Regisztráció  Belépés
Birkózó-vb - Februárban indul a jegyértékesítés, több mint 800 versenyzőt várnak
... is, hogy ez a verseny szándékaik szerint nem csupán egy sportesemény lesz, cél többek között a városmarketing is.
A szervezőbizottság első embere azon túl, hogy megköszönte a sajtóeseményen megjelent Nenad Lalovicnak, a nemzetközi szövetség (UWW) elnökének támogatását a rendezés elnyeréséhez, kiemelte: a magyar birkózósport nemzetközi megítélését jól mutatja, hogy rövid időn ...
2018-01-11 16:31:10
M4 Sport-Az Év sportolója gála - Baji, Liu Shaolin Sándor és Szatmári a legjobb három között a férfiaknál
...
Szöllősi György, a szavazást 60. alkalommal kiíró MSÚSZ elnöke a csütörtöki sajtótájékoztatón jelentette be az egyes kategóriák legjobb három jelöltjét, s elmondta, 436 voks alapján alakult ki a sorrend.
Az év legjobb edzője Cseh Sándor, Ambros Martin vagy Shane Tusup lesz. Az év csapata a hagyományos csapatsportágakban a férfi kosárlabda-válogatott, a Győri Audi ETO KC...
2018-01-04 12:42:30
A férfiak felelősségéért ültették fát Újbudán
...
Az eseményen Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke azt mondta, a férfiak történelmi szerepe harcolni, megteremteni a család létbiztonságát, küzdeni a nemzet érdekében.
Úgy fogalmazott, hogy egy szélsőséges feminista vélekedés szerint a férfiak elnyomják, kizsákmányolják a nőket.
Feltette a kérdést: lehet-e úgy élni, hogy az emberiség eg...
2017-11-19 14:22:07
Szili Katalin: Adyban megtestesült a nemzet minden fájdalma és minden gondolata
... csak úgy lehet megtenni, ha a magyarok közösségként és egységként élnek tovább, egymással pedig párbeszédet folytatnak.
A 140 éve született Ady Endréről pénteken és szombaton több eseményen emlékeznek meg Nagykárolyban. Pénteken délután irodalmi délutánnal és műsorral várják az érdeklődőket, a megemlékezéssorozat szombati napján pedig a Károlyi-kastélynál Ady Endre és Bölöni ...
2017-11-16 20:21:44
Megújult két forgalmas belvárosi utca Kaposváron
... gyalogátkelőhely létesítését, 725 méternyi kerékpárút építését, 254 parkolóhely kialakítását és egyebek mellett parkosítást is.
Szita Károly (Fidesz-KDNP), Kaposvár polgármestere az eseményen utalt arra, a beruházás része a város egykori polgármesteréről elnevezett Németh István-programnak, amelyre 2019 végéig 171 milliárd forintot költenek.
Felhívta a figyelmet arra, ho...
2017-10-27 16:42:50
Kezdődhet a közlekedési központ kialakítása Kaposváron
... kerül a helyi és a távolsági autóbuszok állomása, és közös peronja lesz a vasútállomással a könnyebb átszállás érdekében.
Homolya Róbert közlekedéspolitikáért felelős államtitkár az eseményen hangsúlyozta: modern közlekedés, megfelelő mobilitás nélkül nincs 21. századi ország, gazdaság, társadalom, versenyképesség, jó életminőség, nincs a vidéknek lakosságmegtartó ereje. A ko...
2017-10-05 15:13:59
Bartók előtt tiszteleg lemezével a Mini Acoustic World
... slágerek.
Török Ádám szólt arról, hogy 2018. január 27-én a fővárosi Gödör Klubban 70/50 címmel nagyszabású koncerttel ünnepli saját 70., illetve pályafutása 50. születésnapját. Az eseményen a Mini mellett vendégként fellép mások mellett Németh Alajos, Tátrai Tibor és Závodi János is.
Az ős-Minit, amelyben Török Ádám, Papp Gyula és Nagy István mellett Németh "Nemecsek" T...
2017-10-03 13:23:07
Megkezdődött a 29. kisvárdai színházi fesztivál
... László utcán lévő Bagolyvár elnevezésű ingatlant felújítják, területén pedig egy kamaraszínpadot fognak kialakítani, ahol helyet biztosítanak majd más fesztivál előadásoknak is.
Az eseményen Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója, az idei díszvendég, a beregszászi Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház alapítója hangsúlyozta, egységes egészként kell kezelni a vilá...
2017-06-18 17:43:27
Lerakták az új kaposvári versenyuszoda alapkövét
... szomszédos Virágfürdőt "kinőtte" a somogyi megyeszékhely, ahol több mint nyolcszázan űznek vizes sportokat és évente ezren tanulnak meg úszni.
Szabó Tünde sportért felelős államtitkár az eseményen emlékeztetett rá, a sportnak kiemelt jelentősége van Magyarországon, a kormány minden segítséget megad ahhoz, hogy az országnak a jövője is gazdag legyen sportsikerekben.
Kapos...
2017-06-15 12:42:06
Könyvhét - Megnyílt a fővárosi rendezvény
... magyar próza napja.
A megnyitón a tavaly elhunyt Kossuth-díjas íróról zenével emlékezett meg Dés László, akivel Esterházy Péter tavaly együtt tartotta a megnyitó beszédet.
Az eseményen Péterfy Gergely, a MKKE igazgatója hangsúlyozta: bár a könyv és a szabad melléknév latin nyelvű alakja ugyanaz, etimológiailag a szabad "liber" a mámor és a bor ősi latin istenének nevére ...
2017-06-08 17:53:55
1 2 3 ..12 13 .18 19 .23 24 25 
Címkék: Sport-Az Év, Shaolin Sándor, Szili Katalin, Mini Acoustic World, Nenad Lalovicnak, Szöllősi György, Cseh Sándor, Ambros Martin, Shane Tusup, Győri Audi ETO KC, Németh Zsolt, Károlyi-kastélynál Ady Endre, Szita Károly, Németh István-programnak, Homolya Róbert, Török Ádám, Gödör Klubban, Németh Alajos, Tátrai Tibor, Závodi János, Papp Gyula, Nagy István, Vidnyánszky Attila, Nemzeti Színház, Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház, Szabó Tünde, Esterházy Péter, Péterfy Gergely, legjobb három, férfiak felelősségéért, nemzet minden, közlekedési központ, fővárosi rendezvény, verseny szándékaik, sportesemény lesz, szervezőbizottság első, sajtóeseményen megjelent, nemzetközi szövetség, rendezés elnyeréséhez, magyar birkózósport, csütörtöki sajtótájékoztatón, egyes kategóriák, eseményen Németh, férfiak történelmi, család létbiztonságát, nemzet érdekében, szélsőséges feminista, férfiak elnyomják, magyarok közösségként, eseményen utalt, beruházás része, város egykori, figyelmet arra, távolsági autóbuszok,
© 2013 TVN.HU Kft.