Regisztráció  Belépés
Isten tenyerén
... talált!
Köszönöm, hogy az én legfényesebb Csillagom ismét ott ragyog fenn az égen!
Kérlek, taníts meg nekem mindent, amire szerinted szükségem van! Hűséges és jó tanítványod leszek! Minden embernek segítek, amerre csak járok, ahogyan Te is tetted! Kélek, tégy méltóvá engem, hogy a lábad nyomába léphessek!
Kérlek, áldj meg minden embert a Te végtelen kegyelmeddel és ...
2018-06-22 09:02:29
Szép gondolatok...
..."Egy érzékeny embernek minden találkozásból van valami haszna vagy kára, mert érzelmeket és emlékeket ébreszt benne. A közönyös ember két lábon járó állapot: nem szív magába semmit, nem csordul túl semmitől, csak él a világban, mint egy befagyott erődítmény. "


Elias Canetti...
2018-06-21 19:37:21
Génszerkesztéssel tettek ellenállóbbá sertéseket
... ember egészségének: allergiát válthat ki vagy a beillesztett gének bekerülhetnek az emberi DNS-be.
Azonban ezek az ételek évtizedek óta forgalomban vannak és soha nem ártottak az embernek, ezzel állnak összhangban az ENSZ Egészségügyi Világszervezetének (WHO) ajánlásai is.
A Edinburgh-i Egyetem Roslin Intézetének tudósai génszerkesztéssel eltávolították a sertés DNS-ének...
2018-06-21 13:54:30
Új teremtés... minden új
... Krisztusban jó cselekedetekre vagyunk rendeltetv...
2018-06-21 11:06:50
A lélek olyan, mint egy tiszta lap..."A lélek olyan, mint egy tiszta lap, melyet a világ ír tele, vagy inkább mint egy üres kancsó, melyet a világ tölt meg színes boraival. S ha nincs két egyforma lélek, vagyis ha minden embernek külön egyénisége van, az egyrészt azon alapul, hogy nincs kettő, aki ugyanazt a világot látná, másr...
2018-06-21 08:13:20
Gondolataim...
... más!

"Saját életem írója vagyok..sajnos tollal írtam, így nem tudom kitörölni a hibákat!"

Aki ismer, szeret, tisztel az úgyis érti! Aki nem, hát az gondolkodjon el! Minden embernek van hibája, ahogy nekem is. Soha nem titkoltam. Bátran, merek az emberek szemébe nézni!

Ahogy a mondás mondja: " A szem a lélek tükre... sok mindent elárul.

S...
2018-06-21 06:44:46
Krónika 5. rész (határozathozatalok)
... vagy a szervező tevékenységet rendszeresen folytatja, egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Ugyanígy kell szankcionálni azt, aki a bűncselekményt vagyoni haszonszerzésért, több embernek segítséget nyújtva vagy a 8 kilométeres határzónában követi el.
Módosult a menedékjogi törvény is, amelynek értelmében ezentúl nem lehet elfogadni annak a menedékkérelmét, aki olyan...
2018-06-20 15:51:55
Elfogadta a parlament a "Stop Sorost"
... vagy a szervező tevékenységet rendszeresen folytatja, egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Ugyanígy kell szankcionálni azt, aki a bűncselekményt vagyoni haszonszerzésért, több embernek segítséget nyújtva vagy a 8 kilométeres határzónában követi el.
A büntetés korlátlanul enyhíthető, ha az elkövető a vádemelésig az elkövetés körülményeit feltárja.
A Btk. alapj...
2018-06-20 15:51:41
Enneagram - Kettes Archetípus Szintjei
... a betegeket, jelentkeznek önkéntes karitatív munkára, minden rendelkezésükre álló eszközt megragadnak, hogy segíthessenek.

Az egészséges Kettesek a kezüket nyújtják a többi embernek, és komolyan a segítségükre vannak, még ha ez azt is jelenti, hogy olyankor kell fáradozniuk, amikor ez számukra alkalmatlan vagy nehéz. Kivételesen figyelmesek mások materiális, pszichés, é...
2018-06-20 12:05:17
Vígh Lilla: Vágyak
Vígh Lilla: Vágyak

Szeretnél-e egyszer világgá menni?
Ahol senki sem ismer.
"Egy a sok közül" embernek lenni?
Csak önmagad világában elmerülni?
S ha úgy tetszik, magadban hangosan nevetni?

Szeretnél-e tengerparton homokra feküdni?
A kék eget napokig szótlanul bámulni?
Végtelen habokban némán megmártózni?
Lemenő nap bársonyát...
2018-06-20 06:47:59
1 2 3 .............2695 2696 .......4042 4043 ......5389 5390 5391 
Címkék: Stop Sorost, Kettes Archetípus Szintjei, Vígh Lilla, Elias Canetti, ENSZ Egészségügyi Világszervezetének, Edinburgh-i Egyetem Roslin Intézetének, lélek olyan, lábad nyomába, érzékeny embernek, közönyös ember, befagyott erődítmény, beillesztett gének, emberi DNS-be, ételek évtizedek, sertés DNS-ének, üres kancsó, világ tölt, egyrészt azon, világot látná, úgyis érti, emberek szemébe, mondás mondja, lélek tükre, szervező tevékenységet, évig terjedő, bűncselekményt vagyoni, menedékjogi törvény, büntetés korlátlanul, elkövetés körülményeit, egészséges Kettesek, kezüket nyújtják, többi embernek, segítségükre vannak, haszonszerzésért, rendelkezésükre, menedékkérelmét, cselekedetekre, bűncselekményt, eltávolították, szankcionálni, tevékenységet, segíthessenek, találkozásból, bekerülhetnek, legfényesebb, egészségügyi, segítségükre, egészségének, határzónában, rendszeresen, kegyelmeddel, körülményeit, jelentkeznek, ellenállóbbá, beillesztett, tengerparton, gondolkodjon, gondolataim, megragadnak, tanítványod, vádemelésig,
© 2013 TVN.HU Kft.