Regisztráció  Belépés
Élj vidáman
... nyer a lottón, rekordidő alatt eléri, hogy visszacsöppenjen korábbi anyagi nehézségei közé. (...) Ahhoz, hogy a dolgok javuljanak, saját magunknak is javulnunk kell. Ha nem teszünk erőfe...
2018-09-20 18:56:27
Amerikai külügyi jelentés: Washington és szövetségesei "nagy lépéséket" tettek a terrorellenes harcban
... az Iszlám Állam terroristái által uralt valamennyi területet - szögezi le a jelentés és hangsúlyozza, hogy megnövelték a Hezbollah "ártalmas tevékenységének" feltárására irányuló erőfeszítéseket Libanonban, a Közel-Keleten és világszerte, sőt, sikerült csökkenteni is a Hezbollah aktivitását.
A jelentés szerint az Iszlám Állam tavaly vegyi fegyvereket is bevetett, híveit pedi...
2018-09-19 20:15:30
Keresztút - Pio atya gondolataival
... boldogságot jelentettek számomra."

XI. állomás
"A Kálvária hegyén azok a szívek laknak, akiket az égi Vőlegény kedvel. Ó, mennyire boldognak kell tartanod magadat, ha erőfeszítéseket tehetsz azért, hogy mindig ott időzzél, hűségesen és szerelmesen ott lakozzál, hogy imádhasd ezen a hegyen a megfeszített Krisztust már ebben az életben, mert így biztosíthatod telj...
2018-09-18 18:07:23
2018. augusztus 28., keddi Napiszöveg ELMARADT
... is bennetek kovász, hiszen Krisztus, a pászkabárányunk fel lett áldozva.).
Ezt írta,,Ezek [az intézkedések] azonban
nem jelentenek önkényes, diktatórikus
erőfeszítéseket. A szigorúság
valójában Istentől ered, aki az ő
írott Igéje által fejezi ki magát."
Egy nemrégiben megjelent könyv,
mely az Egyesült Államokban működő
vall...
2018-09-15 15:13:32
Észak-karolinai kormányzó: a hurrikán ereje ugyan csökkent, de az változatlanul életveszélyes
... m...
2018-09-13 18:12:30
Yorki herceg: a státusz változik, a kapcsolatok maradnak
... kialakult korábbi munkamegosztás már nem alkalmas napjaink nemzeti és globális problémáinak megoldására. Hozzátette: egy új mechanizmusra van szükség, amely képes összekapcsolni az erőfeszítéseket olyan nagy horderejű problémák megoldására, amilyen a környezetmegóvás, a klímaváltozás visszafogása, az igazságtalan társadalmi egyenlőtlenségek megszüntetése.
András yorki herceg ...
2018-09-11 13:32:07
Putyin és Abe a Kuril-szigeteki gazdasági együttműködés folytatásáról állapodott meg
...
Abe, aki idén már másodszor jár Oroszországban, a Putyinnal közösen tartott sajtótájékoztatón megerősítette elkötelezettségét, hogy erőfeszítéseket tegyen a két ország között a második világháborút lezáró békeszerződés megkötésére Moszkvával, amit a területi vita miatt nem volt lehetséges. Mint mondta, ez az ő és az orosz elnök számára "történelmi feladat".
Putyin azt ha...
2018-09-10 18:52:40
Újabb gyanúsítottat keresnek a németországi Chemnitzben kezdődött tüntetéssorozatot kiváltó emberölés ügyében
... sokáig tartott a Yousif A. által benyújtott iratok ellenőrzése, ami annak tulajdonítható, hogy a BAMF-nak nincs elég szakembere erre a feladatra. A tárca időközben megkezdte az erőfeszítéseket azért, hogy ne legyenek ilyen gondok a menekültügyi hivatalnál - mondta.
Az augusztus 26-ra virradóra történt késelés áldozata egy 35 éves német férfi, az első két gyanúsítottat másnap ...
2018-09-04 22:02:48
Elindult az "örökségvédelmi lottó" Franciaországban a műemlékek megóvására
... kulturális miniszter, Francoise Nyssen szerint a speciális lottóból befolyó összeg - amelyet 15-20 millió euróra becsülnek - segíteni fogja a történelmi épületek megóvására irányuló erőfeszítéseket.
Stéphane Bern úgy vélte, a 15 millió euró "csepp a tengerben", mivel a franciaországi műemlékvédelmi épületek legalább öt százaléka, mintegy kétezer épület igényelne helyreállítá...
2018-09-03 19:12:41
Brexit - Maradásra próbálja rávenni a brit kormány a Bank of England kormányzóját
... hivatalos értesülései szerint Carney "nyitott" a hosszabbítás lehetőségére.
Philip Hammond pénzügyminiszter a londoni üzleti napilap tudomása szerint nagyra becsüli azokat az erőfeszítéseket, amelyeket Carney az EU-népszavazás után a piaci szereplők megnyugtatása érdekében kifejtett.
Mark Carney kedden meghallgatáson vesz részt a londoni alsóház pénzügyi és költségvetési...
2018-09-03 19:12:25
1 2 3 ...................123 124 ..........185 186 ..........246 247 
Címkék: Napiszöveg ELMARADT, Iszlám Állam, Egyesült Államokban, Yousif, Francoise Nyssen, Stéphane Bern, Philip Hammond, Mark Carney, terrorellenes harcban, hurrikán ereje, változatlanul életveszélyes, státusz változik, kapcsolatok maradnak, németországi Chemnitzben, műemlékek megóvására, brit kormány, dolgok javuljanak, jelentés szerint, szívek laknak, megfeszített Krisztust, nemrégiben megjelent, erőfeszítéseket olyan, klímaváltozás visszafogása, igazságtalan társadalmi, második világháborút, területi vita, orosz elnök, tárca időközben, erőfeszítéseket azért, menekültügyi hivatalnál, augusztus 26-ra, speciális lottóból, történelmi épületek, franciaországi műemlékvédelmi, hosszabbítás lehetőségére, londoni üzleti, piaci szereplők, londoni alsóház, egyenlőtlenségek, franciaországban, környezetmegóvás, pénzügyminiszter, visszacsöppenjen, erőfeszítéseket, pászkabárányunk, tevékenységének, örökségvédelmi, tulajdonítható, összekapcsolni, munkamegosztás, meghallgatáson, franciaországi, műemlékvédelmi,
© 2013 TVN.HU Kft.