Belépés
Erő és bölcsesség
...,,Sose gondoljátok, hogy van bármilyen erőtök vagy bölcsességetek önmagatoktól. Ha így gondolkodtok akkor semmibe veszitek azt az erőforrást, amely Jézus Krisztusban van. Ráadásul nem használjátok azt a bölcsességet, hatalmat és erőt, amelyet Isten készített számunkra gyengeségünk órájára szeretett Fiának, az Úr Jézus Krisztusnak személyében."

-Müller György-...
2018-10-12 11:53:34
Bitay: át kell gondolni a magánerdő-gazdálkodókat érintő jogszabályokat
... Kárpát-medence az egyik leginkább kitett területe a klímaváltozásnak. Mivel "nincs lét, nincs ember, nincs éghajlat" erdő nélkül, ezért nagyon fontos felismerni a magyar erdőkben rejlő természeti erőforrást és kincset, illetve megtanulni mindezzel még jobban gazdálkodni.
A mezőgazdaság más területein egy-egy döntés azonnali változtatásokkal jár, de az erdőgazdálkodásban évtiz...
2018-10-05 18:12:15
Orbán: idén is lesz nyugdíjprémium, több, mint tavaly
... családról úgy kell gondolkodni, amely a fiatalokból, a gyermekeikből és a nagyszülőkből is áll. "Az idősek ne terhet jelentsenek egy közösség, egy család számára, hanem sokkal inkább erőforrást" - szavai szerint ebben áll a családról való gondolkodás rehabilitálása.
Beszédében a 2018-2030 közötti időszak legfontosabb feladatának a gazdasági versenyképesség növelését nevezte a...
2018-10-01 12:11:54
Egynapos sztrájkot tartanak a szerbiai ügyvédek
... legsürgősebb ügyeket sem vállalták el, mert - mint mondták - a munkabeszüntetéssel akarták felhívni a nyilvánosság és az illetékes szervek figyelmét arra, hogy mindent meg kell tenni, minden erőforrást mozgósítani kell a gyilkosok felkutatása érdekében.
A hétfői munkabeszüntetés másik oka, hogy az államügyészség felfüggesztette a kommunikációt az ügyvédekkel Ognjanovic ügyéve...
2018-10-01 10:52:02
ITM: a kormány kiemelt feladatként kezeli az alsórendű úthálózat fejlesztését
... millió forintból a HE-Do Kft. kivitelezésében, a korábban megépült öt kilométeres szakasszal együtt a teljes bekötőút megújult.
Tóth Péter az átadáson hangsúlyozta: a kormány minden erőforrást megragad annak érdekében, hogy a karbantartási lemaradást behozza a magyar úthálózaton.
Elmondta: 2016-ban belföldi forrásból indították el a komplex programot, amely 69 milliárd f...
2018-09-21 11:20:19
Szijjártó: a kötött pálya elsőbbséget élvez a közlekedésfejlesztésben
... meghosszabbítanák a románok. A magyar szakasszal kapcsolatos megvalósíthatósági tanulmányra várhatóan hamarosan kiírják a közbeszerzést.
A miniszter elmondta: Magyarország jelentős erőforrást kíván fordítani a határok áteresztő kapacitásának kihasználására, új átkelők létesítésére. Megemlítette, hogy tárgyalnak a szlovák kormánnyal arról, hogy ismét használják a meglévő kilen...
2018-09-13 12:31:28
Egy hétig nem dolgoznak a szerb ügyvédek egyik kollégájuk meggyilkolása miatt
... Ügyvédi Kamara elnöke a sajtónak úgy nyilatkozott: a munkabeszüntetéssel fel akarják hívni a nyilvánosság és az illetékes szervek figyelmét arra, hogy mindent meg kell tenni, minden erőforrást mozgósítani kell a gyilkosok felkutatása érdekében.
Az ügyvédek a munkabeszüntetés alatt a sürgős ügyeket se vállalják el. Ezzel szeretnének világos üzenetet küldeni, hogy nem fognak cs...
2018-07-30 11:28:38
Audi: elindult Győrben az elektromos motorok sorozatgyártása
...
Mint mondta, 25 éve kis motorgyárként indult - 700 munkatárssal, 60 ezer négyzetméteren napi kétezer erőforrást előállítva - a győri üzem, amely napjainkban, több mint nyolcmilliárd eurós beruházásokat követően ötmillió négyzetméteren, 12 és fél ezernél több munkatársat foglalkoztatva kilencezer motort és ötszáz járművet bocsát ki naponta.
Achim Heinfling hangsúlyozta: e...
2018-07-24 13:41:20
Világító buborékfújó pisztoly közepes méret 60ml ajándék utántöltővel
hajtódik meg és a kompressziót kihasználva fújja a buborékokat, amely elektromotor nélkül működik. A ravasz meghúzása után a buborékfújó pisztoly világítani kezd, amelyhez a szükséges erőforrást a készlet tartalmazza. Használata igazán egyszerű, első lépésként az elején található karikát a folyadékba kell mártani, majd a ravaszt meghúzni és máris előbukkan a számtalan szappanbubor...
2018-07-22 07:56:50
Hot Wheels: Lamborghini Collection Murciélago kisauto 1/64 - Mattel
gyártotta a legendás olasz gyár, és természetesen ez a modell is egy viadali bikáról kapta a nevét. Az alig több mint négyezer példányban legyártott sportkocsi egy 6,2 literes V12-es erőforrást kapott aminek köszönhetően mintegy négyszázkilencven lóerős teljesítményre tett szert. A Hot Wheels 1/64 méretarányú kisautói a megszokott minőségére a részletgazdag kidolgozás, és a kiváló...
2018-06-27 19:11:18
1 2 3 ......24 25 ...36 37 ...47 48 49 
Címkék: Lamborghini Collection Murciélago, Jézus Krisztusban, Jézus Krisztusnak, HE-Do Kft, Tóth Péter, Ügyvédi Kamara, Achim Heinfling, szerbiai ügyvédek, kormány kiemelt, alsórendű úthálózat, kötött pálya, szerb ügyvédek, elektromos motorok, egyik leginkább, magyar erdőkben, család számára, családról való, 2018-2030 közötti, gazdasági versenyképesség, illetékes szervek, gyilkosok felkutatása, hétfői munkabeszüntetés, államügyészség felfüggesztette, ügyvédekkel Ognjanovic, korábban megépült, teljes bekötőút, átadáson hangsúlyozta, kormány minden, karbantartási lemaradást, magyar úthálózaton, komplex programot, magyar szakasszal, miniszter elmondta, határok áteresztő, szlovák kormánnyal, meglévő kilen, munkabeszüntetés alatt, sürgős ügyeket, győri üzem, kompressziót kihasználva, ravasz meghúzása, buborékfújó pisztoly, szükséges erőforrást, készlet tartalmazza, elején található, folyadékba kell, ravaszt meghúzni, számtalan szappanbubor, legendás olasz, viadali bikáról, alig több, megszokott minőségére,
© 2013 TVN.HU Kft.