 2 3 .....................259 260 ...........389 390 ..........517 518 519 
Címkék: Super, Schreidler Ágnes, Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, Rámalláhból Gázába, Rámi Hamdalláhnak, Vonzás Törvénye, franciaországi túszejtésben, szupermarketben Franciaországban, globális kormányzás, térség etnikai, 44-es főúton, hírtelevízió értesülése, túszejtést megelőzően, gépkocsiból rálőtt, közeli terepen, egyik rendőr, vállán könnyebben, támadó ötször, csendőrség tájékoztatása, busz vezetője, tűzoltók vágtak, közösség értékrendjének, elsorvasztásával megszűnik, áldozatok könnyebben, veszély fenyegeti, elsődleges információk, ember súlyos, műszaki mentés, főút érintett, forgalmat Békéscsabán, 47-es számú, legutolsó műholdat, hőtágulással magyarázták, sarkköri jégolvadást, globális felmelegedés, ciszjordániai Rámalláhból, palesztin kormányfő, fideszes papíforma, nyakunkba hullott, hangulatot elhinteni, rohadt erősek, hiányzó titok, zéró szinten, franciaországban, elsorvasztásával, szupermarketlánc, jánossomorjánál, szupermarketben, tápanyagbevitel, franciaországi, miniszterelnök,
© 2013 TVN.HU Kft.