Regisztráció  Belépés
A farkasokkal együtt kell üvölteni
... Afrika-szerte.

Modiba Keita, a Mali Köztársaság első elnöke is szabadult volna a franktól. Ő sem úszta meg. 1968. november 19-én őt is levadászták a franciák. Talán éppen ezek azok az európai értékek, amiket most Sargentini asszony a jelentésében hiányol hazánkat illetően? 1966. január elsején Jean-Bédel Bokassa puccsolta meg David Dackot, a Közép-Afrikai Köztársaság el...
2018-08-14 22:22:01
Európai Bizottság: nő az amerikai cseppfolyósított földgáz behozatala az EU-ban
... arány még csak 5 százalék volt.
A bizottságot vezető Jean-Claude Juncker a Donald Trump amerikai elnökkel való júliusi tárgyalásán ígéretet tett rá, hogy fokozni fogják az amerikai LNG európai behozatalát.
"Az Európai Unió kész arra, hogy megkönnyítse az Egyesült Államokból származó cseppfolyósított földgáz importjának növelését, ami már javában zajlik. Az amerikai LNG-e...
2018-08-10 11:37:25
A Pannergy látja el geotermikus energiával a Miskolcon épülő akkumulátorgyárat
... Corporation 17 országban közel 15 ezer munkavállalót foglalkoztat, árbevétele a tavaly márciussal zárult üzleti évben csaknem 3 milliárd dollár volt. A csoport Miskolcon építi fel első európai gyárát, a 8,8 milliárd forintos beruházást korábbi közlés szerint a kormány 465 millió forint vissza nem térítendő támogatással segíti. A lítiumionos akkumulátorokat gyártó üzem több mint fé...
2018-08-01 23:02:23
Kelis Rogers amerikai énekesnő adja a nyárzáró koncertet Győrben
... együttes, a Mojo Workings, Jász Andris és barátai, valamint a Dániel Balázs Boog...
2018-08-01 12:41:20
Tusványos - Román publicisták Orbán Viktor Tusnádfürdőn tett ajánlatát kommentálták
... mint kétharmada támogatja a hagyományos - egy nő és egy férfi házasságán alapuló - családmodellt, és a románok túlnyomó többsége Orbán Viktor azon kijelentésével is egyetért, hogy minden európai országnak joga van megvédeni keresztény kultúráját, joga van elutasítani a multikulturalizmus ideológiáját.
Pepine arra figyelmezteti a román politikusokat, hogy országuk nem Francia...
2018-08-01 12:32:39
Horvátország aláírta a Peljesac-híd megépítéséről szóló dokumentumokat egy kínai céggel
... szeretne kialakítani saját, délebbre fekvő tengerparti földsávjával. A híd stratégiai fontosságú, kiemelt projekt Horvátországban, összértéke bruttó 526 millió euró (170,5 milliárd forint). Az Európai Unió 85 százalékban, 357 millió euróval támogatta a kivitelezést, erről tavaly júniusban döntött az Európai Bizottság. A projekt kivitelezésére 36 hónap áll rendelkezésre.
Boszn...
2018-07-30 18:49:48
MSZP: mélyíteni kell az európai együttműködést, de meg kell reformálni az uniós támogatásokat
... regionális blokk létrehozását szorgalmazta.
Az ellenzéki politikus szerint az EU mindig is ösztönözte a regionális együttműködéseket és az MSZP is érdekelt abban, hogy a közép-kelet-európai térség országai szorosabb együttműködésre lépjenek, a magyarság történelmi sérelmeinek orvoslása ugyanis jelenleg ebben a keretben képzelhető el.
Szanyi Tibor az EP-kampány indulásáv...
2018-07-30 12:08:45
Nógrádi szakképző iskolákra telepítettek napelemerőműveket
...
Gembinczki Ferenc elmondta: közel 122 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a centrum a projektre az Európai Unió Kohéziós Alapjából, illetve a hazai központi költségvetésből.
Salgótarjánban a Borbély Lajos és a Stromfeld Aurél, Balassagyarmaton a Mikszáth Kálmán és a Szondi György nevét viselő intézményt korszerűsítették.
A főigazgató tájékoztatása sz...
2018-07-27 16:54:18
A magyar IP Systems szoftvercsomagot fejleszt az ukrán villamosenergia-piacra
... villamosenergia-piacot Európa vérkeringésébe is bekötő rendszer üzemeltetésére.
A közleményben felidézik, Ukrajna az Energiaközösség társult tagjaként vállalta, hogy energiapiacát az Európai Unióban érvényes szabályok szerint mielőbb megnyitja.
A piaci résztvevők számára azonos feltételeket biztosító "Kiegyensúlyozó Piac és Kapcsolt Szolgáltatások" nevű szoftvercsomag a...
2018-07-27 12:35:02
Tusványos - Tarlós: a kormány és a városvezetés együttműködése segíti Budapest fejlődését
... váljon, sokkal fontosabbnak tartja, hogy a nemzet fővárosa élhető legyen. Ehhez kiváló természetei adottságai - a várost átszelő Duna, a gyógyvíz, a szigetek és a budai hegyek - mellett európai sajátosságai megőrzésére és megbízhatóan működő szolgáltatásokra is szükség van.
Tarlós István a látványos fejlesztéseket is fontosnak tartja, de műszaki emberként úgy véli, a működtet...
2018-07-27 12:16:42
1 2 3 .......................290 291 ............436 437 ............580 581 582 
Címkék: Európai Bizottság, Kelis Rogers, Orbán Viktor Tusnádfürdőn, Modiba Keita, Mali Köztársaság, Jean-Bédel Bokassa, David Dackot, Közép-Afrikai Köztársaság, Jean-Claude Juncker, Donald Trump, Európai Unió, Egyesült Államokból, Mojo Workings, Jász Andris, Dániel Balázs Boog, Orbán Viktor, Szanyi Tibor, Gembinczki Ferenc, Európai Unió Kohéziós Alapjából, Borbély Lajos, Stromfeld Aurél, Mikszáth Kálmán, Szondi György, Európai Unióban, Kiegyensúlyozó Piac, Kapcsolt Szolgáltatások, Tarlós István, farkasokkal együtt, amerikai cseppfolyósított, nyárzáró koncertet, kínai céggel, európai együttműködést, uniós támogatásokat, városvezetés együttműködése, európai értékek, jelentésében hiányol, bizottságot vezető, amerikai LNG-e, tavaly márciussal, csoport Miskolcon, lítiumionos akkumulátorokat, férfi házasságán, románok túlnyomó, román politikusokat, projekt kivitelezésére, ellenzéki politikus, regionális együttműködéseket, magyarság történelmi, keretben képzelhető, hazai központi, főigazgató tájékoztatása,
© 2013 TVN.HU Kft.