Belépés
Jánossomorjai beszédek 2010
... 4-én a hajnali órákban megszállta Budapestet.
Az 1956-os forradalom ugyan a fővárosban bontakozott ki és ment át fegyveres felkelésbe, de a vidéken is voltak jelelntős sőt véres események. Jánossomorján sem lehet úgy 56-ról beszélni, hogy említés ne essen a forradalom helyi áldozatairól. A sort a pusztasomorjai Író László, az aszódi ezred ezredirnoka, egy lényegében fegyvert...
2018-10-15 06:55:28
Tanulmány a klímaváltozás egészségügyi hatásairól Magyarországon
... munkacsoportot Páldy Anna vezette.
A tanulmány szerint hazánkban 2000 óta végzett klímaegészségügyi vizsgálatok alapján a legjelentősebb egészségi kockázatot az extrém hőmérsékleti események jelentik. A hőhullámokkal szemben a legsérülékenyebbek a krónikus keringési, anyagcsere, légzőszervi, mentális betegségekben szenvedők, az idősek és a gyermekek.
A hőhullámok hatásár...
2018-09-30 10:01:07
Premier előtti vetítések és díjnyertes filmek a Mozinet Filmnapok programján
... évek, a köztük lévő vonzalom csak erősödik.
Az Oscar-díjra jelölt A kígyó ölelése alkotói, Cristina Gallego és Ciro Guerra ezúttal is különleges témát dolgoztak fel: a megtörtént eseményeken alapuló Az átkelés madarai című dráma egyszerre gengszterfilm a kolumbiai kábítószer-kereskedelemről de fontos dokumentuma a bennszülött tradícióknak is.
Látható lesz továbbá Ziad Do...
2018-09-29 12:41:18
1-10 A rendszerváltozás forgatókönyve
... POLITIKAI ,,ELITNEK", amelyik átvette a HATALMAT. Sajnos, amit hazugsággal szerzünk meg, azt csak újabb és újabb hazugsággal lehet megtartani. Lásd az őszödi beszédet követő eseményeket! Majd azt a bizalmi szavazást Gyurcsány Ferenc mellett!
https://hirkozpont.magyarorszag.hu/h irek/bizalmi20061006.html

A szavazási eredmény ÜZENETE A MÁNAK:

N...
2018-09-27 18:47:11
Kiss J. László: Folytatódik Angela Merkel hatalmának lassú eróziója
... kapcsán a politikai elit egy táborba tartozó vezetői ugyanarról az eseményről egymásnak ellentétes véleményeket fogalmaztak meg. Az a fajta "válságkezelési mechanizmus", hogy a chemnitzi eseményeket teljes mértékben a szélsőjobboldallal, a neonácikkal azonosítsák, magában a CDU-táborban sem érvényesült teljes mértékben.
Kiss. J. László szerint egyértelmű, hogy folytatódik a n...
2018-09-26 18:08:46
Serge Monast: A TORONTÓI JEGYZŐKÖNYVEK
... fegyveresek valójában azt a célt szolgálják, hogy a két szervezet vezetésében elhelyezett embereink mindig rajta tartsák a szemüket a világ forrongó pontjain, s befolyásolhassák az ottani eseményeket. A békeműveletek helyét pedig lassan majd átveszik a reagáló erők, később pedig már az egyszerű megelőzés is okot szolgáltathat fegyveres beavatkozásainkhoz, a világ bármelyik országá...
2018-09-25 21:26:29
Kijev szerint Budapest a Moszkvával folyó tárgyalásain próbál hasznot húzni az "útlevélbotrányból"
... leszögezte, hogy a kárpátaljai magyarokat hátrányosan érintő intézkedések és megfélemlítési kísérletek után most újabb szintet lépett az ellenük irányuló támadássorozat. Hozzátette: az eseményeket Magyarország folyamatosan figyelemmel kíséri, és nem kizárt, hogy a jövőben is szükség lehet az Ukrajna integrációját lassító intézkedésekre. A magyar külügyminiszter kijelentésének előz...
2018-09-23 14:11:43
Kutatók éjszakája - az MTA SZTAKI programjai
... masinákból álló kiállítását is.
A programokon való részvétel ezúttal is regisztrációhoz kötött. T...
2018-09-22 16:14:20
2016 éve született Kossuth Lajos
... megemlítette, hogy a későbbiekben egyszer talán majd sor kerülhet a trónfosztásra. Kossuth még a nála 16 évvel fiatalabb Görgeyvel is összetegeződött a siker érdekében. Végül elérte az események neki megfelelő alakulását és azt a helyzetet, melyben már valóban csak előre menekülhetett az ország: a teljes függetlenség vagy a véres kudarc felé.

A tavaszi hadjárat alatt Ko...
2018-09-19 15:30:45
Kutyaévekben számolva
... egyéb tényezőktől is, mint például a táplálkozás, életmód vagy a genetika. Az eredmények némelyike még a kutatókat is meglepte, például az, hogy a kutyát az élete során érő traumatikus események, mint a gazdaváltás, elveszés, menhelyre kerülés hosszútávú negatív hatásokkal járhat a kutya későbbi egészségére nézve.

Egyre több a túlsúlytól szenvedő kutya
...
2018-09-18 19:02:38
1 2 3 ..............................187 188 ...............281 282 ...............373 374 375 
Címkék: Mozinet Filmnapok, Kiss, Folytatódik Angela Merkel, Serge Monast, TORONTÓI JEGYZŐKÖNYVEK, Kossuth Lajos, Páldy Anna, Cristina Gallego, Ciro Guerra, Ziad Do, Gyurcsány Ferenc, ÜZENETE MÁNAK, klímaváltozás egészségügyi, rendszerváltozás forgatókönyve, hajnali órákban, 1956-os forradalom, fővárosban bontakozott, forradalom helyi, aszódi ezred, lényegében fegyvert, tanulmány szerint, legjelentősebb egészségi, extrém hőmérsékleti, hőhullámokkal szemben, krónikus keringési, hőhullámok hatásár, köztük lévő, kígyó ölelése, megtörtént eseményeken, átkelés madarai, bennszülött tradícióknak, őszödi beszédet, bizalmi szavazást, szavazási eredmény, politikai elit, táborba tartozó, eseményről egymásnak, chemnitzi eseményeket, neonácikkal azonosítsák, célt szolgálják, világ forrongó, ottani eseményeket, békeműveletek helyét, reagáló erők, egyszerű megelőzés, világ bármelyik, kárpátaljai magyarokat, ellenük irányuló, eseményeket Magyarország, magyar külügyminiszter, programokon való, későbbiekben egyszer,
© 2013 TVN.HU Kft.