Regisztráció  Belépés
Magyar válogatott - Luxemburg és Costa Rica ellen a magyar válogatott
... Luxemburggal november 10-én idegenben, Costa Ricával négy nappal később hazai pályán játszik Bernd Storck szövetségi kapitány együttese.
A magyar válogatott mind a tíz mérkőzését megnyerte az európai miniállam csapatával szemben, a karibi együttessel viszont még nem találkozott.
Costa Rica csapata novemberben vélhetőleg világbajnoki résztvevőként érkezik Magyarországra, ...
2017-09-22 11:32:42
NGM: több mint négy éve tart a kiskereskedelmi forgalom bővülése
... építőipari, otthonteremtési beruházásoknál is további növekedés legyen.
A NGM közleményében felhívta a figyelmet arra, hogy a hazai fogyasztás bővülése júliusban ismét meghaladta az Európai Unió átlagát.
A tárca kiemelte: a nem élelmiszer-kiskereskedelem 7,5 százalékos emelkedése jelzi, hogy a háztartások válság során elhalasztott fogyasztása egyre inkább megjelenik, így...
2017-09-22 11:32:22
Nemzetek Ligája - Hivatalossá vált a lebonyolítás
...
Az európai szövetség (UEFA) célja az új sorozattal, hogy tovább erősítse és kiegyensúlyozottabbá tegye a válogatottak versengését. A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint a sorozat bevezetésével minden évben lesz egy kontinens- vagy világverseny az európai csapatok számára, emellett a Nemzetek Ligájából négy csapat az Eb-kvalifikációt is kivívhatja.
A N...
2017-09-22 11:22:28
Egykori csehszlovák kommunista vezetőket jelentettek fel a nyugati határokon történt halálesetek miatt
... esetekkel, mint az emberiség elleni bűncslekményekkel foglalkozzanak, amelyeknél nincs elévülés" - mutatott rá Winkelmannová. Feljelentésükben a Platform képviselői arra hivatkoznak, ahogy az Európai Emberi Jogi Bíróság a határon történt gyilkosságokat már korábban emberiség elleni bűncselekményeknek minősítette. Ennek érdekében a korábbi feljelentést új dokumentumokkal, bizonyíté...
2017-09-22 11:22:14
IHS Markit - Kirobbanó erőben zárta a harmadik negyedévet az euróövezeti magánszektor
... megállapításait Chris Williamson, az IHS Markit vezető közgazdásza, aki szerint a gazdasági növekedésnek az árnyomások erősödésév...
2017-09-22 11:01:52
MNB-igazgató: tartósan meghaladhatja a 3,5 százalékot a gazdasági növekedés
...
Kijelentette, hogy a gazdaság bővülése jelentősen meghaladja az uniós átlagot, de az egész régió jól teljesít, így az európai gazdasági növekedés súlypontja Közép-Európába helyeződött.
Az igazgató hangsúlyozta, hogy a gyarapodást idén csupán az egyszeri technikai hatások mérsékelhetik, hiszen például tavalyhoz képest több ünnep esik hétköznapra, ami kissé visszafoghatja...
2017-09-22 10:51:59
Ugrásszerűen nőtt a közvetlenül elnyert uniós magyar projektek száma
... mint egymillió oldalletöltést ért el, a kapcsolódó közösségi oldalak kedvelőinek száma pedig meghaladja a 8500-at. Kétéves működése alatt a www.palyazatokmagyarul.eu honlap a közvetlen európai uniós programok 930 dekódolt pályázatát tette hozzáférhetővé.
Legújabb szolgáltatásként mostantól már android platformon futtatható mobilalkalmazás is segíti a felhasználókat a sikeres...
2017-09-22 10:31:56
Ezer magyar iskola részvételére számítanak az Európai Diáksport Napján
...
"Bízunk benne, hogy a csatlakozó iskolák száma idén az ezret is eléri" - mondta Balogh Gábor, az MDSZ elnöke. Hozzátette: szeretnék, ha az Európai Diáksport Napja a lehető legtöbb iskolában meghonosodna, és a gyerekek minél több sportprogramban, játékban vennének részt.
Az Európai Sporthét eseménysorozat részeként zajló sportnap - amely magyar kezdeményezésből közel tíz ...
2017-09-22 09:41:36
Lovas István:Ki a világ legnagyobb ökovandálja?Angela Merkel
KI A VILÁG LEGNAGYOBB ÖKOVANDÁLJA? ANGELA MERKEL

A fenti címet szándékosan nem tettük idézőjelbe, hogy fokozottan érjék a kínos információk e hivatalosan jobboldali konzervatív kancellárasszony hazai balliberális rajongóit.
A következő sokk: a cikk e címmel - ó borzalom - a brit Guardianben jelent meg, és annak szerzője - újabb borzalom R...
2017-09-22 09:19:31
Tőzsde - Vegyesen nyitottak a főbb európai piacok
... százalékkal csökkent a kereskedés indításakor.
Az eurót 1,1970 dolláron jegyezték a nemzetközi bankközi devizapiacon reggel kilenc órakor, napi szinten 0,23 százalékkal erősödött a közös európai fizetőeszköz.
A globális kereskedelem szempontjából legjelentősebb két nyersolajkeverék, a Brent és a WTI ára emelkedik a legközelebbi, novemberi határidős jegyzésekben.
Az ...
2017-09-22 09:11:44
1 2 3 .....5475 5476 ...8212 8213 ..10949 10950 10951 
Címkék: Costa Rica, Nemzetek Ligája, Európai Diáksport Napján, Lovas István, Angela Merkel, Costa Ricával, Bernd Storck, Európai Unió, Nemzetek Ligájából, Európai Emberi Jogi Bíróság, Chris Williamson, Balogh Gábor, Európai Diáksport Napja, Európai Sporthét, VILÁG LEGNAGYOBB ÖKOVANDÁLJA, ANGELA MERKEL, magyar válogatott, kiskereskedelmi forgalom, nyugati határokon, harmadik negyedévet, euróövezeti magánszektor, gazdasági növekedés, közvetlenül elnyert, világ legnagyobb, főbb európai, európai miniállam, karibi együttessel, figyelmet arra, hazai fogyasztás, tárca kiemelte, háztartások válság, európai szövetség, válogatottak versengését, magyar szövetség, sorozat bevezetésével, kontinens- vagy, európai csapatok, emberiség elleni, határon történt, korábbi feljelentést, gazdasági növekedésnek, árnyomások erősödésév, gazdaság bővülése, uniós átlagot, egész régió, európai gazdasági, igazgató hangsúlyozta, gyarapodást idén, egyszeri technikai, kapcsolódó közösségi, közvetlen európai, csatlakozó iskolák,
© 2013 TVN.HU Kft.