Regisztráció  Belépés
Folytatódott az államfőválasztás Csehországban
... felesége kíséretében belépett a választási helyiségbe, a fiatal nő levetette az ingét, és kiabálva Zemanra akarta vetni magát. A testőrök ezt megakadályozták, és az aktivistát a földre teperték. A hölgy mezítelen felsőtestére "Zeman, Putin's slut" - Zeman Putyin szajhája - szavak voltak festve. Az aktivista ezt a jelmondatot kiabálta akkor is, amikor Zemanra akart támadni.
...
2018-01-13 10:01:28
Cseh elnökválasztás - Az államfőre támadt egy ukrán női aktivista
... felesége kíséretében belépett a választási helyiségbe, a fiatal nő levetette az ingét, és kiabálva Zemanra akarta vetni magát. A testőrök ezt megakadályozták, és az aktivistát a földre teperték. A hölgy mezítelen felsőtestére "Zeman, Putin's slut" - Zeman Putyin szajhája - szavak voltak festve. Az aktivista ezt a jelmondatot kiabálta akkor is, amikor Zemanra akart támadni.
A ...
2018-01-12 16:43:06
Elengedték a szombati londoni gázolásos balesetet okozó sofőrt
... múzeumi negyedében történt, ahol a Toyota fordulás közben felhajtott a gyalogosokkal zsúfolt járdára, miközben két másik járművel is ütközött.
A kocsi vezetőjét járókelők a földre teperték, majd átadták a környéket pillanatok alatt ellepő fegyveres rendőri egységeknek.
Az incidens után egy időre lezárták és kiürítették a városrészt kiszolgáló South Kensington metróállomá...
2017-10-08 13:32:06
Tizenegy sérült Londonban, a rendőrség szerint közlekedési baleset történt
... fordulás közben felhajtott a gyalogosokkal zsúfolt járdára. A kocsi két másik járművel is ütközött, és végül a járdát védő vasoszlopokon akadt fenn.
A Toyota vezetőjét járókelők a földre teperték, majd átadták a környéket pillanatok alatt ellepő fegyveres rendőri egységeknek.
A férfit őrizetbe vették és egy észak-londoni rendőrőrsre vitték.
Az incidens után egy időr...
2017-10-07 20:13:23
Vádat emeltek a londoni parlament mellett terrorgyanú miatt őrizetbe vett férfi ellen
... osztag tagjai a kormányzati negyed főutcáján, a Whitehallon - nem messze a miniszterelnöki hivatalnak otthont nyújtó, ráccsal elzárt és fegyveresen őrzött Downing Streettől - a földre teperték, majd megbilincselték és egy rendőrautóval elszállították.
Az incidens során sérülés nem történt.
Alinál az őrizetbe vétel után több kést találtak.
A helyszín közvetlen közelé...
2017-05-09 20:04:19
A United Airlines kártérítésben állapodott meg a repülőgépről levonszolt utassal
... a 69 éves Dao doktort szólította fel, hogy hagyja el a gépet. Az orvos azonban nem akarta feladni kifizetett helyét, és másik járattal utazni, mire a biztonságiak megragadták, a földre teperték és erőszakkal lehurcolták a gépről. A jelenetet több utas is rögzítette mobiltelefonjával, s a videó nyilvánosságra került. Ez nemzetközi felháborodást is kiváltott, s óriási károkat okozot...
2017-04-28 08:51:54
Illegális bevándorlás - A migránsok bántalmazása miatt feljelentést tett két horvát szervezet
... szervezet által gyűjtött történetek egyike szerint a rendőrök provokálták az általuk feltartóztatott migránsokat, hogy verekedésre bírják őket, s amikor ezzel kudarcot vallottak, a földre teperték és ott verték meg őket. Az egyik migráns egy hétig nem tudott enni a sérülései miatt - állították.
Az erőszak a migránsokkal szemben nem szűnt meg - hangsúlyozza közleményében az Ar...
2017-03-07 18:33:40
Másodfokon is elutasítottak egy 2006-os kártérítési igényt
... egyetemista Dukán Dániel állítása szerint 2006. szeptember 20-án egy szórakozóhelyről tartott az albérletébe, amikor a Rákóczi út és a Vas utca keresztezésénél rendőrök rátámadtak, földre teperték, ő megpróbált elfutni, de elfogták és gyorskötözővel megbilincselték, majd előállították, őrizetbe vették, és felfegyverkezve elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak miatt indult el...
2017-01-20 13:32:37
Tíz­éves svéd kisfiút lőtt fejbe egy ti­zen­éves betolakodó
... meg egy nyolc főből álló, 16 és 18 év közötti kontinensfoglaló fiatalokból álló banda.


Az egyik gyereknek sikerült elmenekülnie, de a másik nem volt szerencsés. Földre teperték, majd tarkón lőtték egy airsoftfegyverrel.A tízéves fiú nyakán egy nagy, vörös csomó keletkezett. “ Ez olyan volt, mint egy kivégzés. Akár éles fegyver is lehetett volna" –...
2016-11-29 11:14:23
Dallasi erőszak - A likvidált orvlövész fehéreket akart ölni, az amerikai vezetők elítélték a támadást és az eg
... utóbbi héten történt rendőri túlkapások, amelyeknek két fegyvertelen fekete amerikai volt az áldozata. Kedden Alton Sterlinget lőtte agyon két fehér rendőr Louisianában, miután földre teperték és lefogták. Szerdán Philando Castilet lőtte meg halálosan egy fehér rendőr Minnesotában, amikor a fekete férfi elő akarta venni az igazolványait egy közúti igazoltatás során. Mindkét esetet...
2016-07-08 20:52:32
1 2 3 4 5 7 8 9 10 
Címkék: United Airlines, Zeman Putyin, South Kensington, Downing Streettől, Dukán Dániel, Kedden Alton Sterlinget, Szerdán Philando Castilet, államfőválasztás Csehországban, államfőre támadt, szombati londoni, rendőrség szerint, londoni parlament, repülőgépről levonszolt, migránsok bántalmazása, 2006-os kártérítési, ti­zen­éves betolakodó, likvidált orvlövész, amerikai vezetők, választási helyiségbe, földre teperték, hölgy mezítelen, jelmondatot kiabálta, gyalogosokkal zsúfolt, kocsi vezetőjét, környéket pillanatok, incidens után, időre lezárták, városrészt kiszolgáló, járdát védő, férfit őrizetbe, észak-londoni rendőrőrsre, kormányzati negyed, miniszterelnöki hivatalnak, rendőrautóval elszállították, incidens során, őrizetbe vétel, helyszín közvetlen, orvos azonban, biztonságiak megragadták, jelenetet több, videó nyilvánosságra, rendőrök provokálták, általuk feltartóztatott, egyik migráns, sérülései miatt, migránsokkal szemben, szórakozóhelyről tartott, nyolc főből, egyik gyereknek, fehér rendőr,
© 2013 TVN.HU Kft.