Regisztráció  Belépés
A változások fénykapujában
... fénykapujában


Különleges időszakban vagyunk, a háttérben nagy erők dolgoznak, egyéni és globális szinten a radikális változások ideje jött el. Mindenki érzi, hogy most egy nagyobb energetikai áthangolás, és színt emelkedés történik.

Az éterben sokatok tette fel a kérdést: MI történik most?

Íme a válasz az angyali világból és felemelkedett mes...
2018-07-10 08:42:32
Az Ibériai-félsziget európai energetikai összeköttetéséről rendeznek csúcstalálkozót Lisszabonban
...
A találkozón az Ibériai-félsziget két országának vezetői mellett az Emmanuel Macron francia elnök, és Jean Claude Juncker, az Európai Bizottság vezetője vesz részt.
Az egy hónapja hivatalba lépett spanyol szocialista miniszterelnök első kormányfői körútjának részeként látogatott Portugáliába, miután korábban a francia elnök és a német kancellár is fogadta.
Pedro Sá...
2018-07-02 23:38:10
Az ABB lezárta a GE Industrial Solutions akvizícióját
... az nem sérti az uniós versenyjogi szabályokat.
Az akvizíció tovább erősíti az ABB jelenlegi globális pozícióját, a cég a második legerősebb piaci szereplőnek számít a villamos-energetikai rendszerek szegmensben.
A közlemény szerint a 2,6 milliárd dolláros tranzakció jelentős értékteremtési lehetőséget biztosít az ABB-n belül. Az ABB azzal számol, hogy az ötödik évben év...
2018-07-02 21:03:07
Energetikai rezgéseink

...
2018-06-29 07:12:06
Török választások - Erdogan nyerte a török elnökválaszást, az ellenzék elismerte a győzelmét
... két vezető egyúttal megerősítette az országaik közötti partneri kapcsolatok kiszélesítésében való érdekeltségét.
A felek kiemelték, hogy prioritásnak tekintik a közös stratégiai energetikai projekteket - az akkuyui atomerőművet és a Török Áramlat gázvezetéket. Megállapodtak abban, hogy folytatják a szoros együttműködést a szíriai rendezés ügyében.
Orbán Viktor magyar min...
2018-06-25 18:22:21
Török választások - Putyin és Erdogan a kétoldalú kapcsolatok kiszélesítéséről tárgyalt
... Edogannak az államfői posztra történt újraválasztása alkalmából.
Az orosz elnöki hivatal tájékoztatása szerint a felek kiemelték, hogy prioritásnak tekintik a közös stratégiai energetikai projekteket - az akkuyui atomerőművet és a Török Áramlat gázvezetéket. Megállapodtak abban, hogy folytatják a szoros együttműködést a szíriai rendezés ügyében.
Putyin a nap folyamán kor...
2018-06-25 17:12:18
Fejlesztések kezdődtek több Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen
... során hét szakaszon csaknem öt kilométer kerékpárút épül, illetve újul meg - közölte.
A polgármester szólt arról, hogy egy összesen csaknem 300 millió forintos beruházás keretében energetikai korszerűsítést végeznek - nyílászárócsere, hőszigetelés, homlokzatfelújítás, fűtéskorszerűsítés - a jászberényi Gróf Apponyi Albert Általános Iskolában és a Jászsági Általános Iskola Ber...
2018-06-21 17:15:15
Energetikai korszerűsítés az Elek Gyula Arénában
... keretében.
Ennek köszönhetően az MNV Zrt. az állami vagyon felelős kezelőjeként vissza nem térítendő európai uniós támogatásból végzi el a budapesti Elek Gyula Aréna teljeskörű energetikai korszerűsítését. A munkálatok három fő területet céloznak meg: az építészeti és épületgépészeti átalakítások mellett a kapcsolódó villamossági fejlesztések is megtörténnek.
A rekonstru...
2018-06-21 10:43:16
Románia javára való kémkedéssel gyanúsítanak egy orosz energiaipari cégvezetőt
...
Hivatalosan meg nem erősített források szerint Carina Turcan vélhetően az Inter RAO elnevezésű orosz állami energetikai vállalat egyik igazgatósági tagja, aki szerdán panaszt nyújtott be a letartóztatása ellen, és tagadja a vádat. Panaszát a bíróság jövő hét csütörtökén vitatja meg.
A titkosan kezelt ügy vádlottjának személyazonosságát hivatalosan nem erősítették meg. A ...
2018-06-20 18:52:06
Észt győzelem Közép- és Kelet-Európa legnagyobb energetikai startup versenyében
...
A kedd esti döntőben a cseh fővárosban 15 ország nemzeti versenyének győztese, köztük a magyarországi BES Európa mutatta be projektjeit.
Az észt csapat fejlesztésében elkészült motorvezérlő egység 10 százalékkal képes növelni az elektromos erőforrással hajtott repülőgépek energiahatékonyságát. A megoldás jelentős mértékben segít leküzdeni a közlekedési szektor teljes kö...
2018-06-20 14:31:40
1 2 3 ......................269 270 ...........404 405 ...........538 539 540 
Címkék: Industrial Solutions, Elek Gyula Arénában, Emmanuel Macron, Jean Claude Juncker, Európai Bizottság, Pedro Sá, Török Áramlat, Orbán Viktor, Gróf Apponyi Albert Általános Iskolában, Jászsági Általános Iskola Ber, Elek Gyula Aréna, Carina Turcan, Inter RAO, változások fénykapujában, török elnökválaszást, ellenzék elismerte, kétoldalú kapcsolatok, orosz energiaipari, háttérben nagy, radikális változások, nagyobb energetikai, éterben sokatok, angyali világból, francia elnök, német kancellár, uniós versenyjogi, akvizíció tovább, második legerősebb, közlemény szerint, ötödik évben, országaik közötti, felek kiemelték, közös stratégiai, akkuyui atomerőművet, szoros együttműködést, szíriai rendezés, államfői posztra, orosz elnöki, polgármester szólt, összesen csaknem, jászberényi Gróf, állami vagyon, budapesti Elek, munkálatok három, kapcsolódó villamossági, letartóztatása ellen, bíróság jövő, titkosan kezelt, kedd esti, cseh fővárosban, észt csapat, elektromos erőforrással, megoldás jelentős, közlekedési szektor,
© 2013 TVN.HU Kft.