Regisztráció  Belépés
Uniós főtanácsnok: jogszerű, hogy egy tagállam megtagadja vagy visszavonja a menekültstátuszt
... menekültként ismertek el Csehországban, még az elismerés előtt ugyanott szabadságvesztésre ítélték. Miután később menekültként mégis elismerték, ismét elítélték különösen súlyos bűncselekmény miatt. A cseh hatóságok azzal az indokkal, hogy a férfi ezen okoknál fogva veszélyt jelent a tagállam és állampolgárai biztonságára, visszavonták a menekültstátuszát.
Az uniós bíróság tá...
2018-06-21 15:24:42
Bizalmatlansági indítványt terjesztett be a román szociálliberális kormány ellen a jobbközép ellenzék
...
A Klaus Iohannis államfőhöz közel álló Nemzeti Liberális Párt (PNL) a magas infláció, a hitelek drágulása és az igazságügyi reform miatt bírálja a kormányt, indítványukat pedig két kisebb ellenzéki párt is támogatja.
"Ha PSD-ALDE koalíció a választási kampányban elárulta volna, hogy a bűnözők érdekében akar kormányozni és Dancila lesz a kormányfő, nem szavazták volna meg...
2018-06-20 17:22:11
Dmitry Glukhovsky - Metró 2033
... Túl hosszú, és nem mond rólam semmit. De én Dzsingisz kán utolsó megtestesülése vagyok, s ezért hívhatsz Kánnak. Ez rövidebb.
- Dzsingisz káné? - nézett rá Artyom bizalmatlanul, valami miatt leginkább azon csodálkozva, hogy a másik utolsó megtestesülésként mutatkozott be, noha a reinkarnációban egyáltalán nem hitt.
- Barátom! - horkant fel sértődötten Kán. - Nem kéne ily...
2018-06-18 10:24:28
Kétszer fizettek ugyanazért a volt fideszes államtitkár cégé
... nevű tevékenységre, méghozzá ugyanaz a Provital. Hadházy Ákos heti korrupcióinfóján azt is megtudhattuk, hogy az OLAF-os elmarasztalás mellett hazai nyomozás is folyik a kettős kifizetések miatt, ha nem is túl öles léptekkel.

Homolya Róbert volt államtitkárt hiányolta Hadházy Ákos LMP-s országgyűlési képviselő. Homolya a Provital Zrt. jogelődjének, a hasonló nevű kft-ne...
2018-06-16 08:51:00
Tömeges leépítést jelentett be a Rolls-Royce
... hajtóműproblémák.
A műszaki gondok a Boeing 787 Dreamliner utasszállító repülőgépekhez kifejlesztett Trent 1000 hajtóműmodellt érintik, amelyeknek egyes részegységeit idő előtti anyagfáradásos kopás miatt cserélni kell.
A műszaki probléma miatt több nagy nemzetközi légitársaság, köztük a japán All Nippon Airways, az Air New Zealand, valamint a brit Virgin Atlantic és a B...
2018-06-14 11:41:23
A Nemzetközi Büntetőbíróság ideiglenesen szabadlábra helyezi a volt kongói alelnököt
... él.
Az ICC fellebbviteli tanácsa pénteken hatályon kívül helyezte a 18 éves börtönbüntetést, amelyet 2016-ban első fokon szabtak ki Bembára a katonái által elkövetett gyilkosságok és kínzások miatt. Másodfokon azonban megállapították: a vádlott ezek miatt nem vonható felelősségre, a verdikt meghozatala során több hibát elkövettek.
A parancsnokot ugyanakkor korábban tanúk...
2018-06-12 22:43:17
A halott mocsár, eső után
... méteres magasságot is. A dűnék között megbúvó "halott mocsár" a Tsauchab folyó áradásakor jött létre, amikor a bőséges víz hatására afrikai akácok (Acacia erioloba) nőttek ki, majd a szárazság miatt elpusztultak. A nap által kiszárított fák nedvesség hiányában nem bomlottak le és most mint megfeketedett csontvázak tarkítják a kietlen tájat.

...
2018-06-12 16:49:12
Krónika 1. rész (napirend előtt: oktatás, családon belüli erőszak, megújuló energia)
... parlamentben.


LMP: kormányhoz közel állók gazdagodnak a napenergiával kapcsolatos pályázaton

Schmuck Erzsébet LMP-s képviselő egy európai uniós, napenergiával kapcsolatos pályázat miatt bírálta a kormányt, mert szerinte az idén márciusban egy napra megnyitott tenderen csak azok tudtak indulni, akik informális csatornákon értesültek róla, és fel tudtak k...
2018-06-12 11:01:27
Levelezik a NER-értelmiség:
... németországi ügyvédjét és a csomagokat szállító speditőrcéget. Monique egyidejûleg eljárást indított Lovas ellen, amelyben a bíróság védelmét kérte Lovas rendszeres erőszakoskodása miatt. A negyedik perben Monique a Magyarországgal kötött viszonossági megállapodás alapján kérte a gyermektartás behajtásának érvényesítését Lovassal szemben.
Lovas a pereket ...
2018-06-10 09:26:58
Tallóztam
... alkalmazásának az időtartama limitált. Jellemzően 5-7 napos szedés javasolt, és amennyiben nem javulnak a panaszok, orvoshoz kell fordulni. Orvoshoz fordulni egyrészt a pontos diagnózis felállítása miatt lényeges, másrészt a mellékhatások egy része dózisfüggően jelentkezhet, azaz minél tovább szed valaki egy adott gyógyszert, és minél magasabb dózisokban teszi azt, annál nagyobb m...
2018-06-09 19:42:08
1 2 3 .................413 414 ........619 620 .........825 826 827 
Címkék: Dmitry Glukhovsky, Nemzetközi Büntetőbíróság, Klaus Iohannis, Nemzeti Liberális Párt, Hadházy Ákos, Homolya Róbert, Hadházy Ákos LMP-s, Provital Zrt, Nippon Airways, Virgin Atlantic, Schmuck Erzsébet LMP-s, tagállam megtagadja, román szociálliberális, jobbközép ellenzék, volt fideszes, volt kongói, halott mocsár, elismerés előtt, cseh hatóságok, férfi ezen, uniós bíróság, magas infláció, hitelek drágulása, igazságügyi reform, választási kampányban, bűnözők érdekében, másik utolsó, reinkarnációban egyáltalán, kettős kifizetések, hasonló nevű, műszaki gondok, műszaki probléma, brit Virgin, katonái által, vádlott ezek, verdikt meghozatala, parancsnokot ugyanakkor, dűnék között, szárazság miatt, kietlen tájat, napenergiával kapcsolatos, európai uniós, idén márciusban, napra megnyitott, csomagokat szállító, bíróság védelmét, negyedik perben, gyermektartás behajtásának, időtartama limitált, pontos diagnózis, része dózisfüggően, adott gyógyszert, menekültstátuszt, szociálliberális, korrupcióinfóján,
© 2013 TVN.HU Kft.