Regisztráció  Belépés
A hatékony migrációs politikáról tartottak szakmai rendezvényt
... bevándorlóország lenni", s nem fogadunk el semmilyen dokumentumot, amely ezt akarja Magyarországra erőltetni - szögezte le Dancs Ferenc.
A KKM helyettes államtitkára szerint olyan diplomáciai megoldásra kell törekedni, amelyben nemcsak európai szinten van egyetértés, hanem a kibocsátó országokkal, régiókkal is meg kell állapodni.
Molnár Balázs Péter, a Miniszterelnökség...
2018-09-20 12:43:29
DK: súlyos válságban van a magyar egészségügy
...
A frakciószóvivő azt mondta, terveik szerint végiglátogatják az ország legfontosabb egészségügyi intézményeit, "átvilágítják" az ágazatot azzal a céllal, hogy a lehető legszélesebb körben kapjanak információt az egészségügy helyzetéről.
A mentőszolgálat főigazgatójával - Csató Gáborral - történt megbeszélésről beszámolva Gréczy Zsolt azt mondta, az OMSZ vezetője, aki az ...
2018-09-18 17:12:47
Netanjahu: Európa az ellene terroristákat küldő Iránt próbálja békítgetni
... konferenciáján, június harmincadikán.
A kormány ülése előtt a miniszterelnök helyesnek nevezte Donald Trump amerikai elnök döntését a Palesztinai Felszabadítási Szervezet (PFSZ) washingtoni diplomáciai képviseletének bezárásáról.
"A palesztinok megtagadják tárgyalások kezdését Izraellel, sőt hamis állításokkal Izraelt támadják a nemzetközi fórumokon"- vélekedett Benjámi...
2018-09-12 16:13:45
Törökország nem vesz részt az EBESZ emberi jogi konferenciáján Varsóban
...
Az Anadolunak nyilatkozó diplomáciai források ugyanakkor hangsúlyozták annak jelentőségét, hogy az EBESZ-tagállamok képviselői és a civil szervezetek ugyanazzal a státusszal rendelkeznek a találkozón. Egyúttal kiemelték: Ankara nincs ellene, sőt támogatja, hogy a civil szervezetek nemzetközi fórumokon szabadon hallathassák hangjukat, hiszen ez az emberi jogok, a demokrácia és...
2018-09-12 15:13:01
Pellegrini Bukarestben: a schengeni határokat délebbre kell tolni
... miniszterelnökkel az európai projekt megerősítéséről egyeztetettek, és ezt a román elnökség idején is folytatni fogják.
Az uniós elnökség átvételére készülő Bukarestben egyébként diplomáciai nagyüzem kezdődött: kedden a lengyel és török külügyminiszter, szerdán a holland miniszterelnök is Romániában tárgyal, jövő hét elején pedig Bukarestben szervezik meg az - Adriai-, a Balt...
2018-09-11 15:02:20
Orbán: a stratégiai partnerség szintjére emeljük a magyar-vietnami kapcsolatokat
... fejlesztéséről, a két ország vállalkozóinak beruházásokra buzdításáról, a magyar állami ösztöndíjprogramról - amelyben 200 vietnami diák vehet részt -, valamint arról, hogy a két ország közötti diplomáciai kapcsolatfelvétel közelgő évfordulóján Magyarország egy kiemelkedő színvonalú kulturális képviseletet nyitna Vietnam fővárosában.
A Vietnami Kommunista Párt főtitkára egyet...
2018-09-10 13:01:24
Elmaradt a szerb és a koszovói elnök találkozója Brüsszelben
... párbeszéd.
Belgrád fenn akarja tartani a békét, de nem fogadja el az államfő fenyegetésére és koszovói látogatásának megtiltására irányuló kísérleteket - mondta Djuric.
Egyes diplomáciai források szerint Vucic döntésétől függetlenül az utolsó pillanatokban Thaci is lemondta a találkozót, Mogherini pedig felváltva tárgyalt velük, így próbálva életben tartani az egyeztetés...
2018-09-07 16:04:06
Ukrán válság - Diplomáciai források: meghosszabbítják az orosz és oroszbarát személyek elleni uniós szankciókat
...
Névtelenséget kérő illetékesek elmondták, hogy megállapodás született a büntetőintézkedések meghosszabbításáról, de ezt hivatalosan csak később fogadják majd el.
Az Európai Unió 155 természetes és 44 jogi személy ellen tart érvényben korlátozásokat, melyek keretében zárolták az érintettek vagyonát az EU-ban - ez főként a bankszámláikra, de bizonyos esetekben például az i...
2018-09-05 14:19:53
Brexit - Az EU valamelyest módosíthat az ír-északír kérdés rendezésére vonatkozó javaslatán
... javaslatot az EU részéről.
Továbbá kiemelte, hogy az ír-északír határellenőrzés kérdésének megfelelő rendezése előfeltétele a szigetország rendezett kiválásának.
Brüsszeli diplomáciai források arról számoltak be, hogy Michel Barnier uniós Brexit-ügyi főtárgyaló hasonló javaslatot terjesztett nemrég a bennmaradó tagállamok kormányai elé.
A bizottsági "óvintézkedési" ...
2018-09-05 14:00:05
Szkripal-ügy - Két orosz gyanúsítottat nevezett meg a brit vádhatóság
... amelyért az orosz kormányt tartja felelősnek.
A Szkripal-ügy miatt Nagy-Britannia és több más ország, köztük az Egyesült Államok számos orosz diplomatát kiutasított. Moszkva hasonló diplomáciai lépésekkel, valamint külföldi érdekeltségű oroszországi intézmények bezárásával válaszolt.
A Novicsok hatóanyagtól júliusban két brit állampolgár, a 45 éves Charlie Rowley és 44 é...
2018-09-05 13:50:52
1 2 3 ......................137 138 ............206 207 ...........273 274 275 
Címkék: Pellegrini Bukarestben, Dancs Ferenc, Molnár Balázs Péter, Csató Gáborral, Gréczy Zsolt, Donald Trump, Palesztinai Felszabadítási Szervezet, Vietnami Kommunista Párt, Európai Unió, Michel Barnier, Egyesült Államok, Charlie Rowley, hatékony migrációs, magyar egészségügy, ellene terroristákat, schengeni határokat, stratégiai partnerség, magyar-vietnami kapcsolatokat, koszovói elnök, ír-északír kérdés, brit vádhatóság, kibocsátó országokkal, ország legfontosabb, ágazatot azzal, lehető legszélesebb, egészségügy helyzetéről, mentőszolgálat főigazgatójával, kormány ülése, miniszterelnök helyesnek, palesztinok megtagadják, nemzetközi fórumokon, civil szervezetek, státusszal rendelkeznek, emberi jogok, európai projekt, román elnökség, uniós elnökség, holland miniszterelnök, magyar állami, kiemelkedő színvonalú, államfő fenyegetésére, utolsó pillanatokban, érintettek vagyonát, ír-északír határellenőrzés, szigetország rendezett, bennmaradó tagállamok, orosz kormányt, meghosszabbítják, bevándorlóország,
© 2013 TVN.HU Kft.