Belépés
Zonda Attila: Boldogság könyv, Medvegomba
... dobjam ezt a sok, finom, szárított medvegombát! Nehéz, vagy nem nehéz, dicsér vagy gyaláz, de kell vinnem tovább, egészen hazáig. Nincs ez alól kibúvó.
Ha bizalmunk, hitünk híján súlyosan megbántunk valakit, vajon elég-e az, hogyha két tarisznyát az árokba dobunk? Ha árokba dobom, azzal vajon enyhíthetem-e a megbántott lélek fájdalmát? Egyáltalán, miután megbántottunk valaki...
2018-10-12 06:16:46
Baji búcsú - Töréses sérülések a hintabalesetben
...
A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság reggel adott hírt arról, hogy a baji búcsúban működés közben meghibásodott egy hinta, kiszakadt egyik kabinja és két ember súlyosan megsérült.
A rendőrségi honlapon megjelent közlemény szerint a szombaton történt balesetben egy 28 éves férfi és egy 16 éves lány sérült meg.
Az M1 aktuális csatorna tudósítása szerint az ...
2018-10-07 13:31:19
Vértanúink utolsó szavai
... órám marad még e világon, hogy előkészüljek a keserves lépésre. - A halál nem volna rettenetes rám nézve, ha egyedül állnék; de a rád és ártatlan gyermekeimre való gondolat, drága Lizám, súlyosan nehezedik lelkemre. A csapás nem ért készületlenül. Azt hittem, mindenre készen vagyok: és mégis e pillanatban görcsösen vonaglik a szívem arra a gondolatra, hogy téged, legnagyobb kincse...
2018-10-06 14:04:24
Halálos baleset történt az 54-es úton
...
Három személyautó ütközött össze kora reggel, a helyszínen egy ember életét meghalt, egy sofőr súlyosan megsérült - írták.
A helyszínelés idejére félpályán lezárták a főutat....
2018-10-02 09:11:39
Elrendelte a bíróság a várpalotai kettős gyilkosság gyanúsítottjának letartóztatását
... szerint az elkövető megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy csütörtök délután felkereste a korábban hozzá közel álló 22 éves sértettet, akit megfojtott. A sértett kétéves gyermekét is olyan súlyosan bántalmazta, hogy a gyermek is meghalt.
A szóvivő tájékoztatása szerint a rendőrség több ember - részben tizennegyedik életévét be nem töltött személy - sérelmére elkövetett ember...
2018-09-30 15:11:47
Jogszabályváltozások - Életbe lép az új gyülekezési törvény
... intézkedéseket, és ha kell, feloszlatja a gyűlést. A törvény szerint a gyűlés vezetője felel a gyűlés békés jellegének megőrzéséért.
A gyűlés vezetője a gyűlésről kizárhatja azt, aki a gyűlést súlyosan megzavarja. A gyűlés résztvevői kötelesek a gyűlés vezetőjének és az irányítása alatt álló rendezőknek a rend fenntartásáért és biztosításáért tett utasításait követni.
A ...
2018-09-30 11:21:14
ENSZ-közgyűlés - Szijjártó: a migrációs ENSZ-paktum a lehető legrosszabb lépés az illegális bevándorlás kezelés
... azonban rendkívül veszélyes megközelítés, Magyarország élesen elveti, mert a határok megvédése nemzetbiztonsági kérdés. Csak a legális határátlépés fogadható el, a törvények megsértőit súlyosan meg kell büntetni - jelentette ki.
Nem ért egyet Magyarország azzal sem, hogy a paktum azt sugallja, a multikulturális társadalom jobb lenne, mint az egységes kultúrájú. Álláspontja sz...
2018-09-29 07:04:28
Egészség Hídja: a mammográfia az egyetlen biztos módja a mellrák korai kimutatásának
... emelkedett a korai stádiumú, 15 milliméter alatti daganatok észrevételének száma.
Az időben észrevett emlőrák pedig gyógyítható, így az már inkább hosszantartó, mint közvetlenül és súlyosan halálos betegség - tette hozzá.
Tudatta, a kötelező éves szűrésre járók számának országos átlaga ugyan meghaladta az ötven százalékot, de vannak olyan területek, ahol ez az arány csak...
2018-09-24 13:43:54
Szkripal-ügy - London: hazug és sértő a két gyanúsított nyilatkozata
... hivatal illetékese hozzátette: a mérgezéses incidens azt jelenti, hogy az elkövetők az Egyesült Királyság utcáin illegális vegyi fegyvert használtak, és ennek következtében négy ember súlyosan megbetegedett, egy pedig meghalt, Oroszország viszont mindezt "megvető közönnyel" kezeli.
A szóvivő hangsúlyozta: a két orosz gyanúsított ellen körözés van érvényben, és London lépéseke...
2018-09-13 19:22:56
Baleset miatt lezárták a 2-es főutat Sződligetnél
...
Mint írták, a rendőrség teljes útzár mellett kezdte meg a helyszínelést.
Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek azt mondta, egy ember a roncsokba szorult, őt a váci hivatásos tűzoltók feszítő-vágó eszközökkel mentették ki.
Rajta kívül két kiskorú is súlyosan megsérült - tette hozzá....
2018-08-29 10:43:00
1 2 3 .............................176 177 ..............264 265 ..............352 353 354 
Címkék: Zonda Attila, Egészség Hídja, Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság, Egyesült Királyság, Csámpai Attila, Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, 54-es úton, várpalotai kettős, migrációs ENSZ-paktum, lehető legrosszabb, illegális bevándorlás, egyetlen biztos, mellrák korai, 2-es főutat, árokba dobunk, megbántott lélek, baji búcsúban, rendőrségi honlapon, szombaton történt, keserves lépésre, szívem arra, ember életét, sofőr súlyosan, helyszínelés idejére, elkövető megalapozottan, korábban hozzá, sértett kétéves, szóvivő tájékoztatása, rendőrség több, törvény szerint, gyűlés vezetője, gyűlés békés, gyűlésről kizárhatja, gyűlést súlyosan, gyűlés résztvevői, gyűlés vezetőjének, irányítása alatt, rend fenntartásáért, határok megvédése, legális határátlépés, törvények megsértőit, multikulturális társadalom, egységes kultúrájú, korai stádiumú, időben észrevett, kötelező éves, ötven százalékot, arány csak, mérgezéses incidens, pedig meghalt, szóvivő hangsúlyozta, rendőrség teljes, roncsokba szorult,
© 2013 TVN.HU Kft.