Belépés
Rétvári: évszázadonként egyszer van olyan lehetőség, mint a váci kézilabda-akadémia építése
... használatba kapták. Hozzátette, Németh András szakmai igazgató vezetésével számos klubbal m...
2018-10-11 16:29:41
Átadták a Magyar Formatervezési Díjakat
... díjazására a Magyar Formatervezési Díj pályázatot az Innovációs és Technológiai Minisztérium nevében az idén 39. alkalommal hirdette meg a Magyar Formatervezési Tanács - hangzott el az eseményen.
Fülöp József kreatív iparért felelős felkért miniszteri biztos, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem rektora kiemelte: az Innovációs és Technológiai Minisztérium nagy erőt fektet abba, ho...
2018-10-04 23:54:04
Birkózó-vb - Komoly prémium a magyar érmeseknek, nevezési rekord
... október 27-én Orbán Viktor miniszterelnök a helyszínen tekinti meg a döntőket, Thomas Bachnak, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökének a társaságában - jelentette be Bacsa Péter.
Az eseményen Komáromi Tibor szakmai alelnök kihirdette a vb-n induló magyar csapatot, melyben a 2012-es londoni olimpián 74 kilóban bronzérmes Hatos Gábor is szerepel. A világbajnoki bronz- és Euró...
2018-09-21 12:17:29
Bokrétaünnepet tartottak az épülő versenyuszodánál Kaposváron
... lesz, tízpályás, ötvenméteres medencéjében akár nemzetközi úszó-, szinkronúszó-versenyek, vízilabda-mérkőzések is rendezhetők.
Szita Károly (Fidesz-KDNP), Kaposvár polgármestere az eseményen hangsúlyozta: a projekt a város néhai polgármesteréről, Németh Istvánról elnevezett, 2020-ig tartó, 187 milliárd forintos fejlesztési program részeként valósul meg. Az új uszoda a sportsi...
2018-09-19 15:21:56
Birkózó-vb - Átvették felszereléseiket a magyar versenyzők
... csapat- és egyéni fotózással kötötte egybe a magyar szövetség, melynek vezetői, Németh Szilárd elnök, Bacsa Péter, Komáromi Tibor és Kovács István alelnökök is formaruhát öltöttek.
Az eseményen megjelent a 2013-as, legutóbbi hazai rendezésű vb egyetlen magyar aranyérmese, Sastin Marianna is, akit férje - egyben edzője -, Wöller Ákos és féléves kisfia is elkísért. A Vasas klas...
2018-08-31 12:25:35
"Igényes és izgalmas" évad előtt áll a Csiky Gergely Színház
... Palos Verdes tantermi dráma is.
A gyermekeknek Lázár Ervin Szegény Dzsoni és Árnika, Andersen Hókirálynő, valamint Oleg Kuzovkov Mása és a Medve című produkciójával kedveskednek. Az eseményen elhangzott, hogy a tizenkettedik bemutató a Csiky Gergely Színház és a Bozsik Yvette Társulat Bogarak című előadása lesz.
Bozsik Yvette arról szólt, hogy a teátrumnak az elmúlt egy ...
2018-06-15 18:42:19
Bokrétaünnepet tartottak a kaposvári Csiky Gergely Színházban
... átfogó fejlesztését több mint 180 milliárd forintból megvalósító, a város korábbi polgármesteréről elnevezett Németh István Program emblematikus beruházásának, szimbólumának nevezte az eseményen. Hozzátette, reméli, hogy a megújuló és kibővülő színházépület "mindannyiunk büszkesége lesz".
Szita Károly megköszönte kormánynak a beruházáshoz nyújtott támogatását, egyúttal mélta...
2018-06-14 16:12:12
A madocsaiak elhajtották a fidesz-közeli bányát
... arra hivatkoztak, a Paks2 beruházásnak kell majd a kavics.

A madocsaiak távolabbról is kaptak szolidaritást: a helyi civilek által szervezett Mozdulj Madocsáért kerékpáros eseményen nyolcszázan vettek részt, még Törökbálintról és Bicskéről is érkeztek.

A Bet-Bau Kft.-t 2010-ben alapították, jelenlegi tulajdonosai a bólyi Schumann József Róbert, a szekszárdi N...
2018-06-14 14:09:01
Mikes Kelemen leveleinek 19. századi díszkiadása került az OSZK gyűjteményébe
... ötvös művész adományozta az 1966-ban szintén emigrált Németh Istvánnak. Sógora, Simon Kázmér az ő végrendeletét teljesítve juttatta el az értékes kiadványt a magyar államnak.
Az eseményen hivatalosan visszaadtak a magyarországi ferences rendnek egy 15. századi ősnyomtatványt, amely 1950-ig a budai ferencesek birtokában volt, majd az államosítások után az OSZK gyűjteményébe ke...
2018-06-11 12:52:02
Németh: valódi párbeszédre van szükség Európa keleti és nyugati fele között
... felének fejleményeivel - jelentette ki.
Ryszard Legutko lengyel filozófus, a Jog és Igazságosság Párt európai parlamenti képviselője, A közönséges ember diadala című könyv szerzője az eseményen annak fontosságát hangsúlyozta, hogy szakítsunk a szavakat megölő, jelentésüket kidobó európai trenddel, amelynek egy hazug nyelv a megjelenése.
Példaként hozta fel, hogy miközben...
2018-06-06 22:00:59
1 2 3 ..12 13 .19 20 .24 25 26 
Címkék: Magyar Formatervezési Díjakat, Csiky Gergely Színház, Csiky Gergely Színházban, Mikes Kelemen, Németh András, Magyar Formatervezési Díj, Technológiai Minisztérium, Magyar Formatervezési Tanács, Fülöp József, Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, Orbán Viktor, Thomas Bachnak, Nemzetközi Olimpiai Bizottság, Bacsa Péter, Komáromi Tibor, Hatos Gábor, Szita Károly, Németh Istvánról, Németh Szilárd, Kovács István, Sastin Marianna, Wöller Ákos, Palos Verdes, Lázár Ervin Szegény Dzsoni, Andersen Hókirálynő, Oleg Kuzovkov Mása, Bozsik Yvette Társulat Bogarak, Bozsik Yvette, Németh István Program, Mozdulj Madocsáért, Bet-Bau Kft, Schumann József Róbert, Németh Istvánnak, Simon Kázmér, Ryszard Legutko, Igazságosság Párt, magyar érmeseknek, épülő versenyuszodánál, magyar versenyzők, kaposvári Csiky, madocsaiak elhajtották, fidesz-közeli bányát, helyszínen tekinti, eseményen Komáromi, vb-n induló, 2012-es londoni, világbajnoki bronz-, eseményen hangsúlyozta, város néhai, magyar szövetség, eseményen megjelent,
© 2013 TVN.HU Kft.