Regisztráció  Belépés
Elfogadhatatlannak tartja a szegedi zajrendelet módosítását a KDNP
... említette a többi közt, hogy a jogszabály hatálybalépését követően még lakott területen kívül sem lehet majd zenélni éjfél után egy vendéglő kerthelyiségében a lakodalmak alkalmával vagy hétvégén este hét után az emberek bírságra számíthatnak az otthoni zenélés vagy zenehallgatás miatt.
A képviselő elmondta, több módosító indítványt is benyújtott a rendelethez, ezek közül a l...
2018-06-20 15:42:00
Vb-2018 - Orosz sajtó: a szbornaja legújabb kori történelmének legjobb eredményét érte el
... különleges emlék lesz számunkra. Ugyanúgy, mint a magyarok felett 1986-ban (a mexikói vb-n) aratott 6-0-s kozmikus győzelem." - írta a Szovjetszkij Szport.
A szaklap elismerte, hogy kedd este az egyiptomi Ahmed Faszj öngóljáig a mérleg nyelve mindkét irányba kilengett és hogy "egy kóbor és ostoba gól" az orosz kapuba is berepülhetett volna. Méltatta Mohamed Szalah játékosi n...
2018-06-20 11:01:18
Somlyó Zoltán
... nem hiszem el,
hogy én vagyok az, aki reggel ágyamból kikel!
Délben pénzért szalad s délután pardont énekel!
Nem, én nem hiszem el!

Nem! az sem én lehetek,
aki este hazaoson, akár a szégyenlős beteg!
S: alszik a gyerek?... figyeli gondban és réveteg...
Nem, az sem én lehetek!

Én ott vagyok, ott valahol,
ahol a vágy és a kín ...
2018-06-20 08:33:34
Múzeumok éjszakája - Az MTA székháza idén is megnyílik a látogatók előtt
... pusztulástörténetét mutatja be.
A Homlokzat és Díszterem című séta látogatói az épület főhomlokzatának szobrairól, valamint a Díszterem festészeti dekorációjáról tudhatnak meg többet.
Az este folyamán Borovi Dániel művészettörténész Ferenc József császár és király magyarországi portréiról tart előadást.
Idén először a külföldi érdeklődőknek angol nyelvű vezetés i...
2018-06-20 07:20:55
Szombaton kezdődik a Balatonfüredi Nemzetközi Gitárfesztivál
... gitárművész ad koncertet a Kisfaludy Galéria színpadán, másnap egy spanyol-görög páros, a Duo Melis tagjai, Susana Prieto és Alexis Muzurakis lépnek a Vaszary Galéria színpadára.
Hétfőn este egy lengyel duót, Jan Jakub Bokun klarinét- és Jakub Kosciuszko gitárművész kettősét hallhatja a közönség a Kisfaludy Galéria színpadán.
Ju Vu kínai muzsikus koncertjét hallgathatj...
2018-06-20 07:04:52
Illegális bevándorlás - Trump új bevándorlási törvényről egyeztet, erősödik a családok szétszakítása elleni til
... módosítást - nem kis részben az elmúlt napokban a déli határokon kialakult válságos helyzet és a közfelháborodás hatására - a törvényhozók többsége támogatja is.
Donald Trump, aki kedd este egy órán át tanácskozott pártja törvényhozóival, sürgette a bevándorlási törvény kidolgozását és elfogadását. A tanácskozás megkezdése előtt újságíróknak azt mondta: "a bevándorlási rendsz...
2018-06-20 07:04:31
Tóth Ida: Becstelen csonkítás
... alakjáról, de legalább annyira Trianon traumájáról is. Az Öröktűz I-II. - ,,Egy lángot adok, ápold, add tovább" című alkotást két részben, június 10-én és 17-én, vasárnap este sugározza a televízió Duna World csatornája.

Jelenczki István rendezőt régóta foglalkoztatta a gondolat, hogy ok-okozati összefüggések alapján feltárja azt a folyamatot, me...
2018-06-19 23:37:20
Teréz körúti robbantás - Életfogytiglant kért az ügyész a vádlottra
... kijelentette: az ügy összes körülménye egyetlen büntetés kiszabására ad lehetőséget, életfogytig tartó szabadságvesztésre.
A vád szerint a huszonéves fiatalember 2016. szeptember 24-én késő este Budapesten, a Teréz körúton egy általa készített és működésbe hozott pokolgéppel életveszélyesen megsebesített két rendőrt. A robbantás célja az volt, hogy megszerezze fegyvereiket. A...
2018-06-18 12:11:59
Változatos programokkal készül az idén a délvidéki magyarság kulturális fesztiválja, a Dombos Fest
... látszik, hogy a szervezők az idén is a magyar kultúrának, illetve a régiónak az érdekes, színvonalas és ritkán látott produkcióit hívták meg az összművészeti rendezvényre.
A Dombos Festet július 4-én Lajkó Félix Liszt Ferenc-díjas világzenei hegedűművész duója nyitja meg. Másnap, csütörtökön Magyarország első raggaezenekara, a több mint 30 éves múlttal rendelkező Ladánybene ...
2018-06-18 11:31:22
Dmitry Glukhovsky - Metró 2033
... bemutatkozhatunk egymásnak. Nekem hétköznapi nevem van, hasonló azokhoz a nevekhez, amelyekkel ebben az életben találkozol. Túl hosszú, és nem mond rólam semmit. De én Dzsingisz kán utolsó megtestesülése vagyok, s ezért hívhatsz Kánnak. Ez rövidebb.
- Dzsingisz káné? - nézett rá Artyom bizalmatlanul, valami miatt leginkább azon csodálkozva, hogy a másik utolsó megtestesüléské...
2018-06-18 10:24:28
1 2 3 ...........1169 1170 ......1754 1755 ......2338 2339 2340 
Címkék: Somlyó Zoltán, Balatonfüredi Nemzetközi Gitárfesztivál, Tóth Ida, Dombos Fest, Dmitry Glukhovsky, Szovjetszkij Szport, Ahmed Faszj, Méltatta Mohamed Szalah, Borovi Dániel, Ferenc József, Kisfaludy Galéria, Susana Prieto, Alexis Muzurakis, Vaszary Galéria, Jakub Bokun, Jakub Kosciuszko, Donald Trump, Öröktűz I&#8211, Duna World, Jelenczki István, Dombos Festet, Lajkó Félix Liszt Ferenc-díjas, szegedi zajrendelet, szbornaja legújabb, látogatók előtt, családok szétszakítása, délvidéki magyarság, többi közt, jogszabály hatálybalépését, vendéglő kerthelyiségében, lakodalmak alkalmával, emberek bírságra, otthoni zenélés, képviselő elmondta, magyarok felett, mexikói vb-n, szaklap elismerte, egyiptomi Ahmed, mérleg nyelve, orosz kapuba, szégyenlős beteg, épület főhomlokzatának, este folyamán, külföldi érdeklődőknek, spanyol-görög páros, lengyel duót, elmúlt napokban, déli határokon, közfelháborodás hatására, törvényhozók többsége, bevándorlási törvény, tanácskozás megkezdése, bevándorlási rendsz,
© 2013 TVN.HU Kft.