Regisztráció  Belépés
Krónika 4. rész (nemzetközi szerződések)
... vezérszónoka frakciója nevében támogatta a jegyzőkönyv kihirdetését, amely megerősíti a terrorizmus megelőzésére irányuló európai együttműködést.

Molnár Gyula, az MSZP vezérszónoka fontosnak tartotta az egyezményt, ugyanakkor azt hangoztatta, hogy a terrorizmussal kapcsolatban semmilyen aktuálpolitikai megközelítésnek nincs helye.

Varga-Damm Andrea, Jobbik k...
2018-06-20 13:31:51
Szijjártó: Brüsszel lelepleződött, nem akarja megállítani a bevándorlást
... Svédország fővárosában, és arra reagált, hogy Federica Mogherini uniós kül- és biztonságpolitikai főképviselő, az Európai Bizottság alelnöke hétfőn Brüsszelben a bevándorlást "életbevágóan fontosnak" nevezte az Európai Unió számára, mondván, vannak olyan ágazatok, amelyek ennek hiányában máról holnapra nem működnének tovább.
Szijjártó Péter kijelentette: az Európai Bizottság...
2018-06-19 13:42:01
Krónika 2. rész (napirend előtt: alaptörvény, keresztényüldözés, költségvetés)
... világon, ugyanis a világ 108 országában 215 millió ember szenvedi el az üldözés valamilyen formáját.
Szerinte a magukat jogvédőnek álcázó szervezetek és a balliberális média nem tartja fontosnak, hogy a keresztényüldözésről beszámoljanak.
Soltész Miklós válaszában arra hívta fel a figyelmet, hogy az összetett probléma súlyosságát három éve lehet érezni, főként a migráci...
2018-06-18 16:02:45
Elcsalt választás, börtönbe vetett ellenzék – ez jöhet
... 2017-ben mindössze 27 országban javult a demokrácia állapota, 89-ben romlott. Más kutatásokra is hivatkoznak, ezek szerint az amerikai fiatalok kevesebb, mint harmada tartja különösen fontosnak, hogy demokráciában éljen. Ugyanakkor kiemelik azt is, hogy míg 1941-ben mindössze tucatnyi országban volt demokrácia, addig erre az évtizedre csak nyolc olyan állam maradt, ahol még nem ha...
2018-06-16 08:26:45
Orbán: a hazaszeretet erősítését is szolgálják a turisztikai és sportberuházások
... fotelből és sportért rajongó nemzetből sportoló nemzetté váljon" - mondta.
Orbán Viktor megjegyezte: a kormány komoly összegeket fordít kerékpárutakra, a természetjárás megerősítésére. Fontosnak nevezte, hogy a vízi és kerékpáros vándortáborokba idén már 7500 diák jelentkezett. A térségi fejlesztésekről szólva elmondta, hogy hamarosan a Tisza-hídon is átvezet Tokajnál a bici...
2018-06-14 13:22:01
Krónika 4. rész (interpellációk)
... jövedelemkiáramlás történt, ez a fogyasztásra is jelentős hatással volt - mutatott rá.
Olyan gazdasági környezet is szükséges, ahol minden befektető megtalálja a számítását - hangsúlyozta, fontosnak nevezte az adók és a munka terheinek csökkentését. Elmondta: cél, hogy a szociális hozzájárulási adó 2022-re 11,5 százalékos legyen a korábbi 27 százalékból.
A választ a képv...
2018-06-11 17:12:49
A vezető erényei
... nem akarom azt sugallni, hogy a nemes szívű pogányok saját magas erkölcsi eszményképeiknek megfelelően éltek. Másodszor, mi nem pogány mérce szerint élünk: a bibliai mértékeket tartjuk fontosnak, miközben hálát adunk, hogy akadnak pogányok, akik bizonyos mértékig elfogadják azokat. Mindettől függetlenül minden korban élnek olyan világi emberek, akiknek az általunk elfogadott erköl...
2018-06-08 13:00:28
Down-szindrómás gyerekeket lát vendégül a Fővárosi Állat- és Növénykert
... vállal szerepet abban, hogy az "áloméjen" felejthetetlen élményt szerezzenek a beteg gyerekeknek és családtagjaiknak.
A közleményben szerint a Fővárosi Állat- és Növénykert kiemelten fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást. Ennek jegyében az intézmény megállapodást kötött a fogyatékossággal élő embereket képviselő szervezetekkel, és e megállapodások nyomán jelentős ...
2018-06-07 19:42:06
Magyar Idők - Nyitrai: a kormányfő szándéka, hogy a társadalmi párbeszéd folyamatos legyen
... támogatását érintő kérdésekben - manapság pedig nemzeti konzultációkat folytatnak. "Ez a párbeszédre alapuló politizálás is hozzájárult az újabb választási győzelemhez, hiszen az emberek fontosnak tartották, hogy bevontuk őket a döntéshozatalba, megkérdeztük a véleményüket" - tette hozzá.
Mint mondta, a nemzeti konzultációk - amelyeket a Miniszterelnöki Kabinetiroda folytat -...
2018-06-07 15:23:34
Emmi-államtitkár: az esélyegyenlőség és a turizmus sokszor kéz a kézben jár
... egyidejűleg érték. Az érintett szervezetek missziós tevékenységet is végeznek: a megváltozott munkaképességűek mindennapi tevékenységükkel üzennek a többségi társadalomnak - fogalmazott.
Fontosnak nevezte a rehabilitációs kártyát, amely 8,5 ezer munkáltatónak ad lehetőséget arra, hogy kedvezményben részesüljön, ha foglalkoztat megváltozott munkaképességű embert.
A cél az...
2018-06-06 13:10:09
1 2 3 ...............................191 192 ................286 287 ................381 382 383 
Címkék: Fővárosi Állat-, Magyar Idők, Molnár Gyula, Varga-Damm Andrea, Federica Mogherini, Európai Bizottság, Európai Unió, Szijjártó Péter, Soltész Miklós, Orbán Viktor, Miniszterelnöki Kabinetiroda, hazaszeretet erősítését, vezető erényei, kormányfő szándéka, társadalmi párbeszéd, turizmus sokszor, jegyzőkönyv kihirdetését, terrorizmus megelőzésére, terrorizmussal kapcsolatban, üldözés valamilyen, magukat jogvédőnek, balliberális média, összetett probléma, demokrácia állapota, amerikai fiatalok, évtizedre csak, kormány komoly, természetjárás megerősítésére, térségi fejlesztésekről, munka terheinek, szociális hozzájárulási, nemes szívű, bibliai mértékeket, általunk elfogadott, beteg gyerekeknek, közleményben szerint, intézmény megállapodást, párbeszédre alapuló, újabb választási, emberek fontosnak, nemzeti konzultációk, érintett szervezetek, megváltozott munkaképességűek, többségi társadalomnak, rehabilitációs kártyát, családtagjaiknak, sportberuházások, fogyatékossággal, tevékenységükkel,
© 2013 TVN.HU Kft.