Regisztráció  Belépés
Rupert Murdoch médiamogul megsérült vitorlázás közben
...
A baleset még napokkal ezelőtt történt, a 86 éves Murdoch kórházba is került Los Angelesben, ám az erről szóló információk csupán szerdán este kerültek nyilvánosságra.
A baleset körülményei és részletei egyelőre nem ismeretesek. Annyit tudni, hogy Murdoch az egyik fia, Lachlan jachtján pihent a Karib-tengeren, és súlyos hátsérüléssel került kórházba.
Az AP amerika...
2018-01-18 07:04:49
Kabinetfőnöke szerint Donald Trump amerikai elnök álláspontja sok területen megváltozott
... kampányban megfogalmazott egyes álláspontjai az amerikai-mexikói határon építendő falról "tájékozatlanságon" alapultak.
Kelly a Fox televízióban megerősítette, hogy valóban szó volt erről. "A kampányokban mindenki mond dolgokat, amelyekről kiderül, hogy talán nem az információk teljes körén alapulnak" - fogalmazott. Hozzátette: a kampány és a kormányzás két különböző dolog és...
2018-01-18 07:04:41
A pénzes elit csobban a gyerekeknek szánt "tanmedencében"
... kedvezményeket kapott". ,,A tetőteraszon kialakított bulibár pedig hónapokig verte fel a Tabán és a környék csendjét, mire erélyes lakossági fellépéssel sikerült megszüntetni" - erről szóló cikkünket itt elolvashatja. Itt pedig arról számoltunk be, hogy a szomszédos 11. kerületben is az itt lakóknak és a tanulóknak ígértek sportolási lehetőséget a másfél éve...
2018-01-17 17:51:25
Brexit - Juncker szeretné, ha az Egyesült Királyság egyszer visszatérne az EU-ba
... ülésén, és leszögezte: a Brexitnek nem lesznek nyertesei, a britek távozása "katasztrófa", "vesztes helyzet minden fél számára".
"Ha a britek más utat kívánnak választani, készek vagyunk erről tárgyalni" - közölte, hozzátéve, ha London a maradás mellett dönt, akkor ezt lehetővé kell tenni.
Juncker arról is beszélt, hogy Londonban sokan "bosszúsan" fogadták az Európai Tan...
2018-01-17 12:33:13
Modern rabszolgaság: a fideszes uram-bátyám világ egy áldoza
... szeretném az ön álláspontját is beletenni...
- Miről, uram?
- Bodnár Sándor ügyével kapcsolatban (...).
- Ki az a Bodnár Sándor?
- (...)
- Én nem ismerem, nem tudok erről az ügyről semmit.
- (...) Rizsák Róbert a tulajdonosa ennek a Kft-nek...
- Akkor tessék őt kérdezni. Én nem tudom, hogy miről van szó, sajnálom.
- Arról van szó......
2018-01-17 10:07:16
100-szorosára nőtt egy állami pályázatokon taroló cég. A tul
... A Direkt36 hét olyan egymástól független, a piacon dolgozó forrással beszélt, akihez eljutottak ilyen hírek. A névtelenséget kérő források közül volt olyan, aki konkurens cégektől hallott erről, más az IMG Solutionhoz kötődő emberektől értesült róla, de akadtak, akik olyan állami intézményektől kaptak információt a kapcsolatról, amelyeknek dolgozott a cég.

Bár a piaci s...
2018-01-16 20:20:44
Bill Clinton volt elnök személyes sértésnek veszi az állítást, hogy a lánya esküvőjét a Clinton Alapítvány fize
... ment férjhez Marc Mezvinsky beruházási bankárhoz. Az információ, miszerint a pazar esküvőt a Clinton Alapítvány finanszírozta volna, nem új, már 2016 novemberében nyilvánosságra került. Az erről szóló dokumentumokat a kiszivárogatásairól ismertté vált WikiLeaks portál hozta először nyilvánosságra.
Most azt követően került ismét szóba az amerikai sajtóban, hogy Donald Trump el...
2018-01-15 07:04:38
Republikánus politikusok szerint Trump nem használta a "pöcegödör országok" kifejezést
... mondta: Trump elnök a kongresszusi politikusokkal tartott megbeszélésen nem használta a "pöcegödör országok" minősítést Haitira, Salvadorra és afrikai országokra utalva.
Perdue szerint az erről szóló kommentár - amelyet a The Washington Post írt meg Richard Durbin demokrata párti szenátorra hivatkozva - "durva ferdítés". A szenátor, aki jelen volt a Fehér Házban tartott taná...
2018-01-14 21:18:55
Hadházy Ákos: Orbán korrupt veje miatt 12 milliárd forinttól
... ami miatt sokmilliárdos kár érte az államot, most végleg megpecsételte az amúgyis viharvert népszerűségű Orbán-kormány sorsát.
A sajtóban napok óta semmi másról sem lehet olvasni, mint erről,a kormánypárti média is döbbenten szabódik, küszöbön áll az általános sztrájk. Nemzetközi elemzők is felhívták rá a figyelmet, hogy a Fidesznek minden szempontból a legrosszabbkor, a vála...
2018-01-14 11:27:52
Cserhát Művész Kör bemutatkozó estje
... lévő kiállítókat mutatta be. Kovacsics Gertrúdot például saját, neki írt versével köszöntötte, Új művész született címmel.


A bemutatkozások után Kovacsics Gertrúd, Trudi erről így nyilatkozott:

17 évvel ezelőtt kezdtem el festeni. A verset kb. 10 évvel ezelőtt írta nekem Ancsi néni. Nagyon közel áll hozzám, mert minden bele van foglalva, ami egy művészt...
2018-01-12 12:58:30
1 2 3 ...................468 469 ..........703 704 .........936 937 938 
Címkék: Rupert Murdoch, Donald Trump, Egyesült Királyság, Bill Clinton, Clinton Alapítvány, Hadházy Ákos, Cserhát Művész Kör, Európai Tan, Bodnár Sándor, Rizsák Róbert, Marc Mezvinsky, Washington Post, Richard Durbin, Fehér Házban, Kovacsics Gertrúdot, Kovacsics Gertrúd, pénzes elit, gyerekeknek szánt, fideszes uram-bátyám, állami pályázatokon, lánya esküvőjét, erről szóló, baleset körülményei, amerikai-mexikói határon, kampányokban mindenki, információk teljes, tetőteraszon kialakított, környék csendjét, tanulóknak ígértek, britek távozása, maradás mellett, ügyről semmit, tulajdonosa ennek, piacon dolgozó, névtelenséget kérő, pazar esküvőt, amerikai sajtóban, kongresszusi politikusokkal, amúgyis viharvert, sajtóban napok, kormánypárti média, általános sztrájk, bemutatkozások után, dokumentumokat, nyilvánosságra, intézményektől, kedvezményeket, politikusokkal, bemutatkozások, legrosszabbkor, megfogalmazott, névtelenséget, megpecsételte, hátsérüléssel, finanszírozta, kabinetfőnöke, sokmilliárdos, megerősítette,
© 2013 TVN.HU Kft.