Regisztráció  Belépés
OPSZ: az elmúlt hat év a polgárőrség aranykora volt
... illegális migráns fogtak el és több mint 500 elfogását segítették - mondta.
Az év legfontosabb feladati között Túrós András a közterületi jelenlét fokozását, illetve az idős magányos emberek és a fiatalok védelmét említette.
Pintér Sándor belügyminiszter azt hangsúlyozta, hogy a polgárőrség kiemelt szerepet tölt be az ország társadalmi békéjének és az állampolgárok nyuga...
2018-03-24 12:31:21
Illegális bevándorlás - A bajor kormány önálló határrendőrséget és menekültügyi hivatalt állít fel
... egész Németországban egyedülálló - idézték a közleményben Joachim Herrmann belügyminisztert. A fejlesztés azt szolgálja, hogy Bajorországban továbbra is "nagyobb biztonságban éljenek az emberek, mint másutt" - utalt a CSU-s politikus arra, hogy a 16 tartomány közül Bajorországban a legjobb a közbiztonság.
A menekültügy szintén alapvetően szövetségi hatáskör Németországban, a ...
2018-03-23 19:12:05
EU-csúcs - Uniós vezetők: állandó mentességet kell kapnia az EU-nak az amerikai importvámok hatálya alól
... tiszteletben kell tart...
2018-03-23 12:11:41
Századvég: a politikai elit Kelet-Közép-Európában ad az emberek véleményére
... liberalizmus és multikulturalizmus miatt olyan válság van kialakulóban, amelyből a nemzetközi szervezetek és a nyugati elit nem tud kiutat.
Ebben a helyzetben az önös érdek helyett az emberek biztonsága és kiszámítható jövője a legfontosabb, amit egyedül Közép-Kelet-Európában ért meg a politikai elit - tette hozzá.
Lánczi Tamás, a Századvég Alapítvány vezető elemzője ki...
2018-03-22 13:31:49
Az amerikai kongresszusban megállapodás született a kormány működésének finanszírozásáról
... demokraták jelenleg legbefolyásosabb ...
2018-03-22 07:04:23
Illegális bevándorlás - Merkel: megosztotta a német társadalmat a menekültválság
... gyermekeik jellemzően gyengébben teljesítenek az iskolában, mint a német tanulók, és a bevándorlók körében "kifejlődtek párhuzamos társadalmak" is, az országban jogcím nélkül tartózkodó emberek pedig "bűnözői struktúrákat" is létrehoztak.
Ezek a problémák a migrációs válság révén még élesebben mutatkoznak meg, és megosztják az országot, amit az is mutat, hogy az a "banális" m...
2018-03-21 15:30:30
Kárpátalja kormányzója betiltotta az arcot elfedő maszkok viselését köztéri rendezvényeken
... tömegrendezvényeken az arcot eltakaró maszkot, védősisakot vagy az arcot álcázó más kelléket viselő személyek részvételét. Bűnmegelőző intézkedésként a rendőröknek azonosítaniuk kell az ilyen emberek kilétét, és ellenőrizniük kell, hogy nincs-e közük bűncselekmények elkövetéséhez - áll a rendeletben.
Moszkal hangsúlyozta, "nem normális helyzet, amikor egyes ukránok arcukat má...
2018-03-21 11:31:16
Harmonia.......
... ifjúságát megőrizte. Érdekes, hogy milyen sokan allergiásak a tejben található laktózra, vagyis a tejcukorra, mely a tej édességét adja. Az anyai szeretet ősi biztonságát nem teljesen megélt emberekre jellemző tünet ez.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élők számára figyelmeztetés arra, hogy fogadd el úgy párodat, ahogy azt szülőanyja tette - teljes ragaszkodással és fe...
2018-03-20 14:13:51
Illegális bevándorlás - Kormányszóvivő: készítettek-e a bevándorlókról titkos adatbázist a tranzitzónában?
... hogy a Frankfurter Allgemeine Zeitung kedden megjelent cikkében az Amnesty Internationalra "hivatkozva állítja azt a hazugságot, miszerint a magyar határon, tranzitzónában fogva tartanának embereket". Ez egy illusztrációja azoknak a hazugságoknak, amelyeket ezek a szervezetek állítanak Magyarországról, a magyar határőrizetről - mondta, aláhúzva, a magyar kormánynak az elmúlt évekb...
2018-03-20 12:38:32
Izraelnek, illetve a zsidóságnak ki, kik az ellenfelei?
... fontosnak.
Csak nem szabad elfelejteni, hogy miért is alakult ki a jóléti Európa. Amíg azok a területek ahonnan idejönnek a migránsok, rombolt elpusztított elhanyagolt területek.
Azok az emberek nem az építés pártján állnak.
Nem dolgozni és nem építeni akarnak egy jóléti társadalmat.Nem a te írói kultúrádat erősítenék.
De talán ezt te is jól tudod, hogy az a ku...
2018-03-20 09:11:18
1 2 3 ................401 402 .........602 603 ........802 803 804 
Címkék: Túrós András, Pintér Sándor, Joachim Herrmann, Lánczi Tamás, Századvég Alapítvány, Frankfurter Allgemeine Zeitung, Amnesty Internationalra, polgárőrség aranykora, bajor kormány, amerikai importvámok, politikai elit, emberek véleményére, amerikai kongresszusban, kormány működésének, német társadalmat, arcot elfedő, bevándorlókról titkos, közterületi jelenlét, idős magányos, fiatalok védelmét, polgárőrség kiemelt, ország társadalmi, állampolgárok nyuga, közleményben Joachim, menekültügy szintén, nemzetközi szervezetek, nyugati elit, önös érdek, emberek biztonsága, német tanulók, bevándorlók körében, országban jogcím, migrációs válság, arcot eltakaró, arcot álcázó, rendőröknek azonosítaniuk, ilyen emberek, tejben található, anyai szeretet, magyar határon, illusztrációja azoknak, szervezetek állítanak, magyar határőrizetről, magyar kormánynak, elmúlt évekb, jóléti Európa, területek ahonnan, építés pártján, jóléti társadalmat, határrendőrséget, legbefolyásosabb, belügyminisztert, magyarországról,
© 2013 TVN.HU Kft.