Regisztráció  Belépés
Provokáció és ürügy
... történelmi tanulmányainkra, akkor rájöhetünk arra, hogy mindkét világháborút megelőzte egy PROVOKÁCIÓ (I. vh: ,,szarajevói merénylet", majd a II. vh-ban: Kassa bombázása) amely események ÜRÜGYÜL szolgáltak a háborúba való magyarországi részvételre!
*
De, az 1956-os forradalom kirobbantása is valójában a jogos népharag PROVOKÁLÁSA volt, ÜRÜGYET teremtve az 195...
2018-04-19 09:27:31
Sólyomfi - Nagy Zoltán rendezvényei
... világképrőlMájus 17-20-ig Tokodon, az Ősforrás Központban:

Látomáskeresés Szertartás (három nap a természetben, böjttel)További események és ismeretek:

www.tengri.hu

www.tatos.hu

www.sundeer.huÁldás


...
2018-04-18 21:50:44
Szűz - Oroszlán
... dolgokhoz való optimista hozzáállás hangulatát. Ahogy az oroszlán, mint állatfajta szeret a magas szirttetőről büszkén, békésen szétnézni, és konstatálni, hogy minden rendben és, a dolgokat, eseményeket kellően uralma alatt képes tartani, úgy az e csillagjegy szülöttei is szeretik ezt az érzést és ez ad nekik további lendületet, erőt.
Oroszlán (07.23 - 08.23) 2015 - 201...
2018-04-16 07:04:03
Csakrák
... gyökércsakra irányába. A Szent Szellem tűz-erejének bejárata ugyanis nem az altest, hanem a fejtető, amin keresztül a szellemi teremtés magasabb ereje áramolhat az emberbe (lásd a pünkösdi események ábrázolásain a fejtetőn világító lángnyelveket).

A szívcsakra

Az ember negyedik csakrája, a szívcsakra kiemelt fontosságú, hiszen ez a közvetítő az "alsó ember" (...
2018-04-12 00:18:18
Angyalszó - Választások - A II. Vatikáni Zsinat tanítja
... buzdította híveit: ,,Nem ülhetünk ki az útszélre, hogy a zajló élet folyását kívülről figyeljük. Nem zárkózhatunk be a templomba sem, hogy azt, ami a piacokon történik, ne lássuk. Az események az életünkön mennek keresztül, tehát ami történik, nemcsak a világ dolga, hanem a mi dolgunk is."
(forrás: Gyulafehérvári Főegyházmegye, Körlevél)

- Jakubinyi...
2018-04-01 22:24:59
6 kérdés, amit fel kellett volna tenni a Kossuth rádióban Or
... gondolja, hogy önnek is felelőssége van abban, hogy a veje és a lánya rendszeresen korrupciós ügyekkel kerül a sajtó címlapjára?
Korábban is nagy sajtónyilvánosságot kaptak olyan események a sürgősségi ellátás kapcsán, amik azt mutatják, gond van a rendszerrel. Tegnap sajtóhírek szerint egy vérmérgezéses beteg úgy halt meg a Honvédkórházban, hogy meg se vizsgálták. Mit te...
2018-03-31 23:53:13
Menthetők lettek volna a Quaestor ügyfelei
... állampapír állt a Quaestor-csoport rendelkezésére. Ez a levél lehetett egyébként az azonnali MNB-vizsgálat egyik kiindulópontja.

A bedőlés napja

A március 9-ei, hétfői eseményeket szinte pontosan rekonstruálni lehet a Tarsoly Csaba és O. Attila, a cég egyik igazgatója közt váltott SMS-ek alapján. A híváslistákból kiderül, hogy O. Attila telefonon értesítette ...
2018-03-30 07:53:17
Jogtalanul bírságolják a tüntetésekről tudósító újságírókat
...

A sajtótörvény
A sajtószabadságról szóló törvény szerint mindenkinek joga van arra, hogy megfelelően tájékoztassák a Magyarország polgárai számára jelentőséggel bíró eseményekről, a sajtó munkatársainak pedig törvényi kötelessége ezekről kiegyensúlyozottan tájékoztatni.

Ez a két szabály a demokratikus nyilvánosság alapkövei közé tartozik, amire alapozva...
2018-03-24 23:44:54
Katalán válság - Lázadás és közpénzek hűtlen kezelése miatt vádat emeltek Carles Puigdemont és több volt katalá
... felkelést szorgalmaztak, szembefordítva a katalán társadalmat az állammal, figyelmen kívül hagyva a jogszabályokat.
A katalán elnök és több kormánytag is tudatában volt "az erőszakos események" nagy kockázatának a népszavazáson, mégis folytatták a mozgósítást a referendum érdekében - vélte a bíró.
A legfelsőbb bíróság a volt kormány minden tagjával, az összes volt tanács...
2018-03-23 13:31:45
Váratlan események!A V4-en kívül egy másik Brüsszel ellenes
...
Váratlan események! A V4-en kívül egy másik Brüsszel ellenes szövetség formálódik az EU-ban

Nyolc észak-európai kormányzat világos figyelmeztetés intézett Macron és Merkel címére és óvják őket attól, hogy széleskörű koordináció nélkül további lépéseket...
HUNGARYEXPRES.COM


http://hungaryexpres.com/varatlan-es emenyek-a-v4-en-kivul-egy...
2018-03-18 08:44:48
1 2 3 ..............................184 185 ...............276 277 ...............368 369 370 
Címkék: Nagy Zoltán, Vatikáni Zsinat, Carles Puigdemont, Ősforrás Központban, Látomáskeresés Szertartás, Szent Szellem, Gyulafehérvári Főegyházmegye, Tarsoly Csaba, Quaestor ügyfelei, tüntetésekről tudósító, másik Brüsszel, háborúba való, 1956-os forradalom, jogos népharag, magas szirttetőről, szellemi teremtés, pünkösdi események, fejtetőn világító, ember negyedik, szívcsakra kiemelt, zajló élet, piacokon történik, életünkön mennek, világ dolga, lánya rendszeresen, sajtó címlapjára, sürgősségi ellátás, vérmérgezéses beteg, Quaestor-csoport rendelkezésére, levél lehetett, azonnali MNB-vizsgálat, bedőlés napja, március 9-ei, híváslistákból kiderül, sajtószabadságról szóló, sajtó munkatársainak, demokratikus nyilvánosság, katalán társadalmat, katalán elnök, erőszakos események, referendum érdekében, legfelsőbb bíróság, volt kormány, összes volt, honvédkórházban, tanulmányainkra, híváslistákból, jogszabályokat, szembefordítva, munkatársainak, kiindulópontja, rendelkezésére, gyulafehérvári, látomáskeresés,
© 2013 TVN.HU Kft.