Regisztráció  Belépés
Szénanátha otthoni kezelése
... előfordulhat. A tünetek közé tartozik, az eldugult orr, a viszkető orr, a nedvesedő szemek.

Olyan tünetekhez is vezethet ez, mint a kaparó torok, a száraz köhögés, a fejfájás, a fáradékonyság, a gyengeség és a karikás szemek.

Az allergiás rhinitis tünetei rendkívül kellemetlenek és befolyásolhatják a személy mindennapjait is. A tünetek enyhítésére pár egyszer...
2018-06-14 09:38:34
David Icke – Testünk és a holografikus valóság 2.rész
... alacsony a desztillált víz szintje — nem működik elég jól.

Több jel és tünet is mutatja, ha kevés a víz a szervezetben, többek között fejfájás, gyenge figyelem és fáradékonyság. Ezek mind a DNS kommunikációjának akadozásából adódnak. Azonban ne feledjük, hegy még ezek is csak a fejünkben történnek, és a tudatosság magasabb szintjén ez is csak illúzió.

E...
2018-05-21 12:33:56
Dietetikus: fontos az egyensúly a fogyókúrában
... Egyesület szakmai vezetője példaként említette, hogy az alacsony szénhidrátbevitel általában túlzott fehérjefogyasztással társul. A szénhidrát megvonása miatt koncentrációzavar és fáradékonyság jelentkezhet, a sok fehérjétől pedig vesegondok és csontritkulás alakulhat ki.
Hangsúlyozta, a koplalás és a kevés kalória bevitele sem jó módszer, mert olyankor raktározni kezd a szer...
2018-05-16 10:21:10
Tallóztam
... vakbélgyulladástól is fájhat ez a zóna, ha maga a vakbél fentebb helyezkedik el, mint általában.

Ritkábban lehet szó májfájdalomról, ezzel azonban vele jár a nehézkes légzés, a fáradékonyság, a vizelet és a széklet színének az elváltozása, étvágytalanság és hányinger is. De bármi is legyen az, nem szabad te magad felállítanod a diagnózist!

Így tudod meg, mi b...
2018-05-15 20:29:19
A kemoterápia - hatása
... betegséget.

3. Vérszegénység
A kemoterápia nem csak a fehér vérsejteket támadja meg, a vöröseket sem kíméli, vérszegénységet idézve elő. Emiatt a szív hevesebben fog verni, fáradékonyság, kapkodó légzés, szédülés, zavartság alakulhat ki. A problémán vérátömlesztés és kiegyensúlyozott táplálkozás segíthet.

4. Korai menopauza, meddőség
Legyen szó nőrő...
2018-05-09 12:12:55
A vitalitás vitaminja
... bélrendellenességekkel kell számolnunk, de előfordulhat, hogy nehezen gyógyuló sebeink is keletkeznek. A K-vitamin-hiány tünetei közé tartoznak még a bélpanaszok, az orrvérzés és az állandó fáradékonyság is.

A K- vitamin nyújt segítséget a szénhidrátoknak abban, hogy be tudjanak épülni a sejtekbe, ez azért is hasznos, mert ebben az esetben nem fog ránk törni farkaséhség...
2018-04-24 22:07:29
Tallóztam
... cukorszint csökkeni kezd, a szervezet úgy értékeli, hogy nem jutott kellő mennyiségű táplálékhoz, így glükózt követel magának, hogy a sejtek megfelelően tudjanak működni.

7. Fáradékonyság, ingerültség

Mikor a vércukorszint magas, ez sok esetben fáradékonysággal, ingerültséggel társul. Ez pedig a munkahelyi teljesítmény és a személyes kapcsolatok megromlását e...
2018-04-24 19:57:55
A máj feladata, szerepe életünkben
... fokozott méregtelenítő munkára van kényszerítve.
A zsírdús ételek, a gyógyszerek és az alkohol egyaránt túlterhelhetik a májat, ennek a következménye lehet többek között krónikus fáradékonyság, fejfájás, bőrproblémák vagy emésztési zavarok. Most bemutatunk néhány olyan ételt, melynek rendszeres fogyasztásával segíthetjük a máj munkáját, stimulálhatjuk és revitalizálhatjuk ann...
2018-04-23 16:05:00
Ételek, amelyek tisztítják a májat
... fokozott méregtelenítő munkára van kényszerítve.
A zsírdús ételek, a gyógyszerek és az alkohol egyaránt túlterhelhetik a májat, ennek a következménye lehet többek között krónikus fáradékonyság, fejfájás, bőrproblémák vagy emésztési zavarok. Most bemutatunk néhány olyan ételt, melynek rendszeres fogyasztásával segíthetjük a máj munkáját, stimulálhatjuk és revitalizálhatjuk ann...
2018-04-23 10:00:57
Propolisz - Isten ajándéka
... enyhítésére, reumás-, ízületi gyulladások kezelésére kar, váll, hát, gerinctáji fájdalmak enyhítésére, lumbágó, lábfájdalom csökkentésére. Kezelésre az izmok vérellátása nő, csökken a fáradékonyság, az izomláz.

Gombaellenes hatása révén jól alkalmazható szájpenész, Candida gombák fehér hüvelyfolyás ellen és a hajlatok, kéz, láb, körömgombásodása esetén.

...
2018-04-16 08:56:47
1 2 3 ...............50 51 ........75 76 .......99 100 101 
Címkék: David Icke, holografikus valóság, vitalitás vitaminja, tünetek közé, nedvesedő szemek, kaparó torok, száraz köhögés, karikás szemek, allergiás rhinitis, személy mindennapjait, tünetek enyhítésére, fejünkben történnek, tudatosság magasabb, alacsony szénhidrátbevitel, szénhidrát megvonása, kevés kalória, vakbél fentebb, nehézkes légzés, széklet színének, fehér vérsejteket, szív hevesebben, problémán vérátömlesztés, állandó fáradékonyság, szénhidrátoknak abban, sejtek megfelelően, vércukorszint magas, munkahelyi teljesítmény, személyes kapcsolatok, zsírdús ételek, alkohol egyaránt, következménye lehet, izmok vérellátása, fáradékonysággal, kiegyensúlyozott, befolyásolhatják, körömgombásodása, szénhidrátoknak, vérszegénységet, fogyasztásával, stimulálhatjuk, túlterhelhetik, vérátömlesztés, ingerültséggel, májfájdalomról, étvágytalanság, vérszegénység, fáradékonyság, mindennapjait, méregtelenítő, kellemetlenek, következménye, csökkentésére, csontritkulás, vércukorszint, teljesítmény, hangsúlyozta, bőrproblémák,
© 2013 TVN.HU Kft.