Regisztráció  Belépés
Új honvédelmi szemléletet!
... békés rendjének felforgatásához ugyanis nem feltétlenül szükséges idegen katonai erő. Elegendők a civilnek álcázott, de valójában idegen, jórészt ismeretlen források által finanszírozott szervezetek. Tetemes károkat tudnak a mai körülmények között okozni, ezért ennek megakadályozása érdekében felettébb hatékony felderítésre lenne szükség. Rossz példák sorát láthattuk Nyugaton az e...
2018-09-14 23:34:38
Autizmusban érintett családokat segítő modellprogram indul
...
A szervezet pénteki, az MTI-hez eljuttatott felhívásában felsorolta a segítők és a családok feladatait és a programba bekapcsolódásuk feltételeit. Előbbieknél közölték: a segítők részt vesznek egy képzésen, otthoni támogatást nyújtanak egy 14 évesnél idősebb, autizmussal élő embernek az otthonában december 31-ig.
A családoknál feltétel, hogy a család egyik tagja 14 évesn...
2018-09-14 20:42:44
Nincs Cím
... jogszabályban és rendeletben előírt belső kontrollrendszert egyik kórházban sem alakították ki és működtették szabályszerűen.

Az intézmények, a többi között nem rendelkeztek szervezeti és működési szabályzattal, nem készítettek önköltségszámítási szabályzatot, számviteli politikájuk, számlarendjük nem volt összhangban az előírásokkal.

Vagyis a belső k...
2018-09-14 19:33:46
Varsó kifogásolja, hogy német vízumot kapott egy Lengyelországból kiutasított ukrán aktivista
... hírportál értesülései szerint az eseményen a Helsinki Bizottság magyar és a lengyel részlegei, valamint a Nyílt Párbeszéd Alapítvány mellett a Human Rights Watch (HRW) nemzetközi jogvédő szervezet képviseltette magát.
Kozlovskát augusztusban utasították ki a schengeni övezetből, miután megérkezett a brüsszeli repülőtérre. A határátlépéskor kiderült, a lengyel hatóságok "nemkí...
2018-09-14 14:02:06
Azbej Tristan: Amerikában támogatják a magyar migrációs és humanitárius politikát
...
Az államtitkár a kétnapos tárgyalásain elhangzottakat értékelve hangsúlyozta: az Egyesült Államok kormánya és szervezetei egyaránt elismerik, hogy helyes az a magyar politika, miszerint a segítséget a baj forrásához kell vinni a bajok importálása helyett.
Azbej Tristan elmondta: a magyar kormány 2016-ban humanitárius, ideológiai és politikai megfontolások alapján indítot...
2018-09-14 09:52:10
Sargentini-jelentés - Gulyás: az EP nem fogadta el a dokumentumot
... jegyében meg kell erősíteni az EU külső határának védelmét, és ehhez a külső határon fekvő országoknak át kel adniuk nemzeti kompetenciájuk egy részét a Frontex EU-s határ- és partvédelmi szervezetnek. Gulyás Gergely elmondta, nem értenek egyet vele ebben a formában. A magyar kormány szerint a schengeni szabályokat kell betartani - tette hozzá.
Elmondta, ha valaki tagja a sch...
2018-09-13 16:02:58
A spanyol kormány megerősítette, hogy mégsem mondja fel a fegyvereladási szerződést Szaúd-Arábiával
... állítja: a korvettek gyártásáról szóló szerződés kulcsfontosságú ahhoz, hogy a vállalat meg tudja tartani hatezer alkalmazottját.
Az Amnesty International (AI) nemzetközi jogvédő szervezet szerint Spanyolország Szaúd-Arábia negyedik legnagyobb fegyver exportőre. 2015 óta összesen 932 millió euró értékben adott el katonai eszközöket Rijád.
A Szaúd-Arábia vezette nemzetköz...
2018-09-13 15:02:33
Titkos adatgyűjtés - Emberi jogi bíróság: emberi jogokat sért a brit szolgáltatok hírszerzési szabályozása
...
Tájékoztatásuk szerint civil szervezetek és újságírók annak megállapítását kérték az Európa Tanács felügyelete alatt működő emberi jogi bíróságtól, hogy mennyiben jogszerű a brit szolgálatok, az amerikai Edward Snowden, a Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) volt számítógépes szakembere által feltárt hírszerzői gyakorlata.
A strasbourgi székhelyű emberi jogi bíróság határoza...
2018-09-13 13:42:05
Súlyos szabálytalanságokat tárt fel az ÁSZ kórházak ellenőrzésekor
... számára jogszabályban és rendeletben előírt belső kontrollrendszert egyik kórházban sem alakították ki és működtették szabályszerűen.
Az intézmények, a többi között nem rendelkeztek szervezeti és működési szabályzattal, nem készítettek önköltségszámítási szabályzatot, számviteli politikájuk, számlarendjük nem volt összhangban az előírásokkal.
Vagyis a belső kontrollrends...
2018-09-13 12:21:51
Áder János a Szilícium-völgyi magyar kutatók és az anyaországiak együttműködését szorgalmazta
... Magyar Katolikus Misszió, a Magyar Református Egyház, valamint a San Franciscó-i Magyar Cserkészet és Iskola képviselőivel.
Az államfő fontosnak nevezte a kaliforniai magyar kutatók szervezetének kezdeményezéseit, amelyekkel segítik az anyaországi kollégáikat, de rámutatott arra is: a magyar kutatókat tömörítő Szilícium-völgyi Innovációs és Tudományos Társaság építhet a hazai...
2018-09-13 07:04:51
1 2 3 ....................729 730 ..........1094 1095 ..........1457 1458 1459 
Címkék: Nincs Cím, Azbej Tristan, Áder János, Helsinki Bizottság, Nyílt Párbeszéd Alapítvány, Human Rights Watch, Egyesült Államok, Frontex EU-s, Gulyás Gergely, Amnesty International, Spanyolország Szaúd-Arábia, Európa Tanács, Edward Snowden, Nemzetbiztonsági Ügynökség, Magyar Katolikus Misszió, Magyar Református Egyház, Franciscó-i Magyar Cserkészet, Szilícium-völgyi Innovációs, Tudományos Társaság, magyar migrációs, spanyol kormány, fegyvereladási szerződést, brit szolgáltatok, anyaországiak együttműködését, civilnek álcázott, szervezet pénteki, családok feladatait, programba bekapcsolódásuk, segítők részt, otthonában december, családoknál feltétel, család egyik, többi között, lengyel részlegei, schengeni övezetből, brüsszeli repülőtérre, határátlépéskor kiderült, lengyel hatóságok, kétnapos tárgyalásain, bajok importálása, magyar kormány, külső határon, schengeni szabályokat, korvettek gyártásáról, brit szolgálatok, amerikai Edward, strasbourgi székhelyű, belső kontrollrends, államfő fontosnak,
© 2013 TVN.HU Kft.