|
|
|
... uralkodó aktuális kémhatás (pH) nem befolyásolja hátrányosan. A szakemberek a papaint a legerősebb fehérje emésztő enzimként tartják számon. Ez elsősorban azoknak fontos, akik fehérjebontó-enzimtermelés elégtelenségben, vagy gyomorsavhiányban szervednek.
A rosszul emésztett fehérje az emésztőrendszerben hozzájárul ahhoz, hogy a nyálkás fehérjeanyagok, az ú.n. mucoprotei... |
2022-06-17 18:44:51 |
|
|
|
|
|
|
... Lycopodium D12; Carduns marianus D2.
HOT (HAEMATOGEN OXIDÁCIÓS TERÁPIA): az 1 dl UV-C fénnyel besugárzott és oxigénnel dúsított saját vér visszaadása után jelentős májvédő enzimtermelés indul el. Általában 10-12 kezelésből áll egy kúra.
KOLON-HIDROTERÁPIA: a vastagbélből felszívódó anyagok azonnal a májba jutnak és azt terhelik. Ezért ha alapos bélfür... |
2014-02-03 14:56:28 |
|
|
|
|
|
|
... afrikaiaknál csak addig termelődik, amíg a csecsemő szopik, Japánban körülbelül 8 éves korig, európai népeknél pedig 30 éves korig. Aki viszont rendszeresen fogyaszt tejet, annál az enzimtermelés hosszú távon is megmarad" - tette hozzá az OÉTI dietetikusa.
Tévhit: a tej csontritkulást okoz.
"...a tehéntej emésztéséhez sok kalciumra van szükség, így épp a ford... |
|
2011-05-12 17:50:40 |
|
|
|
|