Belépés
A rendeletek egyértelműen tartalmazzák a fiatal gazdák kötelezettségeit
... napokban kormányhivatali határozatot, amely szerint vissza kell fizetnie az eddig felvett összes támogatást az Agrárszektor.hu szerint. A portál azt írta, hogy a mostani helyzet a félreérthetőnek tartott rendeleti szövegezés miatt alakult ki, és akár egész életeket is veszélybe sodorhat.
Az államtitkárság tájékoztatása szerint a Miniszterelnökség 2014 óta már többször felülv...
2017-11-13 18:42:57
Krónika 2. rész (törvénykezési helyek, egyezmények)
... törvénykezési helyeken, illetve kitől bérlik az ehhez szükséges épületeket.
Képviselői felszólalások

Staudt Gábor (Jobbik) a törvénykezési hely elnevezést hibásnak, félreérthetőnek tartotta. Kifogásolta azt is, hogy a törvénykezési helyeket igazságügyi alkalmazottak és nem bírók vezetik majd.
Frakciótársa, Gyüre Csaba szerint ha járásbíróságok szűnnek meg, a...
2016-03-02 11:31:38
Brit EU-népszavazás - Hivatalosan is kormányprogrammá vált a brit EU-tagságról szóló referendum
... szerint a kérdés úgy hangzott volna, hogy az Egyesült Királyság az Európai Unió tagja "legyen-e", de a brit választási bizottság a Financial Times szerdai értesülése szerint ezt félreérthetőnek találta, mivel a testület érvelése szerint nem mindenki tudja feltétlenül, hogy az ország már az EU tagja.
Nagy-Britannia 1973. január 1-jén, a konzervatív párti Edward Heath miniszter...
2015-05-27 14:32:57
Krónika 3. rész (új házszabály)
... eltérő döntést.
Kritizálta azt is, hogy adott képviselők a törvényhozási aktusban részt tudnak majd venni, de a nagy részük nem.
A jobbikos politikus túl formálisnak és félreérthetőnek nevezte azt a megoldást, amit a választópolgárok közössége iránti tisztelet kinyilvánítására választottak.
A Jobbik - jelezte Balczó Zoltán - a kivételes sürgős eljárást eddig sem tá...
2013-12-10 13:33:03
Lengyel Károly : Nyílt levél
... ezt?

Végül hol marad a keresztényi megbocsájtás pontosan advent első vasárnapján akkor, amikor Gyöngyösi Márton közleményben pontosította mondanivalóját, elnézést kérve félreérthetőnek mondott szavai nyomán? Vajon kinek az érdeke előrébb való ebben az országban, a megbocsájtást kérő magyar emberé, vagy a bosszút lihegők hangereje?


Köszönöm megtisztelő f...
2012-12-01 06:44:56
NYÍLT LEVÉL MAGYARORSZÁG Országgyűlésének
... ezt?

Végül hol marad a keresztényi megbocsájtás pontosan advent első vasárnapján akkor, amikor Gyöngyösi Márton közleményben pontosította mondanivalóját, elnézést kérve félreérthetőnek mondott szavai nyomán? Vajon kinek az érdeke előrébb való ebben az országban, a megbocsájtást kérő magyar emberé, vagy a bosszút lihegők hangereje?


Köszönöm megtisztelő f...
2012-11-30 11:47:54
szeretettel
... szemlélete realizmusának mondottam, a hűséges csodálat akkora mértékét tartalmazza alapföltételként, amely előtt az én közbelépésem, védői szerepem nagyon is nevetségesnek, nagyon is félreérthetőnek tűnhetne fel. Egyszerű asszony vagyok, de tökéletesen megértem, hogy az ember bizonyos dolgokat csak azért mond, mert bárki másnál jobban áthatja a tudat, hogy a szóban forgó tárgy ját...
2012-04-07 10:42:32
Európai Egyesült Államok
... arculatot biztosít a közösség számára. Ilyenfajta identitás azonban európai értelemben nincsen. Az egyszerű európai polgár számára az EU pusztán egy steril jogi komplexum, mely minden félreérthetőnek vélt spirituális szimbólumot kiirtana állami és uniós szinten egyaránt. Ezzel kívánva biztosítani vallások, népek és pártok-felettiségét. Ezen törekvés az EU részéről a közösségi alko...
2012-01-04 07:15:47
Elégedetlenkedő hangok jönnek
... feladatairól azt mondta, hogy részben értelmeznie kell egy-egy adott országban azt, ami Magyarországon történik, de egyúttal jeleznie is kell a hazai politikai elit felé, ha valami "félreérthetőnek, hibás elképzelésből eredő feladott labdának, esetleg felesleges provokációnak tűnik", vagy ha valami összeegyeztethetetlen az EU jogrendszerével. Az államtitkár nem mondta ki nyíltan, ...
2012-01-01 16:26:18
Munka törvénykönyve - Krónika 3. rész (általános vita)
...
Czomba: a biztonság nem a munkavállalók bebetonozását jelenti
A kormány képviseletében felszólaló Czomba Sándor államtitkár a vezérszónoki felszólalások során elhangzottakra reagálva azt mondta, hogy a szocialisták kormányon még a munka törvénykönyv átfogó módosítását tervezték.
Hangsúlyozta, hogy a szövegben megfogalmazott biztonság nem a munkavállalók helyükre val...
2011-11-09 13:31:33
1 2 
Címkék: Brit EU-népszavazás, Lengyel Károly, NYÍLT LEVÉL, MAGYARORSZÁG Országgyűlésének, Európai Egyesült Államok, Staudt Gábor, Gyüre Csaba, Egyesült Királyság, Európai Unió, Financial Times, Edward Heath, Balczó Zoltán, Gyöngyösi Márton, Czomba Sándor, rendeletek egyértelműen, fiatal gazdák, brit EU-tagságról, eddig felvett, mostani helyzet, félreérthetőnek tartott, államtitkárság tájékoztatása, ehhez szükséges, törvénykezési hely, törvénykezési helyeket, brit választási, testület érvelése, konzervatív párti, törvényhozási aktusban, nagy részük, jobbikos politikus, választópolgárok közössége, kivételes sürgős, keresztényi megbocsájtás, érdeke előrébb, megbocsájtást kérő, bosszút lihegők, hűséges csodálat, ember bizonyos, szóban forgó, közösség számára, egyszerű európai, steril jogi, közösségi alko, hazai politikai, munkavállalók bebetonozását, kormány képviseletében, vezérszónoki felszólalások, szocialisták kormányon, munka törvénykönyv, szövegben megfogalmazott, munkavállalók helyükre, kinyilvánítására,
© 2013 TVN.HU Kft.