Belépés
Baleset miatt teljes útzár van a 11-es főúton Dunabogdánynál
... ütközött össze, majd az egyik felborult. Az egyik autóból egy embert súlyos sérülésekkel, mentőhelikopterrel vittek kórházba. A másik roncsból egy embert a szentendrei hivatásos tűzoltók feszítő-vágóval szabadítottak ki, ő szintén súlyos sérüléseket szenvedett.
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint: a rendőrök teljes szélességében lezárták a főutat. Kerülni az...
2017-08-19 17:32:32
Frontális karambol miatt lezárták az utat Ócsánál
...
Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője elmondta: az Ócsa határában történt baleset során ketten a roncsba szorultak, feszítő-vágóval menekítették ki őket a dabasi tűzoltók, majd átadták a sérülteket a mentőknek.
Az első információk szerint öt embert vittek kórházba, hárman súlyos, ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek - tette hozzá a szóvivő.
Be...
2015-01-03 20:53:45
Baleset miatt lezárták a 85-ös utat Szárföld és Rábatamási között
...
Takács József elmondta, hogy a balesetben hárman sérültek meg, őket kórházba vitték.
A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője, Ruskáné Takács Anita hozzátette, hogy a Kapuvárról és Csornáról érkezett tűzoltók egy embert feszítő-vágóval emeltek ki az egyik személyautóból....
2014-12-28 16:52:39
Személyautó és kamion ütközött Kecskemét és Nyárlőrinc között
...
Tájékoztatásuk szerint a gépkocsiban három embert utazott, egyiküket a tűzoltók feszítő-vágóval tudták kiszabadítani.
A műszaki mentés és a rendőrségi helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az útszakaszt....
2014-02-14 07:03:58
Feloldották az útzárat az 51-es főúton
... megyei katasztrófavédelem szóvivője korábban közölte, hogy a főút 45. kilométerénél egy személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött frontálisan, a személyautó roncsai közül a tűzoltók csak feszítő-vágóval tudták kiemelni a sérülteket. Az érintett útszakaszt több órára lezárták, Apaj felé kellett kerülni.
Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője elmondta, hogy hat men...
2013-01-30 13:32:13
Ketten meghaltak egy balesetben az 51-es főúton Kiskunlacházánál
...
Spitz Alexandra Pest megyei katasztrófavédelmi szóvivő tájékoztatása szerint a ráckevei és a szigetszentmiklósi tűzoltók csak feszítő-vágóval tudtak hozzáférni a személyautó roncsai közé szorult sérültekhez.
Az 51-es főút 45. kilométerénél történt karambol miatt az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat Apaj felé elterelik - írta honlapján az Útinform.
Győrfi Pál...
2013-01-30 12:01:51
1 
Címkék: Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, Csámpai Attila, Takács József, Ruskáné Takács Anita, Győrfi Pál, Országos Mentőszolgálat, Spitz Alexandra Pest, 11-es főúton, utat Ócsánál, 85-ös utat, 51-es főúton, egyik felborult, egyik autóból, embert súlyos, másik roncsból, szentendrei hivatásos, rendőrök teljes, roncsba szorultak, dabasi tűzoltók, első információk, balesetben hárman, embert feszítő-vágóval, egyik személyautóból, gépkocsiban három, tűzoltók feszítő-vágóval, műszaki mentés, rendőrségi helyszínelés, kisteherautó ütközött, személyautó roncsai, tűzoltók csak, érintett útszakaszt, 51-es főút, forgalmat Apaj, kiskunlacházánál, személygépkocsi, tájékoztatásuk, mentőszolgálat, dunabogdánynál, személyautóból, szabadítottak, főkapitányság, tájékoztatása, kilométerénél, szélességében, kiszabadítani, kisteherautó, sérülésekkel, menekítették, helyszínelés, frontálisan, feloldották, információk, igazgatóság, sérültekhez, személyautó, gépkocsiban, sérüléseket, szentendrei, közleménye, sérülteket, hozzáférni, szenvedett,
© 2013 TVN.HU Kft.