Regisztráció  Belépés
Az álmot és nyugalmat hozó álombogyó
... mutatnak rá, hogy az álombogyó csökkenteni képes a szervezetben kialakuló gyulladásokat, de a rákos sejtek további növekedését is meggátolja. Az álombogyót lehet használni reumás panaszok enyhítésére is.

Az álombogyót patikákban lehet kapni kapszula és tea formájában. A teakészítés menete: tegyen egy-két teáskanálnyi gyógynövényt egy csészébe, majd forrázza le két decil...
2018-09-21 23:50:36
Elindult az inkubátoros csecsemőket és családjukat online összekötő Babales program
... koraszülöttek sokszor hónapokat töltenek a kórházban, a családoknak pedig nagy kihívás megoldani, hogy mindig a kórházban lévő gyermekük mellett legyenek.
Ennek a nehéz helyzetnek az enyhítésére jött létre az Aprónép Alapítvány és a Segíts Gyorsan Alapítvány együttműködésével a Babales program - tette hozzá.
Tory Vera, a kórház koraszülöttrészlegének vezető főorvosa, a S...
2018-09-19 12:42:16
Magyar EP-képviselők az őshonos nemzeti kisebbségek védelmét kérik számon Junckertől
... elnökének küldött nyílt levélben.
Az őshonos kisebbségek - több mint ötvenmillió uniós polgár - kifejezetten nekik szóló üzenetet vár Brüsszeltől a jövőjükkel kapcsolatos aggodalmuk enyhítésére - mutatnak rá a magyar EP-képviselők.
Az RMDSZ hírlevele felidézte: tizenhárom EP-képviselő már júliusban jelezte - egy parlamenti kérdésben - az EB elnökének: szükségesnek látják...
2018-09-13 15:42:43
Megkapta a hatósági engedélyt a Balaton nyári vízszintemelése
... megkezdődött kísérleti jelleggel, és tart azóta is.
A Balaton vízszintszabályozásának módosítására megszületett hatósági engedély megfogalmazza, hogy a tó vízgazdálkodási gondjainak enyhítésére "gyakorlatilag egyetlen és jelenleg megvalósítható hatékony műszaki megoldás a tómederben történő tározás. Az utóbbi évtizedekben tapasztalható szélsőséges időjárás szükségessé teszi ...
2018-09-11 18:33:32
Mezőkövesd
... éves fürdő 60 fokos vizének kéntartalma az egyik legmagasabb Magyarországon, melyet 1968-ban nyilvánítottak gyógyvízzé. mely reumás és izületi megbetegedések, különböző női betegségek enyhítésére, gyógyítására, valamint műtétek utókezelésére alkalmas. Egyedülálló gyógyvize és a fürdőhöz tartozó üdülőterület 2013-tól gyógyhely minősítést kapott.

Napjaink Mezőkövesdje ő...
2018-09-06 21:15:32
Hatékony és természetes antibiotikumok
... antibakteriális, antiszeptikus és vírusellenes hatásokkal rendelkezik. I...
2018-09-03 14:45:58
Az ókori Róma csodaszere: babérlevél
... bír, illetve elősegíti a méreganyagok szervezetből történő kiürülését. A babérlevélben található szerves vegyületek nagyon hatásosak gyomorpanaszok és az irritábilisbél-szindróma (IBS) enyhítésére. A babérlevélben lévő enzimek elősegítik a hatékony emésztést és a tápanyagfelvételt.

A babérillóolaj a mellkasra dörzsölve a légzőszervi betegségek enyhítését szolgálja. Az a...
2018-08-30 18:20:42
A csontritkulás tünetei
... vagy helyreállítja a gerinc formájának kóros megváltozását, javítja a tartást, sőt az egyensúlyérzéket is. A hatékonyság kulcsa a rendszeresség.

A fájdalom, izomfájdalmak enyhítésére elektromos kezelést, jégpakolást, masszázst alkalmaznak.

Vitamin- és nyomelem-pótlás:

A szervezet napi kalciumszükséglete a különböző életkorokban eltérő.

...
2018-08-28 17:08:40
A fejfájás legbecsesebb gyógyítója: levendula
... csepp levendula-illóolajat. Keverje össze a hozzávalókat. Töltsön egy pohárba a limonádéból, majd tegyen bele 2-3 jégkockát.

Hogyan használhatjuk még a levendulát fejfájás enyhítésére? Amikor fáj a feje, akkor használhat levendulaolajat. Cseppentsen egy-egy cseppet a két ujjbegyére és masszírozza ily módon a halántékát, de az aromaterápiás hatását is kipróbálhatja. Fekü...
2018-08-22 11:18:03
A citromfű
... előfordulásakor.

Depresszió oldására is kiváló, ilyenkor kúraszerűen ajánlott fogyasztani. (Napi három csé...
2018-08-22 09:07:24
1 2 3 .......................140 141 ...........210 211 ...........279 280 281 
Címkék: Magyar EP-képviselők, Aprónép Alapítvány, Segíts Gyorsan Alapítvány, Tory Vera, Napjaink Mezőkövesdje, inkubátoros csecsemőket, őshonos nemzeti, hatósági engedélyt, ókori Róma, csontritkulás tünetei, fejfájás legbecsesebb, álombogyó csökkenteni, szervezetben kialakuló, rákos sejtek, álombogyót lehet, álombogyót patikákban, teakészítés menete, családoknak pedig, kórházban lévő, nehéz helyzetnek, enyhítésére jött, őshonos kisebbségek, jövőjükkel kapcsolatos, magyar EP-képviselők, parlamenti kérdésben, tómederben történő, utóbbi évtizedekben, egyik legmagasabb, fürdőhöz tartozó, méreganyagok szervezetből, babérlevélben található, babérlevélben lévő, hatékony emésztést, mellkasra dörzsölve, légzőszervi betegségek, gerinc formájának, hatékonyság kulcsa, szervezet napi, különböző életkorokban, levendulát fejfájás, aromaterápiás hatását, egyensúlyérzéket, előfordulásakor, vízszintemelése, antibakteriális, levendulaolajat, vízgazdálkodási, megbetegedések, nyilvánítottak, irritábilisbél, magyarországon,
© 2013 TVN.HU Kft.