Regisztráció  Belépés
Harmincmilliárd forintból újulhat meg a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház
... következő nyolc évben - saját forrásból - 700 milliárd forintból újul meg Budapest egészségügyi ellátása.
Az államtitkár jelezte, hogy eddig 70 milliárd forint elköltéséről született döntés, ennek egy részéből a tervezés elkezdődhet.
Ralovich Zsolt, az intézmény főigazgatója arról beszélt, hogy a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház 1778 ággyal az egyik legnagyobb ellátási terül...
2017-10-19 15:34:07
Krónika 3. rész (zárszámadás)
... Magyarország. Vissza kell menni 2008-ig, amikor a szocialista költségvetéspolitika csődközelbe vitte az országot és csak rendkívüli támogatással tudott elemelkedni a mélypontról. Nem tudni, hogy ennek tehetségtelenség vagy más volt-e az oka - jegyezte meg, látszatkormányzásnak nevezve a 2010 előtti időszakot.
A kormánypárti politikus értékelése szerint a mostani kormány siker...
2017-10-19 12:52:13
Illegális bevándorlás - Gál Kinga: az új migrációs rendelet meghívót jelent a migránsoknak Európába
... képviselő.
Gál Kinga beszámolt arról is, hogy jelentése alapján az EP-s szakbizottság csütörtökön elfogadta az unió külső határain történő biztonsági ellenőrzések erősítéséről szóló javaslatot is. Ennek értelmében az illegális migráció, terrorizmus, vagy más biztonsági kockázat veszélyének elkerülése érdekében szigorúbban ellenőriznék az olyan unión kívüli országokból érkezők...
2017-10-19 12:42:04
Illegális bevándorlás - Az EP szakbizottsága megszavazta a dublini szabályozás reformtervezetét
... akkor a tagállamot egy fix elosztási kulcs segítségével jelölik ki, miután megtörtént a menedékkérő regisztrálása, a biztonsági ellenőrzés és a kérelem jogosultságának gyors kivizsgálása. Ennek célja az, hogy azoknak a tagállamoknak, ahová a menekülők megérkeznek, ne kelljen Európa nemzetközi kötelezettségeiből aránytalanul nagy részt vállalniuk.
A szöveg kitér arra is, hogy ...
2017-10-19 12:32:53
Czibere: 2020-ra megszüntetik az utolsó nagy létszámú gyermekvédelmi otthonokat
... hogy a 23,5 ezer állami gondozásban élő gyermek valóban életre szóló esélyt kapjon - mondta Czibere Károly egy regionális gyermekvédelmi konferenciát megelőző sajtótájékoztatón. Hozzátette: ennek legfontosabb eszköze a közösségbe ágyazás.
Az elmúlt négy évben sikerült elérni, hogy 12 évnél fiatalabb gyermek ne kerüljön nagy gyermekotthonba, hanem nevelőszülőknél helyezzék el ...
2017-10-19 11:31:45
Banai Péter: felelősségteljes gazdálkodás jellemezte 2016-ot
... ért el - mondta.
Az államtitkár elmondta: az unió átlagát meghaladó gazdasági növekedés lehetővé tette a magyar családok európai viszonylatban is jelentős támogatásának bővítését, így ennek érdekében a kormány 2016-ban tovább csökkentette a személyi jövedelemadó kulcsát, növelte a kétgyermekes családok kedvezményét, felfuttatta az otthonteremtési programot, miközben mérsékel...
2017-10-19 11:22:16
Az elemzők szerint fennmaradhat a bérnövekedés
... mérve, és további mérsékelt gyorsulást mutat az előző havi adathoz képest. A béremelkedést a rendszeres bérek növekedése húzta, de a nem havi rendszerességű juttatások is kiemelkedően nőttek. Ennek oka az állami szférában megfigyelt 82 százalékos emelkedés az előző évi kifizetésekhez képest, vélhetően utólagos bérrendezések állnak a háttérben - jegyezte meg.
Hozzátette: szekt...
2017-10-19 11:22:03
Krónika 1. rész (magyar-bolgár barátság, Czeglédy-ügy)
... folytatta - , de annak a feltárása indokolt, hogy finanszíroztak-e abból a jelentős vagyonból pártot, amellyel Czeglédy Csaba megkárosította az államot. Elmondta, az országgyűlési határozat ennek a vizsgálatnak a lehetőségét felvillantja, de semmire sem kéri fel ezzel kapcsolatban a kormányt.
Megjegyezte azt is, senki nem vitatja a büntetőeljárás lefolytatása, a bűncselekmény...
2017-10-19 10:21:32
Balázsik-Szeder Anita Mert igaz.....
... hogyan küzdenek a mindennapok útvesztőjében.
Tévedsz!
Ők éppen csak úgy tudnak túlélni sok nehézséget, hogy rájöttek, sokkal több dologért lehetnek hálásak az életükben mint nem, és ennek megfelelően tudnak örülni,lelkesedni vagy egyszerűen mosolyogni.
Ne engedd , hogy lehúzzanak a hétköznapok terhei.
Amennyire lehet, zárd ki a negatív megnyilvánulásokat, és ér...
2017-10-19 09:03:07
Donald Trump vitába keveredett egy Nigerben elesett katona özvegyének mondott szavai miatt
... megölték" - mondta Trump egy rádiós interjúban. Az amerikai elnök később rátett még egy lapáttal erre, és azt mondta, hogy ő minden, illetve majdnem minden elesett katona családját felhívja. Ennek az amerikai sajtó rövid időn belül utánajárt, és meg is cáfolta Trump állítását.
Obama valóban nem hívta fel a gyászoló Kelly-családot. Egy évvel később viszont, más elesett katonák...
2017-10-19 07:05:27
1 2 3 ........8560 8561 ....12841 12842 .....17120 17121 17122 
Címkék: Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház, Banai Péter, Balázsik-Szeder Anita, Donald Trump, Ralovich Zsolt, Czibere Károly, Czeglédy Csaba, migránsoknak Európába, dublini szabályozás, utolsó nagy, elemzők szerint, államtitkár jelezte, tervezés elkezdődhet, intézmény főigazgatója, egyik legnagyobb, 2010 előtti, kormánypárti politikus, mostani kormány, unió külső, illegális migráció, olyan unión, menedékkérő regisztrálása, biztonsági ellenőrzés, kérelem jogosultságának, menekülők megérkeznek, szöveg kitér, regionális gyermekvédelmi, közösségbe ágyazás, elmúlt négy, államtitkár elmondta, unió átlagát, magyar családok, kormány 2016-ban, személyi jövedelemadó, kétgyermekes családok, otthonteremtési programot, előző havi, rendszeres bérek, állami szférában, feltárása indokolt, jelentős vagyonból, országgyűlési határozat, lehetőségét felvillantja, büntetőeljárás lefolytatása, mindennapok útvesztőjében, életükben mint, hétköznapok terhei, rádiós interjúban, amerikai elnök, lapáttal erre, amerikai sajtó,
© 2013 TVN.HU Kft.