Regisztráció  Belépés
Hatvan programot kínál a Zempléni Fesztivál
... címmel látható a Magyar Nemzeti Múzeum Rákóczi Múzeumának tárlata, amelyet Sárospatak 1968. augusztus 2...
2018-06-19 13:42:57
Átvették kinevezésüket az Emmi új helyettes államtitkárai
...
A közleményben azt írták, a kinevezéseket Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere adta át Csányi István koordinációs ügyekért felelős, Fábián Attila Egészségbiztosítási Alap működtetéséért felelős, Katona Gábor jogi és közbeszerzési, Nagy Szilárd egészségügyi ellátórendszer működtetéséért felelős, Nemcsok Dénes Sándor EU-fejlesztések végrehajtásáért felelős, valamint ...
2018-06-19 13:32:59
Krónika 6. rész (azonnali kérdések)
... vásárlást támogató kormányzati politikát.

KDNP: mennyire jelennek meg a családok a Múzeumok éjszakáján?
A kereszténydemokrata Földi László arról érdeklődött az emberi erőforrások miniszterétől, hogy miként jelenik meg a családok tematikája az e hétvégi Múzeumok éjszakáján, amit "a közgyűjteményi szakma legkreatívabb ötletbörzéjének" nevezett.
Az anyagi boldogu...
2018-06-18 18:52:44
Krónika 3. rész (napirend, interpellációk)
... szöveg nélkülözi a forráskritikát - kifogásolta, és színvonaltalannak, szakmaiatlannak nevezte azokat a könyveket, amelyeket az iskolákra kényszerítenek.
Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára elmondta, hogy az idézet a cigányság dualizmuskori helyzetéről szól, az eltérő tördeléssel, a tananyagtól elkülönülten szerepel a tankönyvben. A diákok fela...
2018-06-18 16:42:52
Krónika 1. rész (napirend előtt: MTA, kereszténység, migráció, családok)
... Európát lángba borították, és így nem Magyarország szellemi, kulturális örökségét védik, hanem akarva-akaratlanul egymással szembeállítja az embereket.
Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára szerint Magyarország keresztény kultúrájú ország, ezen alapul ezer éves államisága, társadalmi berendezkedése, társadalmi morálja is. Felhívta a figyelmet arra...
2018-06-18 15:32:21
Kásler Miklós: Szent László az egyik legnagyobb magyar államférfi volt
... körülötte.
Kásler Miklós előadása végén Szent László emlékezetéről beszélt, megjegyezve, hogy minden későbbi magyar király - a Habsburgokig - őt tekintette példaképének.
Az emberi erőforrások minisztere a helyi Magyar Polgári Egyesület szervezte emlékkonferencián elhangzott előadását követően megkoszorúzta Szent László nagyváradi szobrát.
A nagyváradi Szent László N...
2018-06-18 12:11:28
Először mutatkozott be Magyarország önálló standdal Annecy-ban
... Animációs Filmvásáron való megjelenést a Ne...
2018-06-15 15:21:49
Az egészséges táplálkozás népszerűsítéséért indít kampányt a Ficsak
...
A kezdeményezésről szóló pénteki budapesti sajtótájékoztatón Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára azt mondta, hogy az akció és a kormányzat céljai egybevágnak.
Kijelentette, hogy az egészséges életmód a családi otthonok konyhájában kezdődik.
Felidézte, hogy a kormányzat a reformmenzával, valamint a büfékínálat átalakításával ...
2018-06-15 13:21:46
Férfiak Klubja: az apák vigyék munkahelyükre a szünet első napján gyermeküket!
... élnek.
Hozzátette: a programot idén kísérleti jelleggel hirdették meg, de ha pozitívak a visszajelzések, jövőre szélesebb körű kampányt indítanak.
Beneda Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkára szerint fontos, hogy legyenek az apaszerep fontosságát és felelősségét megmutató kezdeményezések.
A ko...
2018-06-15 12:32:16
Felavatták Kepenyes Pál szobrait Kondoroson
... magunk megtalálása, miközben az ember ki van téve a történelemnek - idézte Kepenyes Pál Mexikóban élő magyar szobrászművész szavait Fekete Péter csütörtökön délután.
Az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) kultúráért felelős államtitkára Kepenyes Pál életútját ismertetve elmondta: a művész Kondoroson született 1926-ban. Előbb az Iparművészeti, majd a Képzőművészeti Főis...
2018-06-14 17:52:13
1 2 3 .............331 332 .......496 497 .......661 662 663 
Címkék: Zempléni Fesztivál, Kásler Miklós, Szent László, Férfiak Klubja, Felavatták Kepenyes Pál, Magyar Nemzeti Múzeum Rákóczi Múzeumának, Csányi István, Fábián Attila Egészségbiztosítási Alap, Katona Gábor, Nagy Szilárd, Nemcsok Dénes Sándor EU-fejlesztések, Földi László, Rétvári Bence, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Magyar Polgári Egyesület, Animációs Filmvásáron, Beneda Attila, Kepenyes Pál Mexikóban, Fekete Péter, Kepenyes Pál, Képzőművészeti Főis, egyik legnagyobb, egészséges táplálkozás, apák vigyék, szünet első, kinevezéseket Kásler, emberi erőforrások, családok tematikája, közgyűjteményi szakma, anyagi boldogu, iskolákra kényszerítenek, cigányság dualizmuskori, eltérő tördeléssel, tananyagtól elkülönülten, diákok fela, figyelmet arra, helyi Magyar, nagyváradi Szent, kezdeményezésről szóló, kormányzat céljai, egészséges életmód, családi otthonok, büfékínálat átalakításával, programot idén, apaszerep fontosságát, művész Kondoroson, minisztériumának, kezdeményezésről, szakmaiatlannak,
© 2013 TVN.HU Kft.