Belépés
MSZP: az oktatás az ország gazdasági ereje és kulturális szintje alatt teljesít
...
Kunhalmi Ágnes országgyűlési képviselő, a párt választmányának elnöke vasárnap budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a tudásválságon túl olyan mély morális válságot okozott az oktatásban az Orbán-kormány, amelyben "nem hogy tanítani és nevelni nem lehet, hanem már létezni is szinte lehetetlen".
Példaként egy budafoki gimnázium 12 tanárának felmondását és a budap...
2018-10-21 14:51:49
Mogherini: a csúcstalálkozó megerősítette az Európa és Ázsia közötti globális partnerséget
... politikai, gazdasági és ágazati együttműködés megerősítését számos olyan területen, mint a környezetvédelem, az éghajlatváltozás, az energiaügy, az oktatás és kultúra, a foglalkoztatás és a szociális ügyek, a tudomány és technológia, a közlekedés, a terrorizmus elleni küzdelem és a szervezett bűnözés elleni küzdelem.
Mogherini elmondta, az Európai Bizottság a találkozó alkalm...
2018-10-20 15:36:26
Választás 2018 - Az ügyészségek 29 párt ellen indítottak keresetet
... Nemzedékek Műhelye, a Nemzeti Értékteremtő Párt, a NÉPPÁRT.HU, az Országunkért Közösen, az Összefogás Szabolcs-Szatmár Bereg Megye Felemelkedéséért Szövetség, a Szegénységben Élők Pártja, a Szociális Unió Főváros, valamint a Zöld Baloldal - Zöld Demokraták - Zöldek Szövetsége pártként való megszüntetését.
A Legfőbb Ügyészség tájékoztatása szerint további hat párt esetében az...
2018-10-11 09:31:02
Az EU támogatja Budapest innovációs városfejlesztési elképzeléseit
... tájékoztatás szerint az innovatív városfejlesztési tevékenységek területén tavaly meghirdetett, harmadik pályázati felhívás keretében nyertes városok között Budapest az energiahatékony szociális lakások kialakítását célzó projektje, valamint Kolozsvár helyi gazdaság munkahely-lehetőségeinek és a készségek fejlesztését célzó elképzelése részesül finanszírozásban.
A tájékoztatá...
2018-10-10 17:52:09
Kósa: a Sargentini-jelentés politikai bosszú
...
Kósa Lajos szerint politikai kampány folyik a jövő évi európai parlamenti választás előtt. A magyar választók elutasították, hogy Magyarország bevándorlóország legyen - emelte ki Kósa Lajos, hozzátéve: a magyar kormány ehhez tartja magát.
A honvédelmi bizottság szerdai ülésén a testület szerdán hosszas, olykor indulatos vitát folytatott a Sargentini-jelentés elutasító ha...
2018-10-10 15:41:37
Erdogan Budapesten - Orbán: a magyar kormány az egyik legstabilabb Európában
... továbbá arról, hogy a nyugati világban a politika nyelvezete és a politikai küzdelem is durvább lett, időnként egészen brutális. Új technológiák jelentek meg a hatalmi vetélkedésben: "szociális média és a kormányokat is elérő fake news-világ jelensége" - mondta.
Az európai középosztály tekintélyes része szavai szerint az elmúlt húsz évben nem tudott előrejutni, ráadásul a kon...
2018-10-09 14:32:13
Illegális bevándorlás - Nemzetbiztonsági bizottság: szükség van a kerítésre
...
A testület keddi ülésén meghallgatta a nemzetbiztonsági szolgálatok - köztük az Alkotmányvédelmi Hivatal és a Terrorelhárítási Központ - képviselőit a határvédelem tapasztalatairól. Halász János, a bizottság fideszes alelnöke ennek alapján azt mondta: a határzár bevált, védi Magyarország és az Európai Unió biztonságát. Amióta kerítés van, csökkent Magyarországon a nemzetbizto...
2018-10-09 12:42:24
Az okosfalvakról tartottak európai uniós konferenciát Gödöllőn
... tagja, a konferencia házigazdája felidézte, hogy még 2015-ben nyújtotta be az Európai Parlamentnek (EP) és az Európai Bizottságnak (EB) azt az egyéni kezdeményezést, amely az európai ökoszociális falvak kialakítását kezdeményezte, az okosfalvak koncepciója 2017-ben az EB támogatását is elnyerte.
Az EP-képviselő elmondta, a kezdeményezés célja az volt, hogy a kisebb városok é...
2018-10-08 16:32:40
Uniós agrárbiztos: a közös agrárpolitika forrásainak szintje a tagállamok befizetésének növelésével lehet tarta
... kapcsolódó vidékfejlesztési pilléren keresztül továbbra is biztosítania kell a gazdák számára a fejlődés lehetőségét. A vidékfejlesztési támogatásoknak elengedhetetlen szerepük van a KAP szociális dimenziójának erősítésében, hiszen azok nagymértékben hozzájárulnak a vidéki területek népességmegtartó erejének növeléséhez - húzta alá.
Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Ka...
2018-10-08 15:42:14
Folyamatosan erősödik a Liga olasz kormánypárt támogatottsága a felmérésekben
... legnagyobb pártként futott be a márciusi választásokon, amelyeken 32,7 százalékot mutatott fel. Azóta támogatottsága 28,5 százalékra gyengült. A pártot vezető Luigi Di Maio a munkaügyi és szociális tárca éléről egyelőre kevesebbet tudott megvalósítani az M5S választási ígéreteiből.
Az ellenzéki Demokrata Párt (PD) balközép erő támogatottsága a választásokon kapott 18,7 százal...
2018-10-06 16:21:00
1 2 3 .................617 618 ........926 927 .........1233 1234 1235 
Címkék: Erdogan Budapesten, Kunhalmi Ágnes, Európai Bizottság, Nemzedékek Műhelye, Nemzeti Értékteremtő Párt, Országunkért Közösen, Összefogás Szabolcs-Szatmár Bereg Megye Felemelkedéséért Szövetség, Szegénységben Élők Pártja, Szociális Unió Főváros, Zöld Baloldal, Zöld Demokraták, Zöldek Szövetsége, Legfőbb Ügyészség, Kósa Lajos, Alkotmányvédelmi Hivatal, Terrorelhárítási Központ, Halász János, Európai Unió, Európai Parlamentnek, Európai Bizottságnak, Győrffy Balázs, Nemzeti Agrárgazdasági Ka, Luigi Di Maio, Demokrata Párt, ország gazdasági, csúcstalálkozó megerősítette, magyar kormány, egyik legstabilabb, okosfalvakról tartottak, közös agrárpolitika, tagállamok befizetésének, párt választmányának, budafoki gimnázium, szociális ügyek, terrorizmus elleni, szervezett bűnözés, találkozó alkalm, innovatív városfejlesztési, energiahatékony szociális, készségek fejlesztését, magyar választók, honvédelmi bizottság, testület szerdán, nyugati világban, politika nyelvezete, politikai küzdelem,
© 2013 TVN.HU Kft.