Regisztráció  Belépés
llegális bevándorlás - Svéd EP-képviselő: mindenkinek részt kell vennie a befogadásban
... társadalomnak".A svéd politikus szerint ezért rajtuk is múlik, hogy meg tudják-e győzni Magyarországot, vagy más tagállamokat, hogy hasonló szerepet vállaljanak. "Az valójában erőt ad, ha ilyen embereket fogadhatunk a saját társadalmunkban" - fogalmazott a politikus, hozzátéve: "ez építette fel Svédországot, hogy ipari ország legyen, és demokrácia".
Elmondta: Svédország melle...
2017-11-19 21:03:19
Nemzeti konzultáció - Fidesz: a baloldal megszavazta a korábban letagadott kötelező kvótát
... napirendet" - hangsúlyozta Németh Szilárd, hozzátéve, a "hazai ellenzék, Gyurcsánytól Vonáig a hatalomért és a pénzért bármire képes".
A Fidesz alelnöke szerint "az ellenzékre a magyar emberek nem számíthatnak, az ellenzék nem magyar érdekeket, nem a magyar emberek akaratát képviseli".
Példaként említette, hogy Niedermüller Péter, Molnár Csaba (mindketten DK), Szanyi Tib...
2017-11-19 16:52:31
Lép a nép
... XXI. század elejére, az arab tavasz sikertelensége nyomán elindult újkori népvándorlás hatására, az európai nemzetek népei felocsúdtak, és górcső alá helyezték vezetőik cselekedeteit. Az emberek ma már saját bőrükön érzik az illegális bevándorlás és a vele karöltve érkező terrorizmus családjaikra, otthonaikra, nemzetükre rátelepedő veszélyét. A polgárok biztonságérzete megrendült....
2017-11-18 22:15:19
Rogán: Soros megtartotta az eligazítást Brüsszelben
... végső soron nem fogják tudni az unió alkotmányos alapelveit rögzítő szerződéses eljárásokat megváltoztatni.
Megjegyezte: 2019-ben európai parlamenti választások lesznek, és azon az emberek döntenek, s a bevándorlás - meglátása szerint - megkerülhetetlen kérdés lesz.
Kiemelte: az uniós intézményekben képviselt álláspontok megváltoztathatók.
A tárcavezető arra a felve...
2017-11-17 23:04:41
Magyar szórvány napja - Átadták a Bethlen Gábor Alapítvány idei díjait
... hogy a díjazottat széles körben ismerik és tisztelik. Finomsága hitelességgel, szép szava műveltséggel, törékenysége tiszta szívvel párosul, egész élete során csupa szeretetet szőtt az emberek szívébe - fogalmazott.
Dolgozott a Magyar Rádióban, majd a Magyar Katolikus Rádióban, utóbbinak a vezérigazgató-helyettesi posztját is betöltötte - közölte Béres József.
Antall Józ...
2017-11-15 21:34:20
Magyar szórvány napja - KDNP: a figyelem középpontjába kell állítani a kisebbségi nyelvhez való jogot
... kisebbségi és regionális nyelvek chartáját a 47 tagállamból mindössze 25 ratifikálta, amin jó lenne változtatni, hiszen ha a figyelem jobban ráirányul a kisebbségi nyelvek és az ezeket beszélő emberek védelmére, akkor ez elősegítené, hogy békésebb, nyugodtabb Európában éljünk.
Mint mondta, az Európai Unió fél milliárdos lakosságából 70 millióan tartoznak valamilyen nyelvi kis...
2017-11-15 12:42:36
Nemzeti konzultáció - Telefonos kampányt indít a Fidesz
...

Hidvéghi Balázs a kezdeményezést azzal indokolta, hogy a magyar emberek hangjára és kiállására minden eddiginél nagyobb szükség van, hiszen egymást érik a Magyarország elleni támadások, "ránk akarják kényszeríteni a Soros-tervet és a migránsok betelepítését". A Fidesz nevében üdvözölte a kormány keddi bejelentését miszerint már eddig több mint 1,1 millióan küldték vissz...
2017-11-15 12:02:14
Az alábbi 7 pont
... információkat a Tudásfája, hogy egy pontosabb képet kapjunk arról, hogy mi vár ránk a halál után.

Dr. Michael Newton, a specializálódott pszichológus vizsgálta meg a meghalt emberek traumáit, előző életüket. Az alábbi 7 pontban annak az összességét olvashatjuk, hogy mi történik velünk a halál után.

1. Látjuk a halált

Mielőtt meghalunk, látni fogjuk...
2017-11-14 20:12:55
A vízimadarakat SOHA NE ETESSÜK!
A tapasztalatok alapján az alapvetően jó szándékú emberek nincsenek tudatában annak, hogy a vízimadarak teljesen felesleges etetésének - bármennyire nem szeretnénk is ezt hallani - semmi köze a madarak segítéséhez. Éppen ellenkezőleg, tömegesen sodorja veszélybe, betegíti meg és ítéli pusztulásra az állatokat!

...
2017-11-11 22:41:23
A Soros-terv magyar fordítása
A Soros terv magyar fordítása.


Jó lenne, ha már a józanul gondolkodó emberek közül mindenki belátná, hogy a baloldal politikusok vérében van a hazudozás! Különösen jellemző ez a balliberális formációra. Például a magyar baloldali EU-s parlamenti képviselők - élükön Ujhelyi Istvánnal - még akkor is hirdették, hogy nincs is kötelező betelepítési kvóta...
2017-11-11 09:38:47
1 2 3 ................395 396 ........593 594 ........789 790 791 
Címkék: Svéd EP-képviselő, Bethlen Gábor Alapítvány, SOHA NE ETESSÜK, Németh Szilárd, Gyurcsánytól Vonáig, Niedermüller Péter, Molnár Csaba, Szanyi Tib, Magyar Rádióban, Magyar Katolikus Rádióban, Béres József, Antall Józ, Európai Unió, Hidvéghi Balázs, Michael Newton, Ujhelyi Istvánnal, baloldal megszavazta, korábban letagadott, eligazítást Brüsszelben, figyelem középpontjába, kisebbségi nyelvhez, vízimadarakat SOHA, svéd politikus, valójában erőt, saját társadalmunkban, pénzért bármire, magyar emberek, arab tavasz, európai nemzetek, illegális bevándorlás, vele karöltve, polgárok biztonságérzete, unió alkotmányos, emberek döntenek, uniós intézményekben, tárcavezető arra, díjazottat széles, emberek szívébe, figyelem jobban, kisebbségi nyelvek, ezeket beszélő, kezdeményezést azzal, migránsok betelepítését, kormány keddi, pontosabb képet, halál után, specializálódott pszichológus, meghalt emberek, összességét olvashatjuk, tapasztalatok alapján, vízimadarak teljesen, madarak segítéséhez, józanul gondolkodó,
© 2013 TVN.HU Kft.