Belépés
A negatív érzelem, stressz, harag
... hig­gadtsággá alakul át. Ezt a folyamatot az érzések ,,nemesítésének" nevezzük.

Minél intenzívebben és hosszabban végezzük az ,,érzelemnemesítő folyamatot", annál inkább erősítjük lényünk magasabb összetevőit. Lényünk ily módon meg­erősített magasabb összetevői e nemesítő folyamat követ­kezményeként fokozott erővel termelnek majd pozitív érzéseket. így nemcsak a ne...
2018-07-18 00:10:33
Színpompás egészség
... Használatával megelőzhető a fogínyvérzés és a vérszegénység. Gondoskodik az erek rugalmasságáról és a jó szívműködésről.
Tippünk: Ha rendszeresen napraforgómagot rágcsálunk, azzal erősítjük az idegeinket. Az egyetlen probléma, hogy magas a kalóriatartalma, ezért csak mértékkel fogyasszuk!

Gyermekláncfű

Sokak szerint gyomnövény, pedig a levelei és a gyöke...
2018-07-07 08:04:54
TÜRELem
... Kérj és Adatik a lehetőség, semmit nem adnak ingyen, ez nem azt jeleni hogy ma kérünk és holnap már a markunkban van.
Az Univerzumban egyensúly van. Az egyensúly eléréséhez türelmet erősítjük magunkban.

A munkát Önmagunkkal kezdjük, megerősítjük magunkban a hitet, türelmet, kitartást hogy képesek vagyunk elérni a céljainkat. Türelem legfőképpen Önmagunkhoz, hogy az...
2018-05-04 08:32:09
Simicskó: dinamikusan halad a haderőfejlesztési program végrehajtása
... biztonságáért, együtt védelmezik a határaikat, együtt vannak ott különböző válságövezetekben, különböző missziókat látnak el, mindenhol a stabilitást, a békét szolgálva.
"Egymást erősítjük, egymás mellett állunk ki, mindenféle bajjal, mindenféle veszéllyel szemben"- fogalmazott.
A miniszter fontosnak nevezte, hogy a békét szerető nemzetek egymás mellé sorakozzanak fel, k...
2018-03-29 21:56:58
Horvát házat adtak át Pécsen
... kormányzati támogatással kialakított ház átadásán Soltész Miklós úgy fogalmazott: "Ebben a térségben akkor tudunk megmaradni horvátnak, magyarnak (.), ha egymás kultúráját, oktatását és hitét erősítjük."
Elmondta: a magyar kormány mintegy 70 millió forinttal járult hozzá az épület felújításához és további 10 millió forintot ad a berendezés megvásárlásához.
Soltész Miklós...
2018-03-05 17:52:26
Magyar Parasport Napja - Megvalósult a "fordított oktatás"
... doppingbotrány miatti eltiltással is foglalkozniuk kellett -, sikerült elindítani azokat a programokat, amelyeket eltervezett.
"Elkezdtük átalakítani a klasszifikációs rendszert, erősítjük a szponzorprogramunkat, és tagországainkkal is erősítjük a kapcsolatunkat, hogy egy következő szintre léphessenek" - fogalmazott a brazil sportdiplomata, aki először jár Magyarországon....
2018-02-23 09:21:27
Az agyonkímélt gyermekek korát éljük
... anya/apa tudta, hogy segítenek neki és a gyerek érdekében figyelnek/figyelmeztetnek. Ma viszont a mi szent és sérthetetlen csemeténk tökéletes. Mert annak akarjuk látni, és ezt persze erősítjük is benne. Nos, nem az. Egyáltalán nem tökéletes (de ettől még értékes). Sajnos minél inkább erősítjük benne a tökéletesség és különlegesség faktort (általában érdemtelenül), annál inkább - ...
2018-02-10 13:57:46
Gondolatok.........
Minden hamisság forrása - és úgy tűnik, kimeríthetetlen forrása -, hogy önmagunkat áltatjuk, s végül is ezt "erősítjük" meg, ezt véljük alátámasztani, aládúcolni mások rólunk alkotott képét festve, festegetve s örökkön restaurálva."
/Ancsel Éva/
...
2018-02-09 21:08:46
Tzaar társasjáték
szétszórjuk a korongjainkat, hogy a lehető legtöbb elemet foglaljuk el, akkor a játék végén gyengék leszünk ahhoz, hogy pontot szerezzünk velük. Ellenben, ha csak a saját korongjainkat erősítjük, az ellenfél túl sok elemet helyez majd el és uralni fogja a játékteret. A döntés tehát nem egyszerű, a győzelemhez megfelelő stratégiára lesz szükség!A Tzaar a klasszikus absztrakt straté...
2018-02-08 11:23:18
Ez a gyakorlat hatékonyabb, mint több hasprés és guggolás!
... támaszkodjunk.

5.Maradjunk ebben a pozícióban 15-60 másodpercen keresztül.

6.Mikor végeztük, lassan engedjük le a testünk a földre.

Pozitív hatásai:
-erősítjük a fenékizmot, és a vádlit. A megszokott fekvőtámasszal ellentétben ez a gyakorlat nagyobb hangsúlyt fektet a fenékizmokra, és a vádlira.

-serkenti az emésztést. Ebben a pozíc...
2018-02-05 07:53:27
1 2 3 ......22 23 ...33 34 ...44 45 46 
Címkék: Magyar Parasport Napja, Soltész Miklós, Ancsel Éva, negatív érzelem, haderőfejlesztési program, agyonkímélt gyermekek, gyakorlat hatékonyabb, érzések &#8222, erek rugalmasságáról, egyetlen probléma, egyensúly eléréséhez, munkát Önmagunkkal, békét szolgálva, miniszter fontosnak, békét szerető, térségben akkor, magyar kormány, épület felújításához, berendezés megvásárlásához, klasszifikációs rendszert, következő szintre, brazil sportdiplomata, gyerek érdekében, lehető legtöbb, játék végén, saját korongjainkat, döntés tehát, győzelemhez megfelelő, klasszikus absztrakt, pozícióban 15-60, megszokott fekvőtámasszal, gyakorlat nagyobb, tagországainkkal, érzelemnemesítő, megvásárlásához, figyelmeztetnek, kalóriatartalma, napraforgómagot, rugalmasságáról, kimeríthetetlen, klasszifikációs, kapcsolatunkat, fekvőtámasszal, sportdiplomata, doppingbotrány, szívműködésről, magyarországon, boldogsagcoach, használatával, foglalkozniuk, nemesítésének, intenzívebben, korongjainkat, vérszegénység, alátámasztani,
© 2013 TVN.HU Kft.