Belépés
Az aszexualitás a szexuális irányultság egyik fajtája.
... Vannak, akik vágynak egy bizalmasabb, romantikus kapcsolat kiépítésére és ugyanúgy randevúznak, mint a szexuálisabb társaik egymással. Kétséget kizáró, hogy a nagyfokú társadalmi igények miatt a magukat aszexuálisnak vallók nagy része párkapcsolatban vagy házasságban él.

Szexuális vagy nem szexuális, minden emberi érintkezés ugyanazokból az alapokból tevődik össze: komm...
2018-10-22 02:49:44
Kutyatámadásban súlyosan megsérült egy kisfiú Ostffyasszonyfán
...
Leibinger Eszter közölte: az eset körülményeit gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés gyanúja miatt vizsgálja a rendőrség.
Az MTI úgy értesült, hogy a kétéves kisfiú szombat délután kamaszkorú rokonával sétált az utcán, amikor egy nagytestű kutya megtámadta. A gyerek édesanyja is kirohant az utcára, megpróbált segíteni, de az állat őt is megharapta.
A kisfi...
2018-10-21 10:34:16
Katalán válság - Véleménykülönbség miatt a függetlenségi pártok elveszítették parlamenti többségüket
... függetlenségi pártok által benyújtott javaslat nem ment át, így például az a kezdeményezés, amelyben elmarasztalták volna VI. Fülöp spanyol királyt tavaly október 3-án mondott televíziós beszéde miatt. Az uralkodó ebben a függetlenségi pártok törekvéseit bírálta.
Nem ez az első eset, hogy a két függetlenségi párt szembekerült egymással, ám belső konfliktusaiknak eddig ez az e...
2018-10-09 19:02:10
Kettős állampolgársági vita - Kárpátalján több száz állami tisztviselőt és képviselőt világítanak át magyar útl
... Moszkal kárpátaljai kormányzó még 2016-ban mentett fel tisztségéből, mert magyar útlevelet találtak nála. Kárpátalján eddig ez volt az egyetlen eset, amikor valakit kettős állampolgárság miatt menesztettek állami hivatali állásából - jegyezte meg.

A Mirotvorec ukrán nacionalista szervezet olyan személyek adatait teszi fel nyilvános internetes adatbázisába, akik szerint...
2018-10-09 14:21:25
Elévülés miatt szabadon engedték a Franco-éra csecsemőlopásában bűnös orvost
...
A bíróság megállapítása szerint az orvos bűnös mindhárom vádpontban: közokirat-hamisításban, illegális fogvatartásban, és szülés színlelésében, ám büntethetősége 1987-ben megszűnt, amikor az érintett gyerek, Inés Madrigal nagykorú lett. Ez azt is jelenti, hogy már akkor sem volt felelősségre vonható, amikor 2012-ben Inés Madrigal feljelentést tett ellene.
Az ügy jelentős...
2018-10-08 14:52:45
Szombathelyi calici fertőzés - Elamen Zrt.: nem a társaság által szolgáltatott ételek okozták a megbetegedéseke
... lefolyású volt, gyomor- és bélrendszeri panaszokkal, hasi görcsökkel, hányással, hasmenéssel, hőemelkedéssel, enyhe lázzal járt. Elmondása szerint két diák került kórházba kiszáradás tünetei miatt.
A Vas Megyei Kormányhivatal tájékoztatása szerint az eset kapcsán vizsgálatot folytat a Nébih Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igazgatósága is. Mint korábban közölték, mintákat v...
2018-10-04 23:54:24
MLSZ - Csányi Sándor fellebbezett a Puskás-Vidi fegyelmi döntése ellen
...
Az MLSZ Twitter-oldalának híre szerint az eljárás ennek értelmében másodfokon folytatódik.
A felcsúti összecsapás a kapus Kovácsik Ádám sérülése miatt elhúzódott, és az Európa-liga résztvevő bajnokcsapat 2-1-es hazai vezetésnél a 102. percben büntetőhöz jutott. Marko Scepovic 11-esét Branislav Danilovic hárította. Szőts Gergely játékvezető ezt követően lefújta a találkoz...
2018-10-02 09:31:09
Terrorizmus - Elfogtak Németországban hat feltételezett terroristát
... és fegyveres merényleteket hajtanak végre "külföldiek és politikailag másként gondolkodók" ellen. A csoport egy további tagját már szeptemberben őrizetbe vették különösen súlyos garázdaság miatt.
A csoport öt tagja szeptember 14-én más elkövetőkkel együtt különböző eszközökkel külföldiekre támadt Chemnitzben. Az akció a felkészülést szolgálta egy október 3-ra - a német nemzet...
2018-10-01 14:05:28
Kettős gyilkosság történt Várpalotán - elfogtak egy férfit
... nő és kétéves gyermeke holttestét találták meg.
Hozzátette, az első információk szerint idegenkezűség merült fel, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást. A bűncselekménnyel kapcsolatban a Veszprém megyei rendőrök rövid időn belül elfogtak egy 40 éves férfit, kihallgatása folyamatban van.
Korábban annyit közölt a r...
2018-09-28 21:14:04
MLSZ - Nincs büntetés a Puskás-Vidi után történtek miatt
... megítélésének. A klubok saját hatáskörükben ennek megfelelően kezelték az esetet" - teszi hozzá az MLSZ fegyelmi bizottságának határozata.
A felcsúti összecsapás a kapus Kovácsik Ádám sérülése miatt elhúzódott, és az Európa-liga résztvevő bajnokcsapat 2-1-es hazai vezetésnél a 112. percben büntetőhöz jutott. Marko Scepovic 11-esét Branislav Danilovic hárította.
Szőts Ger...
2018-09-26 10:36:07
1 2 3 .................416 417 ........624 625 ........832 833 834 
Címkék: Elamen Zrt, Csányi Sándor, Elfogtak Németországban, Leibinger Eszter, Inés Madrigal, Megyei Kormányhivatal, Nébih Élelmiszer-, Takarmánybiztonsági Igazgatósága, MLSZ Twitter-oldalának, Kovácsik Ádám, Marko Scepovic, Branislav Danilovic, Szőts Gergely, Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság, Szőts Ger, szexuális irányultság, kisfiú Ostffyasszonyfán, függetlenségi pártok, társaság által, szexuálisabb társaik, nagyfokú társadalmi, magukat aszexuálisnak, alapokból tevődik, eset körülményeit, kétéves kisfiú, nagytestű kutya, gyerek édesanyja, uralkodó ebben, első eset, egyetlen eset, bíróság megállapítása, orvos bűnös, érintett gyerek, eset kapcsán, eljárás ennek, felcsúti összecsapás, kapus Kovácsik, további tagját, felkészülést szolgálta, október 3-ra, német nemzet, első információk, bűncselekménnyel kapcsolatban, klubok saját, bűncselekménnyel, ostffyasszonyfán, konfliktusaiknak, állampolgársági, párkapcsolatban, kutyatámadásban, gondatlanságból, megbetegedéseke, állampolgárság, elmarasztalták,
© 2013 TVN.HU Kft.