Belépés
Nincs Cím
... inzulintermelő rendszerre. Az egyik fő probléma tehát, hogy a csokoládé alkalmatlan főétkezés gyanánt, így szinte kizárólag nassolnivalóként fogyasztják, amely rendkívül előnytelenné teszi a hasznosulást és nagymértékben megnöveli az elhízás kockázatát.

Ezen a tényen sem a korábban említett előnyös polifenolok, sem az ásványi komponensek nem vál...
2010-11-23 23:31:27
1 
Címkék: Nincs Cím, egyik f&#245, csokoládé alkalmatlan, elhízás kockázatát, korábban említett, ásványi komponensek, nassolnivalóként, inzulintermel, nagymértékben, hasznosulást, polifenolok, komponensek, alkalmatlan, fogyasztják, kockázatát, rendszerre, nytelenné, megnöveli, rendkívül, kizárólag, csokoládé, említett, probléma, korábban, gyanánt, ásványi, étkezés, elhízás, szinte, tényen, egyik, nincs, teszi, amely, tehát,
© 2013 TVN.HU Kft.