Regisztráció  Belépés
BDO: a korábbinál ügyfélbarátabb adóigazgatással indult az év
... kísérni a NAV honlapján közzétett tájékoztatókat is, mivel az ezekben foglaltak alapján eljárók egy új, deklarált szabály szerint egy esetleges megállapítás esetén mentesülnek a jogkövetkezmények alól.
Az adónemeket érintő változások közül egyebek mellett kiemelik, hogy több termék, illetve szolgáltatás áfakulcsa 5 százalékra csökkent.
A munkáltatók által fizetendő szoc...
2018-01-05 16:23:10
Az Ab megsemmisítette Handó Tünde integritási utasításának több pontját
... támadott dokumentum tartalmazza azt is, hogy a bíróság elnöke gondoskodik a visszaélésekre, szabálytalanságokra vonatkozó bejelentések kivizsgálásáról, valamint "az esetleges jogkövetkezmények alkalmazásáról". Arról azonban nem rendelkezik a szabályzat, hogy a bíróság elnöke ezeket az intézkedéseket milyen formában teheti meg.
A szabályzatot egy bíró támadta meg alkotmányjog...
2017-11-30 10:01:25
Eljött Magyarországon az „offshore-lovagok” aran
... meghatározott (pl. kamat, osztalék, árfolyamnyereség) 2016. június 30-ig megszerzett jövedelme után 10 százalékos mértékű adót fizet, mentesül az esetleges adóhivatali revízióval járó jogkövetkezmények alól. Ezzel az adófizetés alól eddig kibúvók tisztára moshatják jövedelmüket. Egy másik lényeges változás az idei évtől, hogy a magánszemélyek szankciók nélkül vehetik a saját nevük...
2017-03-02 15:30:42
bank
... hivatkozással történt.
Másik ítélőtábla, a Debreceni Ítélőtábla álláspontja ettől eltért, és azt mondta, hogy
értelmetlen és felesleges a felperest az érvénytelenségi jogkövetkezményeknek mikénti
levonása érdekében hiánypótlásra felhívni. Az is előre megjósolható, hogy a másodfokú
eljárásban, ahol a kereset nem változtatható meg, megállapítás helyett marasztalá...
2017-01-29 18:09:16
Berúgta a horda a motort!
... számítsanak!
És ha találnak egymillió üres borítékot!-akkor rájönnek: ITT A VÉG KEZDETE! ÜZENT A NÉP! ÜRES BORÍTÉKKAL ÜZENT!...
2016-09-08 21:25:29
Ötvenezer forintra bírságolta a Hatoscsatornát és az RTL Klubot az NMHH
... hotel által kínált lehetőségek bemutatásával, emiatt büntette a kereskedelmi csatornát 50 ezer forintra a médiatanács.
A közleményben hangsúlyozták, hogy a méd...
2016-05-05 09:21:12
Újabb Nemzethy Programmal gyarapodtunk!
... jogintézményekről. Ennek keretében vizsgálnia kell különösen a könyvvizsgálók kötelező rotációja és a bejelentési kötelezettségük kiterjesztése, a beszámoló közzétételének elmaradásához fűződő jogkövetkezmények szigorítása, valamint a jogi személy jogsértő működése esetén a vezető tisztségviselőket érintő hátrányos jogkövetkezmények alkalmazásának lehetőségét.
A kormány a civ...
2015-05-29 08:55:21
Elfogadta a kormány a Nemzeti Korrupcióellenes Programot
... jogintézményekről. Ennek keretében vizsgálnia kell különösen a könyvvizsgálók kötelező rotációja és a bejelentési kötelezettségük kiterjesztése, a beszámoló közzétételének elmaradásához fűződő jogkövetkezmények szigorítása, valamint a jogi személy jogsértő működése esetén a vezető tisztségviselőket érintő hátrányos jogkövetkezmények alkalmazásának lehetőségét.
A kormány a ci...
2015-05-27 21:39:53
A mai a devizahitelesek nagy napja, megszavazták....
... várhatóan az Országgyűlés idei, őszi ülésszakán újabb jogalkotási lépéseket tesz: ekkor rögzítik majd az elszámolás végleges szabályait, az egyéb anyagi jogi kérdéseket, valamint a jogkövetkezményeket.

A Kúria június 16-án mondta ki, hogy a devizahiteleknél alkalmazott árfolyamrés tisztességtelen, az árfolyamkockázat tisztességessége azonban csak akkor vizsgálható, ha a...
2014-07-04 15:11:20
Devizahitelek - Benyújtotta a kormány a parlamentnek a törvényjavaslatot
... az ...
2014-06-27 16:04:48
1 2 3 4 
Címkék: Handó Tünde, Eljött Magyarországon, Újabb Nemzethy Programmal, Nemzeti Korrupcióellenes Programot, Debreceni Ítélőtábla, ÜZENT NÉP, ÜRES BORÍTÉKKAL ÜZENT, korábbinál ügyfélbarátabb, devizahitelesek nagy, ezekben foglaltak, esetleges megállapítás, jogkövetkezmények alól, adónemeket érintő, munkáltatók által, bíróság elnöke, esetleges jogkövetkezmények, intézkedéseket milyen, bíró támadta, esetleges adóhivatali, adófizetés alól, másik lényeges, idei évtől, magánszemélyek szankciók, saját nevük, kereskedelmi csatornát, közleményben hangsúlyozták, könyvvizsgálók kötelező, bejelentési kötelezettségük, beszámoló közzétételének, jogi személy, vezető tisztségviselőket, elszámolás végleges, egyéb anyagi, devizahiteleknél alkalmazott, árfolyamkockázat tisztességessége, árfolyamnyereség, devizahiteleknél, korrupcióellenes, tisztességessége, árfolyamkockázat, adóigazgatással, devizahitelesek, kötelezettségük, kivizsgálásáról, érvénytelenségi, megsemmisítette, tisztességtelen, alkalmazásáról,
© 2013 TVN.HU Kft.