Regisztráció  Belépés
Az amerikai kongresszusban megállapodás született a kormány működésének finanszírozásáról
... estig kell megszavazni, először a képviselőházban, majd a szenátusban voksolnak róla. Szerdán este azonban még nem jelentették be a voksolás menetrendjét.
Paul Ryan házelnök az esti órákban a Fehér Házban járt és egyeztetett Donald Trump elnökkel, aki teljes támogatásáról biztosította a törvénycsomagot. A nagy kiadások miatt azonban egyes ultrakonzervatív republikánus törvény...
2018-03-22 07:04:23
Kakaó, az istenek eledele
... valamint egyéb élénkítő hatású vegyületeket (elsősorban szerotonint és dopamint) - ezért is tekintenek a kakaóra, csokoládéra boldogsághormon-forrásként, ugyanakkor nem tanácsos az esti órákban komolyabb kakaó- vagy csokoládéfogyasztásba bocsátkozni.

A cukor, vanília és számos ízesítőanyag hozzáadásával készülő csokoládé vagy a kakaóból készült ital világszerte kö...
2018-03-22 01:14:22
Hóvihar - Hófúvásokra figyelmeztet a közútkezelő
... átcsoportosításokat is végrehajtottak, így például Komárom-Esztergom és Békés megyéből is munkagépeket vezényeltek át a rendkívüli időjárásban érintett területekre.
Országosan a hajnali, reggeli órákban csaknem 500 munkagép végzett hóeltakarítási és síkosságmentesítési munkákat, szombat óta közel 8800 tonna sót és mintegy 350 ezer liter kálcium-klorid oldatot juttattak ki a s...
2018-03-18 10:41:22
Hóvihar - Több megyében továbbra is harmadfokú a figyelmeztetés
... Budapesten, Pest és Bács-Kiskun, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Vas, Veszprém és Zala megyében elsőfokú veszélyjelzések vannak kiadva.
Azt írták: északkeleten a viharos széllökések a délelőtti órákban fokozatosan a legtöbb helyen csökkennek. Azonban várhatóan a déli, délutáni órákig Borsod és Szabolcs megyében továbbra is kialakulhat erős hófúvás. Ezt követően ezeken a részeken ál...
2018-03-18 07:06:35
Több megyére másodfokú figyelmeztetéseket adott ki a meteorológiai szolgálat
... elsőfokú figyelmeztetés van érvényben.
Az előrejelzés szerint a csúcshőmérséklet szombat délelőtt általában plusz 1-8...
2018-03-17 07:20:53
egészség
... tűzről, és keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Kevergessük pár percig, míg krémes, homogén masszát kapunk. Tároljuk el üres, tiszta tégelyben.

Alkalmazása leginkább az esti órákban ajánlott a megtisztított arcbőrre vigyünk fel belőle egy keveset. Masszírozzuk bele, hagyjuk állni fél órát, majd mossuk le egy tiszta forrásvízbe mártott pamut ruhával.

Legalább...
2018-03-16 19:54:44
Több mint kétszáz csehországi egyetem és középiskola diákja tüntetett a cseh alkotmány betartásáért
... amelyet a szervezők a parlamenti felsőházban kívánnak átadni a szenátoroknak. A diákokat számos városban az iskolák vezetése is támogatta.
Számos helyen a diákok a délutáni és az esti órákban vitafórumot tartanak a belpolitikai helyzetről. Prágában a Nemzeti Színház melletti Václav Havel téren már dél óta több száz diák és fiatal tüntet az államfő és a kormányfő ellen, követ...
2018-03-15 13:51:32
Tavaszi zivatarokkal indul a hét
... kialakulására,

zivatarokra délnyugaton van esély.

Ezzel együtt északnyugatira fordul a szél, melyet élénk, erős lökések kísérhetnek. A fronttal jelentős lehűlés nem érkezik, a délutáni órákban 11-16 fokra van kilátás. Szerdán a változóan felhős-napos időben még elszórtan kialakulhatnak záporok, egy-egy gyenge zivatar legfeljebb nyugaton, délnyugaton fordulhat...
2018-03-11 01:31:26
Trump egy volt munkatársa nem hajlandó együttműködni a Mueller-bizottsággal
... Trump összejátszott volna oroszokkal, akkor ez ma már köztudomású volna. Mert "Trump nem tudja csukva tartani a száját" - tette hozzá mintegy magyarázatként.
Sam Nunberg a késő esti órákban az AP amerikai hírügynökségnek már azt nyilatkozta: lehet, hogy mégis együttműködik a vizsgálóbizottsággal.
Nunberg korábban Donald Trump üzleti vállalkozásainak egyikénél dolgozott, ...
2018-03-06 07:05:26
Március!
... Március 1 a meteorológiai tavasz első napja!
Itt Baranyában -22 -25 fokra ébredtünk,hó is van bőven.
Most az esti órákban -8 fok van,és ujabb havazás kezdődött!
Úgy néz ki hogy kemény télies tavasz van!
Reméljük nem tart sokáig!

"A tél nem tart örökké:A tavasz nem marad el.
Ha egyszer tavasz akar lenni,az összes
jégpáncélok hiába erölköd...
2018-03-01 21:49:29
1 2 3 ..................112 113 .........168 169 ........223 224 225 
Címkék: Paul Ryan, Fehér Házban, Donald Trump, Nemzeti Színház, Václav Havel, amerikai kongresszusban, kormány működésének, istenek eledele, meteorológiai szolgálat, cseh alkotmány, volt munkatársa, szenátusban voksolnak, voksolás menetrendjét, esti órákban, nagy kiadások, kakaóból készült, rendkívüli időjárásban, viharos széllökések, délelőtti órákban, legtöbb helyen, előrejelzés szerint, csúcshőmérséklet szombat, többi hozzávalót, megtisztított arcbőrre, tiszta forrásvízbe, parlamenti felsőházban, diákokat számos, iskolák vezetése, belpolitikai helyzetről, kormányfő ellen, fronttal jelentős, délutáni órákban, változóan felhős-napos, késő esti, meteorológiai tavasz, csúcshőmérséklet, vállalkozásainak, ultrakonzervatív, képviselőházban, hírügynökségnek, veszélyjelzések, törvénycsomagot, boldogsághormon, északnyugatira, kialakulhatnak, végrehajtottak, figyelmeztetés, hóeltakarítási, kongresszusban, magyarázatként, együttműködni, kialakulására, megtisztított, szenátoroknak, meteorológiai, hozzáadásával,
© 2013 TVN.HU Kft.